Първоначално публикуван от Yordan Kolev
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложение за разходка на 13 и 14 януари близо до София.
Свий
X
-
Аз съм сигурен, имам яко въже взимам те на абордаж и ще съм като бълха зад тебПървоначално публикуван от Yordan KolevПредлагам да не отхвърляме така бързо план А, а само ако наистина е невъзможен за изпълнение.
Коментар
-
И аз съм на мнение, че е все още рано да се отхвърля доброто трасе. Аз днес пак говорих с хората, който са проправили трасето и те казаха, че за сега има около 4-5 см снежна покривка. От друга страна предполагаемия план Б заобиколния път минава около пътя за план А, все пак първоначалната ни идея е да подготвим такава разходка, така че да могат да дойдат и хора, който не искат да трошат или тесват машините си до краен предел, така че това е план Б. А и сега проверих прогнозата за времето за България в следващите 15 дни и го дават да вали сняг до този петък, след това сревнително високи дневни температури и не много ниски нощни температури. Даже за плануваната събота и неделя дават много хубаво време.Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...
[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!
Коментар
-
Само мога да потвърдя прогнозата - по друг повод правих справка при едни метеоролози с висока степен на "случваемост" - след този петък, януари се очертава (за ужас на ски курортите) - сух! Така че каквото вали - ще вали до края на седмицата. Имам желание и аз да се присъединя за 1-ви път на такова мероприятие, но за съжаление ловния сезон (за подборен отстрел имам впредвид, че другия свършва тази неделя) продължава до края на месеца.Първоначално публикуван от Lachezar_pИ аз съм на мнение, че е все още рано да се отхвърля доброто трасе. Аз днес пак говорих с хората, който са проправили трасето и те казаха, че за сега има около 4-5 см снежна покривка. От друга страна предполагаемия план Б заобиколния път минава около пътя за план А, все пак първоначалната ни идея е да подготвим такава разходка, така че да могат да дойдат и хора, който не искат да трошат или тесват машините си до краен предел, така че това е план Б. А и сега проверих прогнозата за времето за България в следващите 15 дни и го дават да вали сняг до този петък, след това сревнително високи дневни температури и не много ниски нощни температури. Даже за плануваната събота и неделя дават много хубаво време.Mitsubishi L200 DobbleCab
KTM XC 450 RW 2009
KTM 350 SX 2011
Коментар
-
Ами до колкото съм запознат с местността тя е скалистта, като с изкачването по-нагоре се навлиза в борова гора. Прехода няма да е в гъста гориста местност. Малко вероятно е да влачим клони с нас.Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...
[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!
Коментар
-
Момчета, записвам с мен още една джипка Тойота ЛК 120 с можеби 3-ма пасажери (утре ще уточня)!
И един въпрос последно в кой хотел ще сме ?
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.
Коментар