Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
    За здраво бачкане бачкаме но имай в предвид че от 8 до17 съм на работа в ЧЕЗ и след това влизам в гаража до към 21 ч след това във форома и колкото остане спим но бачкаме двамата с братми . Нищо не пишеш за кабелите на динамото.
    Генератора на заза е като другите генератори само че при него исправителя не е вграден в него а е външен затова излизат толкова жици.
    Можеш да използваш исправител от волга или гаска.
    Ще проверя как точно бяха кабелите по цветове и ще пиша.
    ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
      Генератора на заза е като другите генератори само че при него исправителя не е вграден в него а е външен затова излизат толкова жици.
      Можеш да използваш исправител от волга или гаска.
      Ще проверя как точно бяха кабелите по цветове и ще пиша.

Не съм стигнал още до там но все пак да знам да търся каквото е нужно

Коментар

Аз пак да се обадя , като "черна радиостанция"!

Заиграли сте се яко с тъбогиба гледам ..... Много ефектна облегалка! Евала! Само укрепването и към рамата малко ме тревожи , ако ще остава така. Аз бих търсил поне още една опорна точка в посока напред или назад...... Иначе се получава малко височко за челна заварка. При узаконяване ще ти изискват тази облегалка да стърчи над главата на пътника , за да го пази при преобръщане. Не е лошо да му предвидиш и колан - не е задължителен , но е добре да има /върши работа и за закрепване на багаж при нужда/.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
          Аз пак да се обадя , като "черна радиостанция"!

Заиграли сте се яко с тъбогиба гледам ..... Много ефектна облегалка! Евала! Само укрепването и към рамата малко ме тревожи , ако ще остава така. Аз бих търсил поне още една опорна точка в посока напред или назад...... Иначе се получава малко височко за челна заварка. При узаконяване ще ти изискват тази облегалка да стърчи над главата на пътника , за да го пази при преобръщане. Не е лошо да му предвидиш и колан - не е задължителен , но е добре да има /върши работа и за закрепване на багаж при нужда/.
          Мерси на онези снимки само бях точковал за да видя как ще стане но днес довърших. За кормилото се замислям дали да не ползвам твоя вариант -днес пробвах ще може да завива напълно.
          Прикачени файлове

Коментар

Мерси на онези снимки само бях точковал за да видя как ще стане но днес довърших. За кормилото се замислям дали да не ползвам твоя вариант -днес пробвах ще може да завива напълно.

Много ще се радвам /и надувам/ ако имам някакъв принос в дизайна. Сега ме налегна едно питане- как ще ги довършвате железата - боя или нещо друго? Щото ако е боя , е разумно да ползвате за първа ръка една гадна химия /primer/ - двукомпонентна на една немска фирма /да не правя реклама/, която буквално се "впива" в желязото /съдържа ортофосфорна киселина мисля/ и така после не ти пада боята. Подобна гад имат съвременните коли под боята заводски. Най-често е сива.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Много ще се радвам /и надувам/ ако имам някакъв принос в дизайна. Сега ме налегна едно питане- как ще ги довършвате железата - боя или нещо друго? Щото ако е боя , е разумно да ползвате за първа ръка една гадна химия /primer/ - двукомпонентна на една немска фирма /да не правя реклама/, която буквално се "впива" в желязото /съдържа ортофосфорна киселина мисля/ и така после не ти пада боята. Подобна гад имат съвременните коли под боята заводски. Най-често е сива.
              За железата мисля да боядисам-облегалката с боя а дръжките да бъдат с кожа кат на твоита машина. Но ми се ще да търся някой да нарисува нещо на гърбъ на облегалката (от към двигатела) ще бъде още по ефектна задница. По калниците и рамата аз ще си правя някакви опити или нещо подобно но за там по добре човек с опит и все пак зависи от поисканото възнаграждение за трудъ.

Коментар

За железата мисля да боядисам-облегалката с боя а дръжките да бъдат с кожа кат на твоита машина. Но ми се ще да търся някой да нарисува нещо на гърбъ на облегалката (от към двигатела) ще бъде още по ефектна задница. По калниците и рамата аз ще си правя някакви опити или нещо подобно но за там по добре човек с опит и все пак зависи от поисканото възнаграждение за трудъ.

Значи трябва да сложиш такова чудо навсякъде , та да не те подпукат ръждите още призори на първия събор. Айде вече да свършва тая зима , че как ми се пие бира с кебапчета на полянка между мотори.....

За рисуването , тука има един .... ама това ако не намериш някой друг.

ПП под кожите в мойте подлакътници има термоизолация за тръба /неопрен/.
                0888932647

Коментар

Значи трябва да сложиш такова чудо навсякъде , та да не те подпукат ръждите още призори на първия събор. Айде вече да свършва тая зима , че как ми се пие бира с кебапчета на полянка между мотори.....

За рисуването , тука има един .... ама това ако не намериш някой друг.

ПП под кожите в мойте подлакътници има термоизолация за тръба /неопрен/.

Точно такава изолация си мислех че ще стане защото за друга не се сетих.Ако тук не наверя художник тогава ще помагаш. Ако си редовен посетител на съборите тази година ще се запознаем и поговорим повече.

Коментар

Колеги що се отнася до съборите и аз нямам търпение ще се намерим да черпя по бира пък вие да дадете някой и друг съвет и да ви видя на живо трайковете.

Коментар

Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнение
                      Колеги що се отнася до съборите и аз нямам търпение ще се намерим да черпя по бира пък вие да дадете някой и друг съвет и да ви видя на живо трайковете.
                      Хубаво е да се запознаем и с теб защото следващия проект след трайка ше бъде бъги но тази тема да я оставим като го започна.

Коментар

Хей каде отидохте всички защо ви няма, сега като не рабоя нямам какво да ви покажа но очаквам времето да се оправи и да започвам че в този студ не ми се работи вобще. Александров как се справяте при тази температура -28 .

Коментар

Хей каде отидохте всички защо ви няма, сега като не рабоя нямам какво да ви покажа но очаквам времето да се оправи и да започвам че в този студ не ми се работи вобще. Александров как се справяте при тази температура -28 .
                          Какво бачкане в този студ трябва напълно да си се издухал .
                          Сега е време за обмисляне на проектите (винаги има какво да се подобри).
                          А за ниските температури тази година е по добре миналата паднаха до -34.
                          ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Здравейте колеги покрай тия студове се чудих какво да правя седях и ровех из форума до като си намерих и закупих това

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=83267

вече съм и собственик. Докато чаках да ми го доставят еконт взе че ми хареса тази машинка и за часове и станах 1 собственик много се радвам за покупките и случаино взеха че пристигнаха за рождения ми ден така си имам 2 ПОДАРАКА.
                            Прикачени файлове

Коментар

Честито , със здраве да им се радваш!

А иначе студа и скуката какви ли бели не правят. Ама аз за разлика от тебе си нблягам на железата .... http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...73#post1017873
                              0888932647

Коментар

Честито , със здраве да им се радваш!

А иначе студа и скуката какви ли бели не правят. Ама аз за разлика от тебе си нблягам на железата .... http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...73#post1017873

Мерси. Браво на теб вярно че студъ не те плаши а ти помага да твориш-хубава преса е станала и това с чука да помага е много добра идея. А ние се мъчим по всякакви първобитни начиниако позволиш и тази идея щи я копирам от теб (за в бъдеще).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X