Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предложение за разходка на 13 и 14 януари близо до София.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Според моите изчисления до сега се събираме 12 джипа, а за резервации - 12 стаи и един апартамент като за V93 едно допълнително легло за дете и за Йордан Колев също допълнително легло, горе-долу около 30 човека се събираме - като тази цифра не е окончателна. Браво още малко и ще запълним хотела!!! Така един въпрос към Ivan Marinov - ако идваш каква да е стаята ти - двойна или единична? Ще ви помоля утре ако има още желаещи, които все още обмислят да решат. Предполагам, че няма да е проблем и след това да добавяме, но ще е добре в Понеделник да се направи основната резервация в хотела или в хотелите, както е тръгнало.
    Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Коментар

• Първоначално публикуван от Lachezar_p
      Според моите изчисления до сега се събираме 12 джипа, а за резервации - 12 стаи и един апартамент като за V93 едно допълнително легло за дете и за Йордан Колев също допълнително легло, горе-долу около 30 човека се събираме - като тази цифра не е окончателна. Браво още малко и ще запълним хотела!!! Така един въпрос към Ivan Marinov - ако идваш каква да е стаята ти - двойна или единична? Ще ви помоля утре ако има още желаещи, които все още обмислят да решат. Предполагам, че няма да е проблем и след това да добавяме, но ще е добре в Понеделник да се направи основната резервация в хотела или в хотелите, както е тръгнало.
      Ти що не вземеш да пуснеш един примерен списък до момента,та да се знае...И глей след това к'во ше стане...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

ще е добре в Понеделник да се направи основната резервация в хотела или в хотелите, както е тръгнало.
        Говорено ли е с хотела? Аз, като бях на тяхно място, за да потвърдя резервация, дето ми затваря хотела, исках пари напред ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

• Паре даваме веднага, кой иска
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

• Първоначално публикуван от Yordan Kolev
            Паре даваме веднага, кой иска
            За даване - ще дадем. Само да има организация и от хотела да потвърдят, че ги гарантират стаите.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

• Ето какво се очертава за момента:
              Йордан Колев - апартамент + легло + една двойна стая
              V93 - двойна стая с легло
              Goldy - двойна стая
              Vladi333 - 3 двойни
              disem - 1 двойна
              MIKI 11 - двойна
              ninja_1 - 1 двойна
              veilside - предполагам че една двойна, но не се знае дали е сигурен
              Иван Маринов - една стая - не знам каква
              Така за хотела предполагам, че няма да има нужда от или предплащане, защото собственика ни е приятел ако ли не това ще бъде говорено най-късно понеделник и ще уточним как и къде ще се събират пари за предплата.

Коментар

Ето какво се очертава за момента:
                Goldy - двойна стая
                Vladi333 - 3 двойни
                disem - 1 двойна
                MIKI 11 - двойна
                ninja_1 - 1 двойна
                Към това съм упълномощен да добавя:

1 двойна стая за Кики (kikiracing)
                1 двойна + доп. легло (2 възрастни с дете) за Боби (CJ_7)
                Ние не сме неутрални!

Коментар

• Евала Чаво,светкавично действаш!
                  PAJERO НЕстава за OFF-ROAD!!!

Коментар

• PAJERO НЕстава за OFF-ROAD!!!

Коментар

• Първоначално публикуван от kikiracing
                      Евала Чаво,светкавично действаш!
                      E нали съм поел ангажимент ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

• Със собственика на хотела е говорено. Няма да има нужда от предплата, няма да има проблем да наемем целия хотел. Също така в Пирдоп пак са ходили по трасето - около 40км(с два джипа са го взели за 5 - 6 часа - представям си колко време ще ни отнеме за цялата група) е и било много интересно и кал не липсвала и баирчетата били хубави, а в неделята смятаме да ви заведем до хижа Паскал, а и малко по-нагоре. От там се открива прекпасна гледка, на всичкото отгоре синоптиците дават ясно време тогава. Пътя е интересен и на места, където ние сме си ги направили кален и труден. Сега желателно е да бъдете с горе-долу добри гуми. Поне така ми казаха от пирдоп, щото иначе си е ***** майката. А и часът на тръгване от Пирдоп в събота се изтегля по-рано - най-късно 10:30-11:00 трябва да сме тръгнали, а нали преди това трябва да се настаним в стаите, така че правете си от сега сметка - пътя от София е около 1 час.
                        Обновения списък е както следва:
                        Goldy - единична
                        Vladi333 - 3 двойни
                        disem - 1 двойна
                        MIKI 11 - двойна
                        ninja_1 - 1 двойна
                        kikiracing - една двойна
                        CJ_7 - двойна + легло за дете

