Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препоръчайте ми лаптоп

Тогава прекарай тези десет минути в каквото би правил на ХР машина

Пробвай програмката. С конфигурацията ще ти отнеме пет минути, пак по-малко от едно преинсталиране.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Те сега щели да връщат Start бутона в 8.1.

Аз никак не вдявам защо им трябваше тая лудост. Да налагаш поголовно за лаптопи и десктоп машини интерфейс, дето става единствено за телефони, и то пак с някои уговорки, си е чисто и просто глупост с предизвестен резултат. Че в тая компания има по-умни глави от нас е ясно, ама ми се струва че решението е взето не точно от тях.

Аз не смятам да се махам от 7-цата поне докато не се появят някои играничения, каквито в момента вече има под XP. Ако си взема таблет с 8-ца, върху него може и да оцелее, но върху лаптопа и десктопа ми шансвоете към момента са нулеви.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
        Идеологията на WicroSoft за адаптиране на потребителя към продукта не ми допада. Не искам да изпадам в подробности. Въпросът е има ли човек, който може да се заеме? Вероятно критично ще бъде наличието на съответни драйвери, не е моя работа да го знам.
        ми аз заради това ти искам точния модел на калкулатора.
        В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Тогава прекарай тези десет минути в каквото би правил на ХР машина

Пробвай програмката. С конфигурацията ще ти отнеме пет минути, пак по-малко от едно преинсталиране.
          Определено за момент се почувствах в ,,свои води", благодаря за програмата
          Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
          „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
          LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Те сега щели да връщат Start бутона в 8.1. ...
            Юни месец, ама пак няма да върши същата работа

Доктора си го е казал - Класик Шел, и за нула време си обратно в тихи води. Успех
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

• От: Проблеми с лаптоп HPCompaq CQ58

Здравейте, искам да си купя Compaq CQ58-251SU. Някакви мнения? Относно видеокартата
              VIDEO AMD RADEON HD 7310 , добра ли е ? Какви игри могат, да се играят. VIDEO AMD RADEON HD 7310 = 512 МБ или се бъркам.
              Последно редактирано от Preslav Peychev; 07-07-13, 15:32. Причина: преместване

Коментар

• От: Asus K55VD-SX656 - ще ми свърши ли работа ?

ASUS G75VX-T4173H/17/I7-3630QM
                Кажете си мнението за тази машина за кад кам 3д работа.
                Последно редактирано от Preslav Peychev; 10-10-13, 19:57. Причина: преместване

Коментар

• От: Asus K55VD-SX656 - ще ми свърши ли работа ?

Първоначално публикуван от tu304 Преглед на мнение
                  ASUS G75VX-T4173H/17/I7-3630QM
                  Кажете си мнението за тази машина за кад кам 3д работа.

Прекрасна машинка! Аз съм с G750JX и съм много доволен. Единственият кусуср е екрана, хубав е но съм виждал и по-хубави

Коментар

• Re: Препоръчайте ми лаптоп

Много добра машин, ще ти свърши работа има си всичко нужно за 3д и дисплея хич не е лош, Алекс е виждал по хубави но съм сигурен, че много от нас не са

Здравейте, искам да си купя Compaq CQ58-251SU. Някакви мнения? Относно видеокартата
                    VIDEO AMD RADEON HD 7310 , добра ли е ? Какви игри могат, да се играят. VIDEO AMD RADEON HD 7310 = 512 МБ или се бъркам.
                    Не разчитай да е добра и да могат да се играят много игри на него, процесора също ще идва недостатъчен за по трежки 3д игри.

п.с. АМД процесор на лаптоп за себе си не бих купил, но в тозо ценови клас нямаш много избори. Бих си потърсил някое ХП или Леноево от тези втората употреба, ще върви много по добре.
                    Последно редактирано от Daniel; 11-10-13, 07:20.

Коментар

Алекс ,какво имаш предвид ,че екранът му е кусур.Аз по принцип на предпечат работя със външни монитори.Даже сега съм се огледал в едно Ейзо и се чудя от България или от Англия да си го поръчам.Даже то ще изпревари май лаптопа.

Коментар

• От: До: Препоръчайте ми лаптоп

айде пак:
                        търся лаптоп 15" до 700лв. знам, че в евтиния клас най-важно е да гледам външния вид и мах гаранция, но все пак ако някой модел се откроява, кажете го.
                        предназначение: нет, филми и скайп, така че нямат голямо значение процесора, размера памет, диск и т.н. интересуваме главно надежност и мах добър екран.

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          айде пак:
                          търся лаптоп 15" до 700лв. знам, че в евтиния клас най-важно е да гледам външния вид и мах гаранция, но все пак ако някой модел се откроява, кажете го.
                          предназначение: нет, филми и скайп, така че нямат голямо значение процесора, размера памет, диск и т.н. интересуваме главно надежност и мах добър екран.
                          Тошиба в Т***опо*ис имаха промоция с тая тяхната гаранция "без значение какво се е случило". Погледни там. Аз бях харесал един бял с добри показатели за 800 лева, но имаше и малко надолу пак с добър дизайн TOSHIBA SATELLITE C55-A-128
                          Последно редактирано от Preslav Peychev; 15-10-13, 23:55. Причина: търговски линк

Коментар

айде пак:
                            Здравей колега, разгледай Samsung NP300E5C-A02BG. Влиза в цената, която си споменал, има матиран дисплей, че дори и лиценз за Windows 8 си има. Това са параметрите накратко:

15.6" (39.62 cm) Samsung 300E5C-A02, двуядрен Pentium™ B970 2.3 GHz, HD LED Display (HDMI), 4GB, 500GB, Windows8 64bit, 2.3kg, 2г. гаранция

Успех с търсенето
                            NISSAN PATROL GR Y61 (RD28ETI)
                            SUBARU OUTBACK H6 (EZ30D)
                            GSM: О887б97З79

Коментар

Някой има ли пряки наблюдения на Acer Aspire v5-573g?
                              По-конкретно ме интересува за вариянта с IPS екрана
                              Евентуално препоръчайте и друг лаптоп с хубав екран в този ценови клас.
                              Последно редактирано от Preslav Peychev; 30-10-13, 17:08. Причина: Линк

Коментар

айде пак:
                                Още не съм купил, но пък вдигнах бюджета двойно.............сблъсквам се със следния проблем: харесвам нещо по ТТ данни, а на живо не ме грабва - последен пример Леново Тинкпад Е540, евтино изглеждаща пластмаса и некъв тракащ тъчпад всички продават по нета и нямат налични да разгледам и опипам в кой магазин има налични бройки, да може човек да разгледа спокойно?
                                Последно редактирано от IvanIvanovi; 17-01-15, 13:18.
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X