От: Риза "за гората"
Turtey, тия снимки тука умната машинка ми ги тагна като NSFW
Turtey, тия снимки тука умната машинка ми ги тагна като NSFW

Ако са някакви готини тик так все пак може би ще е много добре - на презентацията в Ина паднах какви копчета правят. В крайна сметка спред мен най добре цип на вътрешния джоб и тик так на външния - кой каквото иска ще закопчава. На десния джоб лигавата платка дразни. И една сериозна забележка: секси лентичката "ивенти" няма как да става за закачане на такава риза - задължително трябва яка лентичка, още по-яко зашита. Още по добре една средно яка там и една още по-яка от външната страна, точно като тези на ръкавите. Тая риза няма да седи на закачалка в гардероба, а на пирон на стената. Иначе модела е 6. Джоба на ръкава едва ли ще е функционален, но изглежда яко, затова не го махай.
Копчетата не са зашити достатъчно здраво за толкова здрава риза. Разбира се още не съм скъсал нито едно, ама няма да се размине. Харедва ми малкия усилен шев в края на капаците на джобовете - може да се направи на повече критични места - ше придаде допълнителен детайл на продукта, като безсмисления джоб на ръкава 

За гайката за закачане на врата... Сещаш ли се за класическа плоска връзка за обувки - представлява нещо като тънък текстилен маркуч - оплетка. Също като парашутно въже с извадена сърцевина - остава само меката оплетка. Имал съм точно на подобна риза такава окачалка - много здраво, но и много меко и няма драскащия остър тъб на полиестерните етикети.
пропуснах да отбележа, че двойния шев навсякъде страшно много ми харесва!
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар