Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка на 13 и 14 януари близо до София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Към отговорите на нинджата да добавя и аз.

1. Е, такива мероприятия са чудесен повод за невиртуално запознанство.
    2. Вечерта в събота ще сме някъде в Пирдоп. Разчитаме на колегите да направят избор на заведение.
    3. От това, което са казали колегите, може да се очаква маршрутът да не е от най-леките. Ако 2 джипа са взели 40-на километра за 5-6 часа (ср. скорост 6-8 км/ч) ...
    Колкото и да се напъвам, не мога да се сетя за някаква причина Патрол, че и с кални гуми, да не е подходящ за такава "разходка". Джипката си е хубава, гумите се представят добре по наблюденията на доста колеги (ако не ме лъже паметта, ти беше с Кобри?).
    Няма да е зле да имаш и едно добро въже (колан) за теглене и шекели с подходящ размер. Теглене все си се налага. Ако не тебе да дърпат, може да трябва ти да помогнеш на някого. Или просто има случаи, в които дължината на едно въже не стига ...
    И пак да си кажа: Радиостанция на PMR 446 е много нужна част от оборудването.
    За екипажа - ти си знаеш. Само гледай за най-малкия член да има достатъчно продоволствие, памперси и подходящо облекло. (за в случай, (че се наложи по-продължителен престой на място).

4. По принцип групата се движи в пакет и така трябва да бъде, за да можем да си помагаме. При голяма група средната скорост пада доста. При по-тежък маршрут винаги има по-продължителни престои. Така че, не би трябвало да имаге проблеми да използвате времето, през което да речем чакате реда си за преминаване през някое по-засадно място.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

• Искам да успокоя Veilside, че има втори хотел, ще намерим място за преспиване в Пирдоп на всички. Преспиването в хижата отпада, тъй като идеята е вечерта да сме заедно, а и ако сме по-голяма група ще ни отнеме доста време да се качим до нея, особено както е сега и има повечко сняг - все пяк тя е високо в Балкана. Трасето няма да е от най-лесните, радиостанции също има, ще си помагаме и придържането в една група ще е задължително, като може да има моменти, където да има два пътя - по-тежък и по-лек - тогава можем да се разделим за малко на две групи. Ще има три джипа, които знаят маршрута - Аз - дълга Г класа, Мишо с къса Г класа и още един човек от Пирдоп - Спас със Фолксваген Таро. Дано да няма събота вечерта джипове забравени в гората.
      Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

• Първоначално публикуван от Lachezar_p
        Дано да няма събота вечерта джипове забравени в гората.
        Такива неща просто не се случват. Групата се прибира в състава, в който е тръгнала!
        Ние не сме неутрални!

Коментар

• Първоначално публикуван от V93
          Първоначално публикуван от Lachezar_p
          Дано да няма събота вечерта джипове забравени в гората.
          Такива неща просто не се случват. Групата се прибира в състава, в който е тръгнала!
          Случвало се е , но причините са били форсмажорни.
          LZ1VMH

Коментар

• Одобрявам идеята на Чавдар за Руминг-лист.
            Практиката показва, че се губи страшно много време за настаняването в хотел. Предполагам че няма да е приятно карането нощно време особено за несвикнали на такъв род приключения .Така че е хубаво организацията да е на ниво!
            LZ1VMH

Коментар

• Пишете ме и мен- двойна стая.
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

• мен също ме бройте, ако нема възражения (пръв паркетист на махалата)- един брой жипка. но БЕЗ настаняване. Ако успея да съм на линия за двата дни - ще се оправям сам, не искам да ангажирам стая предварително.

Коментар

• Първоначално публикуван от Slick
                  мен също ме бройте, ако нема възражения (пръв паркетист на махалата)- един брой жипка. но БЕЗ настаняване. Ако успея да съм на линия за двата дни - ще се оправям сам, не искам да ангажирам стая предварително.

