Севдо ако идваше и Димата разделяте цялата група на 3 връзвате ги всичките с новите им колани за тебе Димата и Йори и стигате пирдоп за 20 минути
поне тия локомотиви да покажат какво е нютонметри в излишък
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложение за разходка на 13 и 14 януари близо до София.
Свий
X
-
Искам да кажа на всички колеги с паркетни джипки:
Не се занасяйте, и не се карайте, аз съм с Фрилендър с гуми Мишелин Алпин 4х4 и идвам за купона (вярно споразумял съм се с Йори да помага ако се наложи)
Със мен ще е и едно ТЛК 120, което е ново и човека не иска да го драска, така че аз ще съм 100% паркетен лъв
Наща група до където стигне-стигне после се връщане и подготвяме кръчмата за другите
П.П.
Не се карайте от сега, там всички отиваме да си прекараме добре, а не на война
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333Искам да кажа на всички колеги с паркетни джипки:
Не се занасяйте, и не се карайте, аз съм с Фрилендър с гуми Мишелин Алпин 4х4 и идвам за купона (вярно споразумял съм се с Йори да помага ако се наложи)
Със мен ще е и едно ТЛК 120, което е ново и човека не иска да го драска, така че аз ще съм 100% паркетен лъв
Наща група до където стигне-стигне после се връщане и подготвяме кръчмата за другите
П.П.
Само така, а пък вие в кръчмата ще покажете подготовка и уминйе
Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...
[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333Искам да кажа на всички колеги с паркетни джипки:
П.П.
а аз мога ли да се присъединя към вашата група, защото е видно, че съм от най-неподготвените-да не тежа на колегите и да не си палят лебетките заради мен.LZ1PER
Коментар
-
Ама естествено, че може да дойдеш при насПървоначално публикуван от peppy76Първоначално публикуван от vladi333Искам да кажа на всички колеги с паркетни джипки:
П.П.
а аз мога ли да се присъединя към вашата група, защото е видно, че съм от най-неподготвените-да не тежа на колегите и да не си палят лебетките заради мен.
Ама и ние ще сме със останалите, не се притеснявай според мен никой няма да те остави в гората
ако трябва на ръце ще я пренесеме тази нива и пак ще стигнем до кръчмата
Коментар
-
Да ви кажа в някои слу4аи където у4астъците са заледени или снежни предпо4итам да съм с мишелин алпин(имам един сет от тях)отколкото с кайамана,така 4е паркетните лавове може да са в по изгодни позиции.Все пак това е хубавото на офф роада 4е сплотява хората и мисля 4е не би трябвало някои да се отказва от тази разходка.Аз ли4но ще дърпам всеки който закъса.TЛК 80-4.2ТД
ТЛК 73-2.4ТД
...................
Коментар
-
Практиката ми показва още от сега че ще има известни проблеми, но това не значи , че трябва още от сега да се разделяме на бързо пристигнали до Пирдоп и другата крайност- много закъснели за кръчмата. Предложението на Лъчезар за движение в една група е леко странно.
Може би то е продиктувано от самата местност. Така или иначе смятам да се съобразя с организатора (шапка му свалям ) и да изкарам свободното си време в любим за мен спорт с надявам се приятни хора.(без излишни дразги).
Още от началото изявих желание да помогна с каквото мога така че колеги не се притеснявайте за тегления или други проблеми възникнали в течение на разходката. Чуствам се достатъчно подготвен за оказване на каквато и да е помощ. Толкова по отношение на взаимопомощите.
Смятам че ощетените от тази разходка ще бъдеме ние- хард разходкаджиите, а не групата на мазно движещите се по леки трасета с поставящи килимче пред джипките си разни компютърни-софт разходкаджии.(ле-ле отплеснах се, сори) ...
Абе я да си изкараме весело пък другото ще се нагласи !!!
Да попитам някой ще идва ли с детенце. Моето е на 8 год. и ще се радва на компания.LZ1VMH
Коментар
-
Re: ПИНЦИ
Освен желание за помащ и теглич трябва и категория, а не всеки я имаПървоначално публикуван от the_tridentЕ Голди гледам си предразположен за помощ към ПАРКЕТНИЦИТЕ,но те явно не са.Аз направих оферта към всички които искат хем да отидат хем да са част от наи тежките участъци,но явно ги боли да не си изтъркат съединителите
))приятно изкарване
Аз също чакам дата
Коментар
-
значи ако до петък оправим дългата база на veilside ще закачим и моя паркетник на една платформа, за колегите които искат да дойдат и си мислят че не са подготвени, да не се притесняват 90% от хората са радост ще им помогнем , тук искам да питам дали има сигурен паркинг за паркетника ми и колко сигурен е той ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.
Коментар