От: Караме на фарове през цялата година!
Е стига с този разход де. Смешно е даже да се коментира.
Виж, от гледна точка на теория на автомобила е интересна тема, но не и е тук мястото.
По темата-Карането на фарове в ясен и светъл ден е напълно безсмислено. Ако някой не може да види кола която не е със светнати фарове-не е за шофьор. Който реагира само на светеща кола, а игнорира несветещата-още по не е.
Статистики, матистики, все е тая. Ако ще и като айфеловата кула да светим-пак ще има някой който да не ни е видял, или нещо друго.
Казах го и по-горе-трябва да се мисли като се кара. На кого подписа беше, че шофирането е мисловен процес който протича в главата?.. Много е вярно, и колкото повече мислим-по-добри шофьори сме.
Е стига с този разход де. Смешно е даже да се коментира.
Виж, от гледна точка на теория на автомобила е интересна тема, но не и е тук мястото.
По темата-Карането на фарове в ясен и светъл ден е напълно безсмислено. Ако някой не може да види кола която не е със светнати фарове-не е за шофьор. Който реагира само на светеща кола, а игнорира несветещата-още по не е.
Статистики, матистики, все е тая. Ако ще и като айфеловата кула да светим-пак ще има някой който да не ни е видял, или нещо друго.
Казах го и по-горе-трябва да се мисли като се кара. На кого подписа беше, че шофирането е мисловен процес който протича в главата?.. Много е вярно, и колкото повече мислим-по-добри шофьори сме.

Боднал съм ги на фаровете за мъгла, обаче. С Cree диоди. Моите са високо, до основния фар, където между другото са и на 124-ката, и най редовно псувам като хамалин всеки втори собственик на такива, защото масово карат с включени. Линка към търговеца ти го пращах преди време (може и на брат ти да съм го пращал де). Май нещо около 2-3 вата бяха като мощност. Тая зима постоянно си карах на тия крушки - никой не ме е спирал. И всичките диоди по джипката ми харчат сумарно 10-ина вата. Има-няма 7 милилитра на час. 
Коментар