Ще те броиме и въженце около врата ще ти поставиме .
                  LZ1VMH

Коментар

• Първо този хотел няма да ни събере всичките!
                    Второ в този хотел апартамента е нает за по-дълъг срок и няма да е свободен. На разположение в този хотел са 14 двойни стаи и една "лексозна" двойна стая. Т.е. това са общо 15 двойни стаи а на нас ни трябват 17, като три от стаите трябва да са с допълнително легло. И аз подкрепям тази идея за руминг-лист, но нека първо дам подвърждение, че са запазени всички стаи. Тъй като вече се запазват места и във втори хотел - Пирдоп Централ, т.е. няма да сме в едни и същ хотел - ще ви помоля този рууминг лист да го пратите на мен - обещавам че ще се придържам към принципа - Primus temporis, primus iuris(първи по време, първи по право), тези които първи са подали заявка могат да избират дали да бъдат настанени в Пирдоп Централ или Средна Гора, ако не проявят така инициатива те ще бъдат настанени в Средна гора, а последните( това са последните трима) от списъка ще бъдат настанени в Пирдоп Централ - макар, че разлика аз лично не виждам между двата хотела. Ще ви помоля най-късно до вторник вечерта да получа потвърждение от всеки, че със сигурност ще дойде. Това може да го направи като на личен и моля ви всеки да си даде тел. за контакт на мен. Моя телфонен номер е 0889202082, също така ако имате въпроси можете да звъните и на Мишо - 0887249289
                    ето и обновения списък:
                    Yordan Kolev - две двойни
                    V93 - тройна(легло за дете)
                    Goldy - единична
                    Vladi333 - три двойни
                    Disem - 1 двойна
                    ninja_1 - 1 двойна
                    MIKI11 - 1 двойна
                    veilside - 2 двойки(все още не е ясно)
                    Ivan Marinov - 1 двойна(все още не е сигурно)
                    kikiracing - 1 двойна
                    CJ_7 - тройна
                    Георги Василев - 1 двойна
                    Също така и за мен една двойна.
                    до сега бройката е следната - 17 стаи, 17 или 18 джипа, около 35-40 човека.
                    Заведението сме го запазили - то поне е сигурно.

Коментар

• Една лека промяна ще направя, за мен две двойни без допълнително легло, отказахме се от детето и ако е възможно да се са в един хотел.
                      0888799975
                      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов

Ще те броиме и въженце около врата ще ти поставиме .
                        eee разбрах "тОнкийо ти намек" .. жъ дода да се о-вЪжА както се казва, че така както ми е излезло име (после да ида да доказвам за сестрата, че я немам).. ще речете, че само мене ме дрЪпате из горите ...
                        пък аз досега само насън ме дърпат .. даже бех тръгнал нова молитва да пиша - с главен герои един с две лебедки, както си я подкарал после и по една отстрани ще сложиш и ще си ни водиш 3-4 кат ягньЕта или по-скоро кат вакли оФфчици.

Коментар

• Тъй като не са свободни всичките стаи в хотел Средна Гора разпределението е следното -
                          Хотел Средна Гора - 12 двойни стай - цена 35 лева за стая.
                          Хотел Пирдоп Централ - 2 двойни стаи - запазени на името на Йордан Колев - цена на стая - 40лв. Два апартамента за трима души - две легла персон и половина и разтегателен диван - за сега са запазени на мое име - предлагам те да бъдат за V93 и CJ_7 - това е единствения вариянт за тройна стая - цена на едни апартамент - 60 лв. и едно студио за двама души, което също е запазено на мое име - 54лв. Очаквам всички записани в предварителния списък да потвърдят идването си навреме - НАЙ-КЪСНО ДО ВТОРНИК, желателно е разбира се ако имате възможност направете го тази вечер, ще ни улесните много. Vladi 333 твоята резервация - 3-те двойни стаи е за хотел Средна Гора.

Коментар

• Имам предложение:
                            Да се съберем някъде групата, която ще тръгва от София
                            LZ1HKW
                            Реглаж на преден и заден мост
                            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                              Една лека промяна ще направя, за мен две двойни без допълнително легло, отказахме се от детето и ако е възможно да се са в един хотел.
                              0888799975
                              И аз една лека промяна...Значи за мене е 1 двойна с допълнително легло-ше зема детето
                              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

• Първоначално публикуван от vladi333
                                Имам предложение:
                                Да се съберем някъде групата, която ще тръгва от София
                                Естествено,че ше се събереме,Влади...Таман ше се запознаем най-накрая. На ШЕЛ-а на Богров,остава само да се уточни часа на тръгване...
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X