Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка на 13 и 14 януари близо до София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Петя

тука се говори много за маршрута и НИЩО за кръчмата..??
    не че сме отявлени пияници, ама ще водим и дете....

детенцето е момиче на 10 години. надявам се, че ще има компания
    Ми то си е редно, детето от рано трябва по кръчми да тръгва.
    LZ1VMH

Коментар

• голди стига с тия кръчми, ела че ще нося уред за мерене на проходимостта

Коментар

• Първоначално публикуван от Kaishin
        голди стига с тия кръчми, ела че ще нося уред за мерене на проходимостта
        За пръв път чувам за такъв
        sigpic УАЗ-452

Коментар

• Значи какво става някой дава дума, че ще вземе участие в дадено мероприятие, хората се ангажират да му запазят стая и изведнъж този човек решава да се откаже - като изтъква причини, за които въобще не е сигурен че са основателни. На всичкото отгоре той повлича след себе си и други хора, които също са поели ангажимент да дойдат. Освен това този човек започва да се заяжда с хората, който си държат на думата и ще дойдат!!!!!!!!! Това ми се струва несериозно!!!!! Не искам да ви обидя,но постъпката ви е прекалено прибързана и некоректна по отношение на нас!!!! Като се имате за толкова сериозни оффроудъри - има състезания за тази работа(там както казвате всичко еднакво за всички и всички се съобразяват с това) - ние сме любители ние съобразяваме маршрута с нас - който иска по-хард(даже и много хард), който иска по-софт!!!!
          Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

• Първоначално публикуван от Lachezar_p
            Значи какво става някой дава дума, че ще вземе участие в дадено мероприятие, хората се ангажират да му запазят стая и изведнъж този човек решава да се откаже - като изтъква причини, за които въобще не е сигурен че са основателни. На всичкото отгоре той повлича след себе си и други хора, които също са поели ангажимент да дойдат. Освен това този човек започва да се заяжда с хората, който си държат на думата и ще дойдат!!!!!!!!! Това ми се струва несериозно!!!!! Не искам да ви обидя,но постъпката ви е прекалено прибързана и некоректна по отношение на нас!!!! Като се имате за толкова сериозни оффроудъри - има състезания за тази работа(там както казвате всичко еднакво за всички и всички се съобразяват с това) - ние сме любители ние съобразяваме маршрута с нас - който иска по-хард(даже и много хард), който иска по-софт!!!!
            А кого имаш в предвид, защото за момент се притесних, въпреки че не съм ангажирал нищо - май се обърках нещо

Ами да -все едно не съм го писал този пост
            sigpic УАЗ-452

Коментар

• Получих едно съобщение на лична поща и независимо че не съм искал разрешение за цитирането му в публичното пространство ще си позволя да го представя на вашето внимание. Няма да споменавам от кого е за да него обидя.

Цитат:

Ами то не е редно и първо да обявиш едно, а два дни преди мероприятието да кажеш съвсем друго.
              Аз съм се записал за офроуд разходка по "интересен маршрут". Ставаше въпрос нещо там да имаме гориво за 80 км, пък въжета, лебедки, търнокопи и т.н.
              Днес ми казват, че ще се возим по път, който става и за леки коли с шосейни гуми и тук там ще спираме, та който иска да се каля.

Т.е. тотално ми се променя това, заради което съм се навил да ходя на 80 км от София и да правя свързаните с това разходи.
              Съжалявам, ама това не ми харесва.

Освен това, нали имало още желаещи, за които не стигали стаи. Ето, сега се освобождават 3-4 стаи.
              Резервация за група по принцип се прави за приблизителен брой стаи, а окончателната бройка се уточнява на по-късен етап.

Край на цитата.

