Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка на 13 и 14 януари близо до София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
    Предлагам да не отхвърляме така бързо план А, а само ако наистина е невъзможен за изпълнение.
    Изобщо не става дума за отхвърляне. Но нищо не пречи да има И план Б. Just in case ...
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
      Предлагам да не отхвърляме така бързо план А, а само ако наистина е невъзможен за изпълнение.
      Аз съм сигурен, имам яко въже взимам те на абордаж и ще съм като бълха зад теб
      LZ1HKW
      Реглаж на преден и заден мост
      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

И аз съм на мнение, че е все още рано да се отхвърля доброто трасе. Аз днес пак говорих с хората, който са проправили трасето и те казаха, че за сега има около 4-5 см снежна покривка. От друга страна предполагаемия план Б заобиколния път минава около пътя за план А, все пак първоначалната ни идея е да подготвим такава разходка, така че да могат да дойдат и хора, който не искат да трошат или тесват машините си до краен предел, така че това е план Б. А и сега проверих прогнозата за времето за България в следващите 15 дни и го дават да вали сняг до този петък, след това сревнително високи дневни температури и не много ниски нощни температури. Даже за плануваната събота и неделя дават много хубаво време.
        Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

Първоначално публикуван от Lachezar_p
          И аз съм на мнение, че е все още рано да се отхвърля доброто трасе. Аз днес пак говорих с хората, който са проправили трасето и те казаха, че за сега има около 4-5 см снежна покривка. От друга страна предполагаемия план Б заобиколния път минава около пътя за план А, все пак първоначалната ни идея е да подготвим такава разходка, така че да могат да дойдат и хора, който не искат да трошат или тесват машините си до краен предел, така че това е план Б. А и сега проверих прогнозата за времето за България в следващите 15 дни и го дават да вали сняг до този петък, след това сревнително високи дневни температури и не много ниски нощни температури. Даже за плануваната събота и неделя дават много хубаво време.
          Само мога да потвърдя прогнозата - по друг повод правих справка при едни метеоролози с висока степен на "случваемост" - след този петък, януари се очертава (за ужас на ски курортите) - сух! Така че каквото вали - ще вали до края на седмицата. Имам желание и аз да се присъединя за 1-ви път на такова мероприятие, но за съжаление ловния сезон (за подборен отстрел имам впредвид, че другия свършва тази неделя) продължава до края на месеца.
          Mitsubishi L200 DobbleCab

KTM XC 450 RW 2009
          KTM 350 SX 2011

Коментар

Абе то не само за ски курортите не е добре, но и за много други неща. Не е въобще хубаво това време за тази част от годината, но какво да се прави. Май само ние ще сме доволни!

Коментар

Аз искам 2 метра сняг в центъра на София ама нема. Но ако падне ще стане голяма веселба
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Айде няма ли и други да се присъединят. Г-тата от Пловдив айде!!

Коментар

имам един дежурен "паркетен" въпрозз -
                  Има ли вариант за трасе, което да изключва драки и гадни остри трайни насаждения, които оставят трайни впечатления и следи по разни лъскави коли ?

Коментар

Ами до колкото съм запознат с местността тя е скалистта, като с изкачването по-нагоре се навлиза в борова гора. Прехода няма да е в гъста гориста местност. Малко вероятно е да влачим клони с нас.

Коментар

Първоначално публикуван от Slick
                      Има ли вариант за трасе, което да изключва драки и гадни остри трайни насаждения, които оставят трайни впечатления и следи по разни лъскави коли ?
                      Идвай не го мисли. То се е видяло, че без теглене няма да стане.
                      LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                        Идвай не го мисли. То се е видяло, че без теглене няма да стане.
                        ама преди това въжетоооо !! не съм го забравил .. а може и да съм с олекотения вариант (да не тежи на лебедката)

Коментар

Има ли вариант за трасе, което да изключва драки и гадни остри трайни насаждения, които оставят трайни впечатления и следи по разни лъскави коли ? колега не е за лъскава кола ....няма смисъ да я ДЕРЕШ

Коментар

Момчета, записвам с мен още една джипка Тойота ЛК 120 с можеби 3-ма пасажери (утре ще уточня)!
                            И един въпрос последно в кой хотел ще сме ?
                            LZ1HKW
                            Реглаж на преден и заден мост
                            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Една двойна стая и за мен!

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333
                                И един въпрос последно в кой хотел ще сме ?
                                Засега анонсът е за "Средна гора"
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X