Според моите изчисления до сега се събираме 12 джипа, а за резервации - 12 стаи и един апартамент като за V93 едно допълнително легло за дете и за Йордан Колев също допълнително легло, горе-долу около 30 човека се събираме - като тази цифра не е окончателна. Браво още малко и ще запълним хотела!!! Така един въпрос към Ivan Marinov - ако идваш каква да е стаята ти - двойна или единична? Ще ви помоля утре ако има още желаещи, които все още обмислят да решат. Предполагам, че няма да е проблем и след това да добавяме, но ще е добре в Понеделник да се направи основната резервация в хотела или в хотелите, както е тръгнало.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложение за разходка на 13 и 14 януари близо до София.
Свий
X
-
Ти що не вземеш да пуснеш един примерен списък до момента,та да се знае...И глей след това к'во ше стане...Първоначално публикуван от Lachezar_pСпоред моите изчисления до сега се събираме 12 джипа, а за резервации - 12 стаи и един апартамент като за V93 едно допълнително легло за дете и за Йордан Колев също допълнително легло, горе-долу около 30 човека се събираме - като тази цифра не е окончателна. Браво още малко и ще запълним хотела!!! Така един въпрос към Ivan Marinov - ако идваш каква да е стаята ти - двойна или единична? Ще ви помоля утре ако има още желаещи, които все още обмислят да решат. Предполагам, че няма да е проблем и след това да добавяме, но ще е добре в Понеделник да се направи основната резервация в хотела или в хотелите, както е тръгнало.
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
-
Ето какво се очертава за момента:
Йордан Колев - апартамент + легло + една двойна стая
V93 - двойна стая с легло
Goldy - двойна стая
Vladi333 - 3 двойни
disem - 1 двойна
MIKI 11 - двойна
ninja_1 - 1 двойна
veilside - предполагам че една двойна, но не се знае дали е сигурен
Иван Маринов - една стая - не знам каква
Така за хотела предполагам, че няма да има нужда от или предплащане, защото собственика ни е приятел ако ли не това ще бъде говорено най-късно понеделник и ще уточним как и къде ще се събират пари за предплата.Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...
[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!
Коментар
-
Към това съм упълномощен да добавя:Първоначално публикуван от Lachezar_pЕто какво се очертава за момента:
Goldy - двойна стая
Vladi333 - 3 двойни
disem - 1 двойна
MIKI 11 - двойна
ninja_1 - 1 двойна
1 двойна стая за Кики (kikiracing)
1 двойна + доп. легло (2 възрастни с дете) за Боби (CJ_7)Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Със собственика на хотела е говорено. Няма да има нужда от предплата, няма да има проблем да наемем целия хотел. Също така в Пирдоп пак са ходили по трасето - около 40км(с два джипа са го взели за 5 - 6 часа - представям си колко време ще ни отнеме за цялата група) е и било много интересно и кал не липсвала и баирчетата били хубави, а в неделята смятаме да ви заведем до хижа Паскал, а и малко по-нагоре. От там се открива прекпасна гледка, на всичкото отгоре синоптиците дават ясно време тогава. Пътя е интересен и на места, където ние сме си ги направили кален и труден. Сега желателно е да бъдете с горе-долу добри гуми. Поне така ми казаха от пирдоп, щото иначе си е ***** майката. А и часът на тръгване от Пирдоп в събота се изтегля по-рано - най-късно 10:30-11:00 трябва да сме тръгнали, а нали преди това трябва да се настаним в стаите, така че правете си от сега сметка - пътя от София е около 1 час.
Обновения списък е както следва:
Goldy - единична
Vladi333 - 3 двойни
disem - 1 двойна
MIKI 11 - двойна
ninja_1 - 1 двойна
kikiracing - една двойна
CJ_7 - двойна + легло за детеMercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...
[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!
Коментар
-
Предлагам да се спретне един руминг лист за настаняването с имената (НЕ никовете) на хората и да се прати на хотела по Е-мейл. Те да си подготвят за събота сутринта ключовете за всяка стая и с пристигането на хората се прави настаняване по списъка.Първоначално публикуван от Lachezar_pОбновения списък е както следва:
Goldy - единична
Vladi333 - 3 двойни
disem - 1 двойна
MIKI 11 - двойна
ninja_1 - 1 двойна
kikiracing - една двойна
CJ_7 - двойна + легло за дете
Хем ще е по-експедитивно, хем да не стане така, че хора, които са си заявили настаняване от седмица напред, да останат без стая, просто защото някой без резервация е дошъл преди тях.
Руминг-листа мога и аз да го спретна. Само колегите, които са заявили стаи да ми пратят на лично съобщение име и фамилия, вкл. и за хората от чието име са направили резервация.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Може ли няколко НЕангажиращи въпроса за планувания преход, понеже до сега не съм карал с Вас пък имам мерак?
1. Приемате ли непознати
2. Цялата група ли ще преспи в хотели в Пирдоп или ще има и групичка за Хижата (респ. къде ще е "раздувката)"
3. Колко ще бъде труден маршрута и подходящо ли е да се появя с Патрол, който освен с кални гуми е обурудван само с майка и бебе (обичащи офроуда и приключенията) в него?
4. Групичките в пакет ли се движат? Понеже имаме нужда от почивки по технически причини през няколко часа, може ли да циркулираме "около" осноивната група или това не е прието и всички се движт заедно.
Извинявам се за многото въпроси, ама не ви знам порядките, пък не искам никой да си разваля доброто прекарване
Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Надявам се 4е ще има и друг хотел ако местата в този не стигнат.Вазможно е групата от Пловдив да сме 2 Г класи с 2 двоини стаи.В момента отстранявам малък проблем с колата и затова не съм 100% сигурен.TЛК 80-4.2ТД
ТЛК 73-2.4ТД
...................
Коментар
-
1.ДА!!!Първоначално публикуван от icerunnerМоже ли няколко НЕангажиращи въпроса за планувания преход, понеже до сега не съм карал с Вас пък имам мерак?
1. Приемате ли непознати
2. Цялата група ли ще преспи в хотели в Пирдоп или ще има и групичка за Хижата (респ. къде ще е "раздувката)"
3. Колко ще бъде труден маршрута и подходящо ли е да се появя с Патрол, който освен с кални гуми е обурудван само с майка и бебе (обичащи офроуда и приключенията) в него?
4. Групичките в пакет ли се движат? Понеже имаме нужда от почивки по технически причини през няколко часа, може ли да циркулираме "около" осноивната група или това не е прието и всички се движт заедно.
Извинявам се за многото въпроси, ама не ви знам порядките, пък не искам никой да си разваля доброто прекарване
2.ДА!!!
3.Не се знае със сигурност,ама ще е интересно.ДА!!!А бебетата от малки трябва да се привикват към офроуда...
4.Що годе...ама по скоро е като волски черва.
Споко,винаги остава един със станция като последна кола за всеки случай
Въпросите са съвсем резонни,така че няма за какво да се извиняваш.
Заповядай...
0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на 10-02-26.
Коментар