Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАКАР 2012!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ДАКАР 2012!!!

И една снимка на побутнатата от Камаза кола.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:5-b.jpg
Прегледи:1
Размер:64.9 КБ
ID:5333708
    __KTM__

Коментар

А мен Уекииинко взеха да ме дразнят непрекъснатите препратки >>научете/прочетете повече>>.
      Нищо , че колегата има статут "ТП". То за този статут си има специален раздел. Сърдим се на Киро Панайотов, че ни препраща към сайта си, а не виждаме гредата в нашето око.
      Няма да ходя в други сайтове, за да разбера нещо, което би трябвало да е тук.
      Това е Лично мое скромно мнение и не ангажира никой друг (ИМХО).
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
        А мен Уекииинко взеха да ме дразнят непрекъснатите препратки >>научете/прочетете повече>>.
        Нищо , че колегата има статут "ТП". То за този статут си има специален раздел. Сърдим се на Киро Панайотов, че ни препраща към сайта си, а не виждаме гредата в нашето око.
        Сори Баце, ама ако визираш мен си в голяма грешка. Хвърлям неуморен труд за да държа всички в течение какво става и успявам да поддържам информацията на някакво ниво. И заслужавам едно мерси, нали? Вашето цъкане към моя сайт е точно това мерси за труда ми. Още повече че нито Влади, нито Венци са ми правили забележка за линковете. Аз от тоя сайт пари не правя, издавам списание, все пак... А списанието и търговската си дейност рекламирам точно там където трябва!

Коментар

Не се обиждай, благодарим много за труда, както миналата година на близнаците, слагай си всякакви линкове, но поствай целите материали. Не знам някой да издава нещо от чист алтруизъм, всички ядем Ляб и никой не е по-голям от него.
          Прави си реклама на списанието, колкото искаш, но силом хубост не става, винаги в този форум се е държало на пълната информация и без "влез ето тук и ще научиш повече". Публикувай пълния текст и си напиши линк към източника, в случая - към собственото списание.

Не го приемай лично, даже не те познавам, дразни двойният аршин.

ПП. Ако чакаш Венци да се подразни - значи много си налазил правилата.

ПП. Нашето "мерси" е цъкането на зелената звездичка под поста ти. Ето - аз го правя според регламента сега.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

izo4x4...Благодаря за целият труд и инфото.
            Ралито следя тук...и ако успея по БНТ1(с хора от Форума).
            Комплименти и ...
            Поздрави.
            I am just a simple man.

Коментар

.
              И поради каква причина Ицо е с нещо задължен на тебе или на който и да било тук, та трябва да ти прави ''удобното''. Баси и наглостта! Не стига, че човека си прави труда да систематизира информация от сто места и ни я поднася наготово, ами и това явно е малко. Трябва да поства едно и също на няколко места (като за ''хора с малко ум''), само защото на някой Цар Хоьо ще му паднат пръстените да цъкне и да си прочете всичко. Е затова намаляха мненията тук на стойностните хора, разбиращи от състезания -защото все ще се намери някой да се из.... на метеното.

А за сравнение с Киро не може и да става дума, защото Ицо не е постнал миниатюрни ''паспортни'' снимчица с логото на сайта си напреки и препратка ''Плати си толкова и толкова, и виж целия материал'' !

Коментар

Не се обиждай, благодарим много за труда, както миналата година на близнаците, слагай си всякакви линкове, но поствай целите материали. Не знам някой да издава нещо от чист алтруизъм, всички ядем Ляб и никой не е по-голям от него.
                Прави си реклама на списанието, колкото искаш, но силом хубост не става, винаги в този форум се е държало на пълната информация и без "влез ето тук и ще научиш повече". Публикувай пълния текст и си напиши линк към източника, в случая - към собственото списание.

Не го приемай лично, даже не те познавам, дразни двойният аршин.

ПП. Ако чакаш Венци да се подразни - значи много си налазил правилата.

ПП. Нашето "мерси" е цъкането на зелената звездичка под поста ти. Ето - аз го правя според регламента сега.
                Това ли ти е първото мнение по ТЕМАТА ????
                Майсторе пускай инфо както izo4x4 а ние ще ти цъкаме зелени точици.Списанието и форума са партньори за Дакар 12 така че не виждам защо Ицо да не те праща в неговия сайт.Другото е че там инфото ще си остане подредено и без много спамрантий в текста.Човека си губи целия месец да се трепе за всичко по отразяването а ти пак кусур му намери.Тази година както няма никаква информация от екипа ако и Ицо се беше "расърдил" как ли щяха да седят нещата за чакащите наготово.Всеки ако търси нещо качествено и интересно по нета темата ще стане по пълна и смислена. Е сега ще бръкна и ще ти пусна нещо убаво.Благодарим ти че си ни благодарен ще си отрежа един комат благодарност довечера.