Коментар

Обновения списък е както следва:
                          Goldy - единична
                          Vladi333 - 3 двойни
                          disem - 1 двойна
                          MIKI 11 - двойна
                          ninja_1 - 1 двойна
                          kikiracing - една двойна
                          CJ_7 - двойна + легло за дете
                          Предлагам да се спретне един руминг лист за настаняването с имената (НЕ никовете) на хората и да се прати на хотела по Е-мейл. Те да си подготвят за събота сутринта ключовете за всяка стая и с пристигането на хората се прави настаняване по списъка.
                          Хем ще е по-експедитивно, хем да не стане така, че хора, които са си заявили настаняване от седмица напред, да останат без стая, просто защото някой без резервация е дошъл преди тях.
                          Руминг-листа мога и аз да го спретна. Само колегите, които са заявили стаи да ми пратят на лично съобщение име и фамилия, вкл. и за хората от чието име са направили резервация.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

• Може ли няколко НЕангажиращи въпроса за планувания преход, понеже до сега не съм карал с Вас пък имам мерак?
                            1. Приемате ли непознати
                            2. Цялата група ли ще преспи в хотели в Пирдоп или ще има и групичка за Хижата (респ. къде ще е "раздувката)"
                            3. Колко ще бъде труден маршрута и подходящо ли е да се появя с Патрол, който освен с кални гуми е обурудван само с майка и бебе (обичащи офроуда и приключенията) в него?
                            4. Групичките в пакет ли се движат? Понеже имаме нужда от почивки по технически причини през няколко часа, може ли да циркулираме "около" осноивната група или това не е прието и всички се движт заедно.
                            Извинявам се за многото въпроси, ама не ви знам порядките, пък не искам никой да си разваля доброто прекарване
                            Technical Rescue Direct - life lies in courage
                            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

• Надявам се 4е ще има и друг хотел ако местата в този не стигнат.Вазможно е групата от Пловдив да сме 2 Г класи с 2 двоини стаи.В момента отстранявам малък проблем с колата и затова не съм 100% сигурен.
                              TЛК 80-4.2ТД
                              ТЛК 73-2.4ТД
                              ...................

Коментар

• Първоначално публикуван от icerunner
                                Може ли няколко НЕангажиращи въпроса за планувания преход, понеже до сега не съм карал с Вас пък имам мерак?
                                1. Приемате ли непознати
                                2. Цялата група ли ще преспи в хотели в Пирдоп или ще има и групичка за Хижата (респ. къде ще е "раздувката)"
                                3. Колко ще бъде труден маршрута и подходящо ли е да се появя с Патрол, който освен с кални гуми е обурудван само с майка и бебе (обичащи офроуда и приключенията) в него?
                                4. Групичките в пакет ли се движат? Понеже имаме нужда от почивки по технически причини през няколко часа, може ли да циркулираме "около" осноивната група или това не е прието и всички се движт заедно.
                                Извинявам се за многото въпроси, ама не ви знам порядките, пък не искам никой да си разваля доброто прекарване
                                1.ДА!!!
                                2.ДА!!!
                                3.Не се знае със сигурност,ама ще е интересно.ДА!!!А бебетата от малки трябва да се привикват към офроуда...
                                4.Що годе...ама по скоро е като волски черва. Споко,винаги остава един със станция като последна кола за всеки случай
                                Въпросите са съвсем резонни,така че няма за какво да се извиняваш. Заповядай...
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.

Зареждам...
                                X