Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

от днес съм горд собственик на Honda Dominator 650 корава машина
    извинявам се но от бързане да се похваля малко пообарках разделите ако може да са изтрие поста или премести
    Последно редактирано от coolmanx; 31-05-08, 22:07.

Коментар

Честито!Много безаварийни километри.

Коментар

Първоначално публикуван от coolmanx Преглед на мнение
        от днес съм горд собственик на Honda Dominator 650 корава машина
        извинявам се но от бързане да се похваля малко пообарках разделите ако може да са изтрие поста поставих нов на правилното място.
        ..

Коментар

мерси мерси макар че е в грешна тема

Коментар

Охххх....болеше в неделя вечерта когато се пързалях по корем след като не видях заради високата трева гаден коловоз пре...ах си рамото ама пък на моторетката нищо и не стана само дето пусна малко одеколон от карбуратора.Като направих рекапитулация съм вътре едно рамо и 20грама бензин.

П.п Бях по джапанки,къси гащи и тениска-не караите с тази екипировка,че маи ще ви боли.

Коментар

Късметлия си ти паднал си на трева Едно приателче дето му разправях да си земе поне каска за пистата а той не та не и си остави 35% от кожата на асфалта. Добре, че не си закачи тиквата, че не ми се мисли. Аиде бързо оправяне на рамото и вече я забравяй тая екипировка тип отивам на плаж
              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Айде и аз да се "похваля". Днеска се тупнах на земята с РМХ-а. Много банална случка. Караме си с 20-30км/ч, влизаме в завой, баща ми пред мен, мотора му занася аз нямам време да реагирам както трябва, под нас е асфалт и върху него пясък и за да не се лепна върху гърба на баща ми .... задна спирачка, малко супермото стайл и туп.... На мене нищо ми няма, на мотора също. Само дето си понадрах новата каска м#%*@ му и много ме е яд. Ама като цяло беше добре ... щото можеше да бъде нещо по-сериозно. Както и да е. Внимавайте как карате (спазвайте дистанция) и ВИНАГИ носете каска и поне ръкавици
                [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Еее майната и на каската.Важното е, че ти си добре.Пак добре, че бавно сте карали.
                  То и аз се изтупах днес ама ще ми мине.Ама мотора ми нещо не ме кефи как вървеше днеска ... ще го оправям тея дни като остане време.
                  Иван Маринов
                  Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                  ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Първоначално публикуван от lancerpor Преглед на мнение
                    Айде и аз да се "похваля". Днеска се тупнах на земята с РМХ-а. Много банална случка. Караме си с 20-30км/ч, влизаме в завой, баща ми пред мен, мотора му занася аз нямам време да реагирам както трябва, под нас е асфалт и върху него пясък и за да не се лепна върху гърба на баща ми .... задна спирачка, малко супермото стайл и туп.... На мене нищо ми няма, на мотора също. Само дето си понадрах новата каска м#%*@ му и много ме е яд. Ама като цяло беше добре ... щото можеше да бъде нещо по-сериозно. Както и да е. Внимавайте как карате (спазвайте дистанция) и ВИНАГИ носете каска и поне ръкавици
                    Трябва си време за да се сработиш добре с другия - дистанции и прочие важни неща! Каската е да я дереш!

Коментар

Уфф и аз да се оплача ! мотора ми се забавя вече с 1 седмица и сигорно , ще го чакам още поне 5 дни

На 8 бях на изпит в Софийския на изпит по журналистика и останових че имам 1 грешка още на второто изречени !

Абе направо от 1 седмица насам ми е ебати гадното !
                      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                        Уфф и аз да се оплача ! мотора ми се забавя вече с 1 седмица и сигорно , ще го чакам още поне 5 дни

На 8 бях на изпит в Софийския на изпит по журналистика и останових че имам 1 грешка още на второто изречени !

Абе направо от 1 седмица насам ми е ебати гадното !
                        А тук имаш на всички изречения....

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение

Това му е домашното, не е фатално

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            Знам , ама ме мързеше да редактирам . Много бях съсипан вчера и едвам гледах , камули да пиша . Съжалявам . Но все пак мисля , че доста съм променип начинаси на писане от преди една година ! От страна на правописа , иначе пак си пускам същите идиотски постове
                            Последно редактирано от iva_kx; 12-06-08, 12:14.
                            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                              ... камули ...
                              Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение

Е хаиде не всичко е фатално толкова,макар че няма дума мисля че "камули" в българския език ама и аз не разбирам толкова !!!
                                [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X