Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка на 13 и 14 януари близо до София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от V93
    Първоначално публикуван от vladi333
    Обяда как ще се организира, като пикник в гората или нещо друго? За да знам какви запаси да повличам с мен
    Обяда го разбирай като сандвич/кроасан или каквото друго си носиш.
    Дъвче се докато чакаш да бъде изваден някой закъсал или докато си чакаш реда за минаване през някое засадно място.
    Понякога се връща в къщи без да е бил разопакован.
    Значи амрикански обяд, на крак
    цитат:"Тостът трябва да е кратък и ясен, коти изтрел. За да има време за повече"
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

• ПИНЦИ

а някои да знае черен път до Пирдоп?,че ако тръгна с вас то до там ПИНЦИ ще останЕ само по джанти.80км асфалт лошо(
      ПАВКО
      0888802068

Коментар

Такива, дето вчера едни гладници пиха в Габра вчера следобед ...
        Айде сега пък ти. Ми гладни сме - то без ядене, нищо не става

Първоначално публикуван от V93
        При нас със Соти още такива аномалии не са се случвали
        RB Patrol Team

Коментар

• Първоначално публикуван от Lachezar_p
          в града има хубав магазин, с добри цени и добро качество на продуктите, така че ако искате не носете от София
          А този магазин в неделя работи ли? Щото събота не може да е ден за пазаруване.

Първоначално публикуван от Асен Василев
          При нас със Соти още такива аномалии не са се случвали
          Вие сте без-на-деж-ден слуучайййййййййй ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

• работи всеки ден от седмицата от 7 сутринта до 10 вечерта - освен това се казва Пирдопски "Хали"
            Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

• Пускайте на Лъчо - Lachezar_p, лични съобщения с данните на човека, на чието име ще е стаята. Утре ще ги прати ме в Пирдоп до хотелите, след което в сряда ще пишеме кой къде е, за да може в събота всеки да знае къде е, и да се оправим по-бързо. За вечерта сме запазили една кръчма. Ако се появят още кандидати, след като сме напълнили хотелите, да пишат, ще ги мислиме.

Коментар

• Не е проблем има място в душанци доста - хотела е на същите цени, само че е малко по-отдалечено, но там е направо райско място - със супер гледка и супер чисто

Коментар

• Да де, това имам предвид и аз. Лъчо я виж в Купувам0продавам!

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333
                    Обяда как ще се организира, като пикник в гората или нещо друго? За да знам какви запаси да повличам с мен
                    Обяда го разбирай като сандвич/кроасан или каквото друго си носиш.
                    Дъвче се докато чакаш да бъде изваден някой закъсал или докато си чакаш реда за минаване през някое засадно място.

Чавдар, както винаги е прав.
                    Чавдаре, да не би аз да съм те учил на тежки злободневни преходчета от има няма 200- 300 км. извън пътя.
                    LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                      Чавдаре, да не би аз да съм те учил на тежки злободневни преходчета от има няма 200- 300 км. извън пътя.
                      А бе, до 200-300 по черно не сме ги докарвали. Все още ...

Ама за лятото ми се въртят едни мисли ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

А бе, до 200-300 по черно не сме ги докарвали. Все още ...

Ама за лятото ми се въртят едни мисли ...
                        То си е лято. 10-15 градуса - кво искаш повече. Изплюй камъчето
                        RB Patrol Team

Коментар

• Първоначално публикуван от Асен Василев
                          То си е лято. 10-15 градуса - кво искаш повече. Изплюй камъчето
                          Става въпрос за лято като период, а не като температурни условия.
                          Щото сега не можем да отделим толкова време за това, което ни се ще да направим ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

• Напълнихме единия хотел(Пирдоп Централ) - деиствайте за втория - 60% от стаите в него вече са заети

Коментар

• Първоначално публикуван от Lachezar_p
                              Напълнихме единия хотел(Пирдоп Централ) - деиствайте за втория - 60% от стаите в него вече са заети

Мдааа, пирдопските хотелиери току-виж станали почитатели на OFFroad-Bulgaria
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

• Re: ПИНЦИ

Първоначално публикуван от the_trident
                                а някои да знае черен път до Пирдоп?,че ако тръгна с вас то до там ПИНЦИ ще останЕ само по джанти.80км асфалт лошо(

Ами като прехода - Ком - Емине - Ама го направи - София - Пирдоп - по билото на Стара планина

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X