Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми лаптоп

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Препоръчайте ми лаптоп

Бих ти препоръчал HP probook който е горе долу на цената на тошибата - pavilion не зимай.
    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Ето това също ме заинтригува -
      Лаптоп HP ProBook 4540s C4Z10EA 6GB
      Мнения?
      Коя марка има най-читав сервиз?
      Някой ползвал ли е удължена гаранция и има ли реална полза от нея?

Коментар

На мен също доскоро HP ProBook 4540s ми бе фаворит и планирах покупка до десетина дни. Онзи ден обаче, попаднах на отзиви за Lenovo и предвид разликата в охлажданията на двата, ще се насоча към Lenovo Thinkpad Edge E530.
        Последно редактирано от Preslav Peychev; 04-05-13, 00:45. Причина: Забранени линкове и проманя в мнението, без да се губи смисъла на написаното

Коментар

Това HP е по-добро от Toshibata, процесора е i5 и има повече USB-та, дори две USB 3.0.
          Винаги има полза от повече гаранция. Батерията е с една година само.
          За сервизите зависи коя фирма държи гаранцията. За HP обикновено е Стемо.

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
            pavilion не зимай.
            Би ли обяснил защо ?
            2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
            2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
            2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Първоначално публикуван от shavo Преглед на мнение
              Би ли обяснил защо ?
              Пласмасов корпус с много ниско качество и кофти охлаждане. В миналото имаше цели дефектни серии.

Коментар

От скорошно проучване разжрах, че НР не трябва да се взима, освен ако не попаднеш на някоя читава работна станция от най високия клас втора употреба.
                В момента Асус и Леново се считат за добри като съотношение цена - качество.
                Има един интересен модел на Леново с две видео карти някъде на около 1900лв.
                Александър

Коментар

Първоначално публикуван от axlastro Преглед на мнение
                  От скорошно проучване разжрах, че НР не трябва да се взима, освен ако не попаднеш на някоя читава работна станция от най високия клас втора употреба.
                  В момента Асус и Леново се считат за добри като съотношение цена - качество.
                  Има един интересен модел на Леново с две видео карти някъде на около 1900лв.
                  Какъв е проблема на HP?

Коментар

По препоръка на консултанта взех някакво евтино Леново с 5 години гаранция.
                    Ще има да ги тормозя в магазина дълго време.

Коментар

Всичко е до късмет, пожелавам ти такъв. На жената машината е HP на 6 години, може и повече и работи без проблеми, а дълго време го ползвах и аз. Това, което научих от няколко различни източника е, че сегашните им модели в ниския и средния клас не са надеждни. Да знаеш, че леново май нямат сервиз в България, което може и да е не е чак толкова лошо като се замисля... Аз примерно направих малко странен избор с Dell Alienware и то ремаркетиран, но засега съм много доволен.
                      Александър

Коментар

dell alienware ... мисля че е едно от най-добрите неща в класа си.

Коментар

Лаптопа требе да е тънък !

О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                            dell alienware ... мисля че е едно от най-добрите неща в класа си.
                            Лошото е, че не ги правят толкова здрави като едно време... И не са толкова красиви за Alienware говоря.
                            Аз си купих такъв на почти година е вече.
                            Доволен съм. Засега. Клавиатурата леко се огъва при по-бързо писане. Пластмаса, макар и що годе солидна. Иначе като параметри да, няма кой да ми предложи такива, няма конкуренция.

Много бях доволен от T410 на Lenovo - по-удобен е за писане от Alienware.
                            Също така мисля, че W-серията на Lenovo ще е много добра, но също не са евтини.
                            .

Коментар

Защо ти е да влачиш лаптоп, купи си таблет... Аз имам лаптоп самсунг, заляха го с бира и дотам - няма оправяне, освен това тежи 5 кила, сега имаме таблет Самсунг галакси и сме много доволни. Но това си е твой избор де...

Коментар

Няма начин 100% от работата, която вършиш на лаптоп и на настолен, да я вършиш по същия удобен начин на нещо 10-инчово без клавиатура.
                                ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                                08седем9010З60
                                MAKE RALLY NOT WAR
                                Confidence in Motion

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X