Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ДАКАР 2012!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: ДАКАР 2012!!!

Малко снимки от Копиапо.
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2c2eac33744ff77c.jpg
Прегледи:1
Размер:424.4 КБ
ID:5333836Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1a73cc1aee75a110.jpg
Размер:438.6 КБ
ID:5333837Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1cc8de9e06bb7625.jpg
Размер:390.9 КБ
ID:5333838Натиснете снимката за да я уголемите

Име:144a1f3eb83953d2.jpg
Размер:455.9 КБ
ID:5333839Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1441f190dde7c1da.jpg
Прегледи:2
Размер:343.5 КБ
ID:5333840
    И две от прохода.

Име:d3036cd5bfa9fda6.jpg
Размер:165.8 КБ
ID:5333846Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bac499ef450d2c7e.jpg
Размер:153.2 КБ
ID:5333847

Поглед на Минито от вътре.

Име:4b65f80e5ae66208.jpg
Размер:353.2 КБ
ID:5333849
    Последно редактирано от Валентин Исаев; 07-01-12, 18:39.
    Чувствам се силен-защото съм БЪЛГАРИН... Дан Колов
    Ноевия ковчег е направен от любители.Професионалистите,са построили "Титаник".
    0885 660 613

Коментар

Ценков и Вачков завършиха първата част на етап 7

Петър Ценков и Младен Вачков се справиха с първата част на състезателния 7-ми етап. Отсечката “Копиапо – Копиапо” с дължина 419 км е с т.нар. неутрализация, малко след втората половина и състезателите се придвижват по нея без състезателно време. Ценков се движи 16-и на 24 минути от лидера Алехандро Патронели, Вачков е 19-и, на 8 минути след Пепи.

Междувременно, доскорошният лидер в ATV-категорията Томас Мафей се срива в класирането и в момента се движи след Младен Вачков.

При мотоциклетите временен лидер е Марк Кома, следван от Бареда Борт и Пауло Гончалвес (Husqvarna) . Сирил Депре е 4-ти, Франциско Лопез падна лошо, продължи след това, но е доста по-назад.

При автомобилите
      най-бърз в първата част на етапа бе Стефан Петерханзел. Пилотът на Mini, обаче, бе плътно следван от катарския шампион Насър ал Атия и Жиниел Де Вилиерс (Toyota).x
      За разлика от Насър, другият пилот на Hummer – Роби Гордън загуби между 3 и 5 минути и се движеше с 8-о време. >>още>>

Коментар

Интересно ми е дали има климатик в това мини и изобщо в болидите от този клас?

Коментар

Да знаете какво се е случили с френския пилот на Polaris Кристофър Деклерк ,от 2 етапа го няма.А да имате списък на пилотите които карат без класиране (с големите двигатели).
          Стоян Козаров

Коментар

Кристоф Деклер отпадна за съжаление. В момента е голяма драма и с Младен Вачков. Руси ми каза, че се е счупил малко след втората част на етапа, при това доста сериозно. В момента Руси и Руслан (които са снимали там) се връщат към бивака да вземат Омбре, части и т.н. и ако успеят да помогнат. Успокоително е, че етапът е отворен до 6 сутринта местно време утре, сега 16:30 следобед...

Коментар

Не знам за Дакар, ама при нас вече 24 часа няма ток, студ, мизерия и генератори, Дакар посред Европа направо, днес цял ден влача 50 заседнали коли, с майки, баби, деца .... гражданската защита дойде в 19.00.

Но това е предисловие, че се включвам буквално за няколко минути докато има ток в компа.

Градчето през което са минали Дакарците, КопиапО, освен с Дакар, е станало световноизвестно със спасителната акция през 2010 на миньорите. Да, точно тези 33ма чилийски миньора които извадиха с тясната капсула. Та тази капсула са я докарали и в бивака, да видят героите и други геройства един вид.

Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Роби Гордън направо ги отвя днес много се радвам голям кеф
                Сега и Насър ще ги пореже направо двоен кеф.
                Мисля да направя тема за Хамъробъгито.