Пускам това л.с. защото изразява доста точно мнението на дадени хора.
              LZ1VMH

Коментар

• Тъй като съм поел ангажимент към организатора и тъй като съм чакал с голямо нетърпение този поход- аз оставам в организацията и ще дойда на мероприятието.
                Моля за уточнение за групата която ще тръгне от София и дали остава най- късният час за тръгване от бензиностанцията на Лукойл (9ч.)
                LZ1VMH

Коментар

• А интересно ми е да разбера в какво съм променил променил анонса си като още с отварянето на темата съм написал, че ще се опитаме да подготвим маршрута така, че повече хора, с различни интреси да се накефят. Подобни съобщения от моя страна има вече сигурно пет съобщения. Това,че някой интерпретира думите ми по свой, различен начин не ме прави виновен, че ви подвеждам в информацията.
                  Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

• Първоначално публикуван от Lachezar_p
                    Значи какво става някой дава дума, че ще вземе участие в дадено мероприятие, хората се ангажират да му запазят стая и изведнъж този човек решава да се откаже - като изтъква причини, за които въобще не е сигурен че са основателни. На всичкото отгоре той повлича след себе си и други хора, които също са поели ангажимент да дойдат. Освен това този човек започва да се заяжда с хората, който си държат на думата и ще дойдат!!!!!!!!! Това ми се струва несериозно!!!!! Не искам да ви обидя,но постъпката ви е прекалено прибързана и некоректна по отношение на нас!!!! Като се имате за толкова сериозни оффроудъри - има състезания за тази работа(там както казвате всичко еднакво за всички и всички се съобразяват с това) - ние сме любители ние съобразяваме маршрута с нас - който иска по-хард(даже и много хард), който иска по-софт!!!!
                    Който веднъж е опитал да Угоди на разнородна група хора, като им Организира разходка, Рядко повтаря (не е вярно - шегичка) - Никак не е лесно да направиш такава организация която да е ОК за всички - Хард, средни и съвсем не ентусиасти - то и не може (или поне аз не знам как), та един съвет от мен - Обяви краиният формат на Твоята организация и стой зад него, не го променяй, на някой няма да им хареса, но на други може и да допадне...
                    Все пак ЕВАЛА за труда и енергията хвърлена за тази НЕЛЕКА задача - пак Браво, аз ако мога ще дойда (без ангажименти) но няма да спя, ще си тръгна вечерта след купона (ако колата е още цяла след "специалните етапи")
                    Успех

Коментар

• и аз мисля да се присъединя към паркетниците

П.П. за питащите с дете на 6 години
                      LR RR Classic VM2.5

Коментар

• айде малсо да разведрим обстановката !!

Първоначално публикуван от markan
                        Slick ОТИ с нива бе а
                        Оти п...ба Йори а
                        Нали самия той каза че като те НЕМА у джипа му возил като каруца а и проходимоста му спадала драстично .
                        Са Я ли Че го теглим нагоре надоле а
                        Марканеее ... ако дойдеш - ке доем с Диско-теката !

А не си прав иначе за моя милост (в ролята на мазното кюфте за баласт) и жипката на Йори .. аз нея съм я виждал почти само на снимка, даже не ме е возил (канил ме е иначе), но ако имаш предвид, че ако съм с Диското, Йори ще се чувства по-проходим .. може, нинам ..

Коментар

• пинци

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                          Абе, пичове става въпрос за 80 км. То който има желание и на две гуми ще дойде. Кви тегличи , кви пет лева.
                          ехе лесно е да се каже,но докато стигна до там ще се изкривя не забравяи,че ПИНЦА Е ТЕХНИКА,т.е ,а такава се слага на платформа))или искаш да остана по джанти за да кажеш как си ме дърпал после))
                          ПАВКО
                          0888802068

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                            Тъй като съм поел ангажимент към организатора и тъй като съм чакал с голямо нетърпение този поход- аз оставам в организацията и ще дойда на мероприятието.
                            Моля за уточнение за групата която ще тръгне от София и дали остава най- късният час за тръгване от бензиностанцията на Лукойл (9ч.)
                            Според мен си остава: ТРЪГВАНЕ 09.00 от бензинарницата на Лукойл находяща се на 50 м . преди отклонението към Подбалкана.

Коментар

• Като гледам няма много потвърдили.
                              LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от Slick
                                Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                                Тъй като съм поел ангажимент към организатора и тъй като съм чакал с голямо нетърпение този поход- аз оставам в организацията и ще дойда на мероприятието.
                                Според мен си остава: ТРЪГВАНЕ 09.00 от бензинарницата на Лукойл находяща се на 50 м . преди отклонението към Подбалкана.
                                Дайте някаква карта, че "отклонението за подбалкана" ми е неясно
                                Да не имате в предвид Чисто новата бензиностанция (не съм я виждал още отворена)

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X