Първоначално публикуван от Lachezar_p
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложение за разходка на 13 и 14 януари близо до София.
Свий
X
-
Да това е и моята идея. Който все още мисли, дали иска да идва, има още време до Понеделник сутринта. Тогава с готовия списък правим резервациите. Надявам се, че има още хора, които ще искат да дойдат. Както писа Мишо, ще бъде ангажирано и заведение за нас.Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...
[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!
Коментар
-
Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовМомчетата от Пирдоп не се шегуват.
Правят здрава подготовка.
Изкупиха ми лебедките.
Изкупиха и кайманите.
Усещам здраво нахъсване.
а не кано някои други .. дето един месец не могат едно въже да сколасат да си вземат
Коментар
-
Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан ХристовПървоначално публикуван от markanМани го Голди.Оди само до Бонсовите....
Ма ти си верваш май!
На Бонсови сам може да я свали тая броня.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mishkoУточнявам -
В гр. Пирдоп има два хотела, за които Лъчо писа. Третият е 4-ри звезден и е на 1км. от центъра на Пирдоп. Мисля, че първите два ще ни свършат работа.
Сега в положението е такова, доколкото разбирам:
1. Йори - апартамент
2. Влади - двойна стая
3. V93 - двойна стая + допълнително легло за дете
4. VLADI333 - двойна стая
5. disem - двойна стая
Общо 12 човека, това ми трябва за заведението(а) в събота вечер.
Тъй като аз поех ангажимент за резервациите, ми звънете директно на мен - 0887 249 289 Мишо (за тези, които не го имат).
Очаквам увеличаване на списъка!
Един се губи нещо - СОТИ НЕ СЕ КРИЙ!!!
Колкото до маршрута, и 1м. сняг да падне, пак ще го минеме, защото най-тежкото изкачване е в Борова гора, дървета бол, така че отпред минава джип с лебедка, пробива пътя готово!
Йори купих си Пежо 605 2.5 ТД 130 к.с., 95г. с всички възможни екстри! Много е яко и не мога да ти опиша как върви!
Коментар
-
Първоначално публикуван от V93Първоначално публикуван от vladi333Последно за мене общо 3 двойки стай
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар