Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка на 13 и 14 януари близо до София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Aз съм за спане в Пирдоп.
    Ако някой организира спане там, може да ме включи.
    LZ1VMH

Коментар

Ще бъде най-забавно, ако всички сме на едно място, затова нека всеки си каже мнението и ако повечето са за спане в Пирдоп, аз се ангажирам, да го организирам! Не е лоша идеята за в града има много хубави заведения!

Коментар

Ще проверя какви са цените в хотелите в Пирдоп и дали не правят отстъпки за групови прояви и ще Ви пиша днес по-късно.
        Всички, които пишат в тази тема си мисля, че задължително трябва да дойдат! Иначе просто няма да е същото!

Коментар

Идеята за тази разходка не е лоша , с две дребни забележки:

- кирки и лопати е добре да има в джипките, но още по-добре е да има и по една радиостанция и някое здраво въже;
          - 12.00ч. (тепърва) тръгване от Пирдоп ми се струва късно за 7-8 часа каране по маршрут, който повечето няма да познават. И още повече за тези, които трябва да се върнат обратно за нощувка в Пирдоп.
          - когато говорим за оф-роуд, понятието гориво за определени километри (80км. в случая) почти винаги е невалидно. Най-добре пълен резервоар...

Иначе, похвално, че се наемате с нелеката задача да угодите на всички - и по-софт и по-хард ентусиастите. В това ви начинание искрено ви желая успех!

Коментар

Първоначално публикуван от mishko
            Ще проверя какви са цените в хотелите в Пирдоп и дали не правят отстъпки за групови прояви и ще Ви пиша днес по-късно.
            Интернет намирам 2 броя хотели - едва двузвездка и един "4 звезди"
            И двата са малки -
            "Пирдоп Централ" - 2 звезди има 5 стаи и 2 апартамента.
            Цени: 40 до 60 лв.
            http://www.geocities.com/hotelcentralpirdop/

"Борова гора" - 4 звезди има 21 стаи и 7 апартамента.
            Откъмто цени май се опитват да конкурират хотелите в София. 90 - 120 лв за двойна стая ми се вижда възвисочко за хотел в такова населено място. Иначе на картинките изглежда добре.
            http://www.borovagora.com/
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Така това което първо бях написал беше предварително и не 100%. Затова и предложението беше пуснато толкова рано. Приемаме всякакви предложения - и ще се постараем да организираме нещата така, че колкото се може повече хора да дойдат и да останат доволни. Вчера говорих с хората които подготвят маршрута и ме убедиха, че трасето ще бъде наистина уникално. А за обикаляне и в неделя Мишо знаеш че в района винаги могат да се намерят много места и все добри - а и като се има предвид че Краси май ще си оправи уаз-ката и ще подивее скуката е със сигурност отписана.
              Искам да дам малко инфо за хижата - тя беше ремонтирана това лято. Дограмата е сменена - PVC, санитарния възел също - плочки, седалки, вода - всичко има. Хижаря наистина е наш човек и притесненията, че ще е студено са напълно неоснователни. А за това, че санитарния възел е в отделна сграда - мисля, че притесненията също са неоснователни, тъй като тази отделна сграда е врата до врата до входа, не е на другия край на двора на хижата, съвсем близко до входната врата е. На всичкото отгоре и атмосферата в тази хижа е уникална, неповторима, а мястото е направо приказно.
              Още инфо за хотели - в града има и хотел на туристическото дружество, но за съжаление не знам какви са условията там, има също един хотел на около 10 км от Пирдоп на язовир Душанци - там цената е около 30 лв за двойна стая - хотела има доста стаи и условията не са лоши, и пак мястото е уникално - преди 90-те год този хотел е бил почивна база, също така в националния отбор по гребане провежда задължително два месеца подготовка там. Даже и този хотел се намира до един стар и отдавна неизползван път за Копривщица, който можем да изорем в неделята.
              Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

Идеята ми се вижда добра. Особено ако падне и сняг....
                Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Сега говорих с ХОРАТА в Пирдоп и разбрах, че са отворили още един хотел в центъра на града - хотела е голям, ще има достатъчно места, цената е 35лв за двойна стая и 20 за единична, във входа на хотела има и Бар. С условията на хотела не съм запознат, но предполагам че са горе-долу поносими, като за тези пари. Хубавото е че хотела е на удобно място и има голямо паркинг място. Айде хора идвайте!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Lachezar_p
                    С условията на хотела не съм запознат, но предполагам че са горе-долу поносими, като за тези пари. Хубавото е че хотела е на удобно място и има голямо паркинг място. Айде хора идвайте!!!!!!!
                    Не става въпрос да е нещо луксозно, а да е чисто, да няма легла с изтърбушени пружини и да си има санитарни възли в стаите.
                    Дайте име на хотела да проучим въпроса!
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Хотела има интернет адрес - www.hotelsrednagora.com

Коментар

Мислете го за хотел.
                        LZ1VMH

Коментар

Този хотел последния мисля, че е подходящ. Пишете дали сте съгласни за него. Не е проблем хотела, ще ангажираме и заведение вечерта. Няма никакъв проблем. То май из където имам къща в Пирдоп ще преспа в хотела. А тези които не искат в хотел, ще им намерим място. На всички ще угодим. А ето тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=90062 можете да видите нашите две джипки на хижа паскал.

Коментар

Колега Lachezar_p имам един въпрос към теб:
                            С малко по висока кола като мойта имам ли шанс с вас на тази обиколка
                            LZ1HKW
                            Реглаж на преден и заден мост
                            My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Абе момчета я се стегнете малко! Ако има печка на дърва - супер, ако няма си носим спален чувал и на -30 пак сме добре. Ако има течаща вода през зимата си е ***** и отгоре, ако няма пак не е страшно с един примус снега става и на вода и на чай и на кафе, а ракийката с малко карамелизирана захар става на ракетно гориво за тялото и душата. Гледам доста хора взимат участие в темите за експедиции пък тука хижа с PVC дограма стана репъни камък. Ако няккой си няма подходяща и качествена елипировка за зимни отктити мероприятия свиркайте, ще ви дадем акъл какво и откъде да си вземете. Не е мнопго евтина хубавата екипировка, ама като гледам, че обсъждате хотели за по 50 - 100 лева на вечер едва ли ще ви уплаши. А удоволствието е несравнимо с хотелска стая, повярвайте!
                              Technical Rescue Direct - life lies in courage
                              http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Първоначално публикуван от icerunner
                                Абе момчета я се стегнете малко! Ако има печка на дърва - супер, ако няма си носим спален чувал и на -30 пак сме добре. Ако има течаща вода през зимата си е ***** и отгоре, ако няма пак не е страшно с един примус снега става и на вода и на чай и на кафе, а ракийката с малко карамелизирана захар става на ракетно гориво за тялото и душата. Гледам доста хора взимат участие в темите за експедиции пък тука хижа с PVC дограма стана репъни камък. Ако няккой си няма подходяща и качествена елипировка за зимни отктити мероприятия свиркайте, ще ви дадем акъл какво и откъде да си вземете. Не е мнопго евтина хубавата екипировка, ама като гледам, че обсъждате хотели за по 50 - 100 лева на вечер едва ли ще ви уплаши. А удоволствието е несравнимо с хотелска стая, повярвайте!
                                Ха така Айс ! брауз! Я кажи сега кога ще пием по една карамелизирана рикия по съседски (ако ти е верно това дет го пише де.!?)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X