пс С ЛЕНИН сме писали заедно и при това едно и също..значи не само аз виждам боабаба в третото око на Майстора.
                Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 06-01-12, 18:56.

Коментар

Колкото и да гледаме, битката между ИВЕКОта на ДеРой, и КАМАЗове на Чагин, те въпреки, че са много различни, донякъде са и подобни

Шаси с по два амортисьора на гума, ресорно окачване - камаз е с 14 листа отпред и 10 отзад, Ивеко е с 12 на 10. Съединител SАСНS, скоростна кутия ЗФ, раздатка ЗФ Щаер. Да има много нюанси и в двигателя, и в пространствената конструкция на шасито. И в куп други работи. Но един от претендентите, отборът на който симпатизирам най-много, е като самотен самурай в битката ...

Татрите на Лопрайс

Оригинална конструкция на окачването, с централна тръба в която са скрити силовите валове, плаващи полуоски с торсионно закрепване и пневмобалони, контролирани от купето. 10степенна скоростна кутия на Татра, Амортисьори Лопрайз собствена разработка.

Големият плюс на адаптивното окачване, е движение по твърд, пресечен и бърз терен. Позволявайки да обира вибрациите и намаляване крена в бързите завои.

Мардеев написа за камазмастер, че точно поради тази причина, Лопрайз ги е изпреварил на четвърти етап, там където ние намалявахме, татрата се държеше повече от стабилно. Очаквахме да го стигнем в края на етапа в пясъците, където твърдото окачване е за предпочитане, но дъжда ни обърка сметките и вместо плаващи пясъци имахме достатъчно твърдо покритие.

Двигателят е Deutz 15.8литров дизел, на Топ колата даващ 800к.с. и максимална скорост от 200км.ч. Турбините са сменени от Борг Уорнър, които безславно се предадоха на миналият Дакар, на Холсет.
                  И след като финишира първи на Копринения Път 2011г, очаквам го и тук в тройката

Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Вчерашния пети етап е бил истинска касапница за моторите цели 20 са отпаднали.
                    В комшийския турски отбор остана само дебютанта Шакир с учудваш резултат в оверала 55 място.
                    Шакир кара супермото и е добре познат в бг.
                    Друга интересна личност също дебютант е Крис Бърч /шампион Red Bull Romaniacs 2010/ 47-ми в оверала.
                    Последно редактирано от boevski; 06-01-12, 19:32.
                    __KTM__

Коментар

Един от латвийските пилоти, на смс прати за техният форум, че миналият етап има три изгоряли мотора КТМ? Така и не видях това инфо повече никъде? Някой има ли някакво инфо?
                      Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Ама ти сериозно ли?

След близнаците Ицо е най запознат с историята на Дакар и най вече с интересни факти около камионите, само можем да попиваме информация от тях. Нямам си на идея как може да те подразни толкова труд на някой за кефа на други ей така безвъзмездно, да можем тук да си чешем езиците. Най малко пък можеш да нападнеш човек по този начин без да го познаваш. А поне едно предавана по БНТ2 гледал ли си? Как ли щеше да изгледа то без Ицо?

Много кофти постъпка, точно към Ицо!!!

Ицо, хиляди благодарности за целия труд който полагаш по отразяването на Дакар 2012, тук във форума и през телевизионния екран. Не обръщай внимание на такива нападки. Това че не пиша постове тук от рода "супер" "айде наще" "стискам палци" не значи че не следя всичко що къде има инфо и предаване за дакар, даже и повторенията гледам, но най ми е кеф когато осъществите връзка с някой от екипа на място в ралито.

!!БЛАГОДАРЯ!!

П.П. Забравих да благодаря и на колегата paksss доста интересно инфо споделя
                        Последно редактирано от Явор-Vromos.com; 06-01-12, 20:01.

Коментар

Продължавам да спамя

Снимки от етап 5, първа част

А СИЯ, КАЖИ БАБА ТЕНКЮ И ЦЪКНИ ЗА МЕРСИ И ОЩЕ КАРТИНКИ

Коментар

Тенкю Баба Ице, жив и здрав да си! Благодаря!
                            Георги Танев (0+)
                            Land Rover Discovery 1 300 TDi
                            Land Rover Club Bulgaria
                            0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Тенкю Ице , не се дразни... при такава голяма посещаемост на форума, винаги ще има и недоволни!

Коментар

Колега,има лек!!!Гаси компа и иди утре за весник.Уважавай труда на хората или ако не, поне не ги обиждай!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X