Коментар

Тайничко се надявам тия двамцата да се наредят на финала преди гейската армада, не знам къде трябва да си заровят инженерите от BMW после .
                  Намирате ли някъде инфо "колко е струвало" на Насър участието при отбора на Гордън

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                    Тайничко се надявам тия двамцата да се наредят на финала преди гейската армада, не знам къде трябва да си заровят инженерите от BMW после .
                    Намирате ли някъде инфо "колко е струвало" на Насър участието при отбора на Гордън
                    Интереса към колата не е от вчера,ето малко снимки от плаца през 2006г.И това са големите фирмени отбори.Даже се дразниха когато ги снимах.
                    Това е първото поколение на този болид. За цената има начин да разберем.Да питам ли?

Име:IMG_3407.jpg
Размер:78.1 КБ
ID:5333868Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3642.jpg
Размер:134.8 КБ
ID:5333867Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3641.jpg
Размер:173.1 КБ
ID:5333866Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_3468.jpg
Размер:141.1 КБ
ID:5333865
                    Последно редактирано от Peppy; 09-01-12, 14:34.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                      ... Намирате ли някъде инфо "колко е струвало" на Насър участието при отбора на Гордън
                      Ха, това ми е много любопитно и на мен от самото начало, въпреки, че сделката е очевидно взаимоизгодна. Подозирам 7-цифрена сума с голямо число на първа позиция....
                      Technical Rescue Direct - life lies in courage
                      http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Ал Атиях финишира етапа - с първо време.
                        Ако нямаха проблеми от началото.......... Щяха да са на сума време пред кое да е мини.

Коментар

Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнение
                          Не знам за Дакар, ама при нас вече 24 часа няма ток, студ, мизерия и генератори, Дакар посред Европа направо, днес цял ден влача 50 заседнали коли, с майки, баби, деца .... гражданската защита дойде в 19.00.

Но това е предисловие, че се включвам буквално за няколко минути докато има ток в компа.

Градчето през което са минали Дакарците, КопиапО, освен с Дакар, е станало световноизвестно със спасителната акция през 2010 на миньорите. Да, точно тези 33ма чилийски миньора които извадиха с тясната капсула. Та тази капсула са я докарали и в бивака, да видят героите и други геройства един вид.

http://offnews.offroad-bulgaria.com/...beshe-50-chudo

Ето и разказа на спасителя на миньорите...

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner Преглед на мнение
                            Ха, това ми е много любопитно и на мен от самото начало, въпреки, че сделката е очевидно взаимоизгодна. Подозирам 7-цифрена сума с голямо число на първа позиция....

Зависи най вече от желанията на пилота но миналата година казаха че правителството на Аржентина е подпомогнало Салвазар с милион и двеста вечно умрели президента.Тази цена не е толкова неизгодна поради простата причина че и тази година американците не разполагат с Т-4 след тях. Иначе излиза доста по-скъпо.Такъв смях беше точно на старта в Копиапо Салвазар неможа да качи още първия баир и няколко пъти се самозакопаваше още на старта.Цялата публика го освиркваше а механиците на Гордън говориха че за първи път виждат толкова некадърен пилот.Секвенциялната кутия струва 35 000 $ и Аржентинеца я връщаше през вечер на салата.Тотална промяна тази година.Аз също бях скептично настроен към уменията на Насър с един задвижващ мост но явно му се отдава.А каквато и да е цената правителството на Катар едва ли я е усетило...Етапа след почивния ден ще е канска касапница.Дано Хъмбъгитата се представят добре.Днес от отбора казаха че най накрая е пристигнала втората Т-5ца.

Капсулата е много интересна с Румен мислихме да накараме Драев да се пробва да влезе но когато приближихме разбрахме че няма начин.До нея човек усеща особен вид енергия.
                            Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 07-01-12, 23:43.

Коментар

Докато чакам по обмена актуални снимки от етап 7, ви предлагам най-красивите от прехода Фиамбала - Копиапо:

>>ОЩЕ>>

Коментар

Ще помоля модератора да изтрие неловкото изказване на Майстора, както и коментарите по него.
                                Преди време беше взето решение публично да не се говори за гадостите покрай такива събития, и няма защо то да се нарушава заради случайни реплики. Както участниците, така и поддържащия отбор са с опънати нерви, няма нужда от глупости.
                                Ще бъда благодарен на модератора да изтрие и този пост след като си свърши работата, но да бъде любезен да я свърши веднага.
                                Последно редактирано от Стефан; 08-01-12, 02:30.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X