Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препоръчайте ми лаптоп

Няма вариант за евтино и качествено, още повече по отношение на вложени материали, било то и пластмаса...
    Почти всички производители имат висок клас алуминиеви модели. А иначе ако искаш евтино и качествено, вземи си нещо от високия клас втора ръка - тинкпад t сериите. HP pro сериите...

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
      Няма вариант за евтино и качествено, още повече по отношение на вложени материали, било то и пластмаса...
      Почти всички производители имат висок клас алуминиеви модели. А иначе ако искаш евтино и качествено, вземи си нещо от високия клас втора ръка - тинкпад t сериите. HP pro сериите...
      близо 1800лв. беше, не ми звучи много евтино........ утре ще обикалям пак, дано нещо ми грабне окото

Коментар

Ако гледаш технотата, трудно ще намериш нещо качествено там...
        Иначе гледай за xps и latitude на dell, elite book на hp, lenovo t серията...

Коментар

От Леново се спрях на Y50-70, остава да погледна и Fujitsu Lifebook. Останалите марки не ме грабват, колкото и да са ОК като характеристики...........

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
            От Леново се спрях на Y50-70, остава да погледна и Fujitsu Lifebook. Останалите марки не ме грабват, колкото и да са ОК като характеристики...........
            Дълги години работих в НР и съответно ползвах техните лаптопи, имаше добри попадения имаше и не чак толкова , сега от 4 години Неизменно си взимам АСУС и съм Супер Доволен! На жената взех Леново, но съм със смесени чувства - прекрасна машина, но с някой тъпи кусури
            Та фенството само те ограничава, аз първо пробвам и тогава отписвам марки - АСУС във високият клас са Супер избор, без забележки и с отлично съотношение цена/производителност, не случайно в някой класации те са Номер едно http://www.notebookcheck.net/Noteboo...s.98608.0.html след епъл;
            http://www.notebookcheck.net/Noteboo...s.98628.0.html Номер едно

P.S.
            Y50-70
            "In comparison to other devices with similar CPU, the Cinebench Multi-core Rendering test reveals that full potential of the CPU is not entirely used (minus 15-30%). In a matter of seconds, clock speeds are limited to 2.5 GHz (basis clock pulse). That happens independently of the chip temperature and is most likely set by Lenovo in order to keep the exhaust heat of the CPU within reasonable ranges."

Tези машини винаги са били известни с прегряването и лошото охлаждане

http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-Y50-70-59424712-Notebook-Review-Update.124754.0.html

Коментар

Първоначално публикуван от Glow Преглед на мнение
              Ако гледаш технотата, трудно ще намериш нещо качествено там...
              Иначе гледай за xps и latitude на dell, elite book на hp, lenovo t серията...
              Кратко, ясно и изчерпателно!
              В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Здравейте.
                Време е да сменя един от офисните компютри,така че ще поискам съвет.
                Трябва лаптоп с бюджет да кажем около 1500 лева.
                Ще се ползва с офис приложения,пдф редактори,аутокад(разглеждане и дребни корекции) ,леки обработки на снимки,билдинг мениджър.
                Благодаря предварително.

Коментар

Огледай се за нещо подобно:
                  HP ProBook 470 G2 G6W66EA

Вмества се в бюджета и е удобен за офис работа.
                  Единствения му недостатък е бавния диск, но това е поправимо, ако е необходимо.
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Acer Aspire Е5-572G
                    Intel Core i7-4712MQ (4-ядрен, 2.30GHz - 3.30GHz, 6MB кеш)
                    12GB (1x 4096MB + 1x 8192MB) - DDR3, 1600Mhz
                    NVIDIA GeForce 840M (2GB DDR3)
                    1120GB (120GB SSD + 1TB HDD (5400 оборотa/минута))
                    15.6-инчов (39.62 см.) - 1366x768, гланцов
                    Спрях се на това за 1499 с ДДС.

Коментар

за другото не знам, но защо гланцов дисплей?
                      един сайт е обявил от днес 3-дневни промоции и аз сутринта се засилих да пазарувам......... за малко да поръчам един от моя таргет, но се оказа с гланцов дисплей и се отказах, а и отстъпките са доста под рекламираните до 50%

Коментар

И аз не знам,но единственото изискване на човека,който ще работи на него беше точно гланцовия дисплей.

Коментар

Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнение
                          Acer Aspire Е5-572G
                          Intel Core i7-4712MQ (4-ядрен, 2.30GHz - 3.30GHz, 6MB кеш)
                          12GB (1x 4096MB + 1x 8192MB) - DDR3, 1600Mhz
                          NVIDIA GeForce 840M (2GB DDR3)
                          1120GB (120GB SSD + 1TB HDD (5400 оборотa/минута))
                          15.6-инчов (39.62 см.) - 1366x768, гланцов
                          Спрях се на това за 1499 с ДДС.
                          Acer не е най-добрата марка, но може и да имаш късмет две различни памети не е добър извод за двуканална работа (не, че ще го усетиш ) Гланцовия дисплей хвърля ужасни отражения, но си е въпрос на избор, виж резолюцията е Отчайваща за този размер екран, никога не бих си взел това нещо. Иначе спецификацията изглежда приятна и ще върши работа

Коментар

Взех Lenovo Y50-70 15.6" IPS UHD (3840 x 2160), Intel Core i5-4210H, 8GB, NVIDIA GeForce GTX-860M 4GB, 1TB

Коментар

Взех Lenovo Y50-70 15.6" IPS UHD (3840 x 2160), Intel Core i5-4210H, 8GB, NVIDIA GeForce GTX-860M 4GB, 1TB
                              Честито!
                              Как се справяш с тази резолюция? Уиндоуса скалирането не му е най-силната страна

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
                                Честито!
                                Как се справяш с тази резолюция? Уиндоуса скалирането не му е най-силната страна
                                Е, това е максималната, държа го на 2048х1152 в момента като забелязвам че много програми не са оптимизирани за висока резолюция...... то и нямам време да се занимавам, само вечер да попрегледам форумите и толкоз му е ползването засега
                                ________________________________________________
                                Subaru OUTBACK 2,5
                                Hyundai TUCSON 2.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X