Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моята България (Поглед отгоре)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Една от по-малките планини у нас - Верила, далеч не толкова популярна като съседите си Витоша и Рила, но приятна и спокойна

Коментар

• Напоследък стана модерно да се откриват парчета от строящи се пътища, четейки новините постоянно се обърквах, от къде, до къде и въобще къде е това. Та вчера реших да отида и да видя на живо новата магистрала към Видин (скоростен път? Защото е120). След борба с тировете (все пак по голямата част от автотранспорта между Европа и Азия май минава по този път ) през села и паланки, остри завой и отнесени мантинели, на места с до 5 км/ч , изчакахме и влака да мине и изведнъж в нищото Магистрала, вярно от никъде до никъде и само 13-16 километра, но 2 платна + авариина лента, 120 км/ч... Няма задръстване, кеф. Пък дано да доживея да видя целият път готов, че така на парче са май почти всички у нас, и Струма и Хемус... Но по-добре от нищо

Коментар

• Една от най-чепатите еко пътеки - Ябланишкото ждрело. Ходя често и все не мога да я мина заради кутрето, но разходката си заслужава и има какво да се види, макар и да е една от най-трудните и за летене

Коментар

• петрохан в мъглата

Коментар

• Ловешката крепост, много красиво местенце със страхотни гледки, заслужава си посещението!

Коментар

• Никога не съм харесвал участъка между Ботевград и Мездра - един от най-натоварените и криви пътища у нас, а от преди няколко години и постоянно затворен и разкопан. Та като чух, че са пуснали части от него реших да мина от там вместо през Петрохан към Белоградчик. На излизане от Ботевград всичко си е по старо му, но след около километър - красота - скоростен път с по две ленти в посока, кеф. Но има още доста за правене, кефа е на парчета, прекъсвани от тесни участъци с дупки в които тир-овете карат с 5 км/ч ... Та ще продължавам да го избягвам до колкото е възможно

Коментар

• Може би най-красивите водопади у нас са си Крушунските. И едни от най-трудните за снимане (въпреки, че има и много по трудни ). За съжаление закъсняхме с 20-30 минути и слънцето се скри зад скалата иначе гледката щеше да е още по-впечатляваща, но така е на пътешествие с деца (после изпуснахме и залеза...). Както и да е, смятам този си полет за най-успешният до сега на това прекрасно място. Приятно гледане!

Коментар

• Вчера попаднах на снимки от пещерата Моровица до Гложенският манастир и се сетих, че и се каня от много години, но все не намирам време. И в същият момент се оказа, че трябва да взема детето и да го позабавлявам... Та решението се натрапи направо голямо мрънкане падна по целият път, защот пътеката беше ужасна в момента - страшно много кал стръмни спускания на които се пързалях в калта като на лед и тръни от всички посоки, но рекичката която трябваше да преджапаме ми вдигна настроението, а самата пещера ме впечатли - малко като изоставен тунел - огромна и неочаквана - заслужаваше си мъките е ако беше сухо и слънчево сигурно щеше да е още по-по-най но да се радваме на малките неща както беше казал Иванчо

Коментар

• Еменският каньон е едно от бижутата у нас, всеки път като отида откривам нови красоти. А водопада макар и не с много вода е феноменален, да не говорим за приключението да стигнеш до него защото паднало дърво е унищожило мостчето и сега се минава реката по едни мокри камъни - приключение - особено за децата

Коментар

• Бомбастични заглавия за идващ сняг ме подсетиха, че още имам снежни клипчета несподелени -любимият ми Конярник на Витоша - сняг и обллаци

Коментар

• Тази година пролетта подрани, обикалям много и от две седмици навсякъде виждам цъфнали дървета. А най-накрая и в полите на Витоша наизлизаха цветенца и нацъфтяха дърветата, живота се събужда и скоро всичко отново ще тъне в зеленина

Коментар

• Владайската река на Конярника от миналата седмица

Коментар

• На Деветашкото плато има какво да се види. До скоро тази пещера беше Голяма Гарваница, от няколко години стана скромно само Гарваница. Но пак е толкова впечатляваща. Слизането по стълбите до долу не е за всеки, малката не можах да я накарам, а преди години кака и го направи със свито сърце. И на мен ми се сви сърцето и не посмях да прекарам дрона по нея, че подухваше, но пак се вижда, поне от части какво ви очаква, за по-любопитните в канала имам и клипче от слизането по нея

Коментар

• Черната скала и Ветровала след последният сняг. А утре е първа пролет

Коментар

• Еменският каньон, след много ходения все още крие много тайни, но поне последният път хвърлих един панорамен поглед отгоре на тази прелест

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 54 потребители онлайн. 0 потребители и 54 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X