Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
    Абе дечко, я си сядай на задните части и наблегни на ученето! Мнението ти почти няма правилно написани думи?! Толкова неграмотност в 3-4 изречения, написани от 14 годишен, ми е направо непонятна... И отгоре на това псуваш? С какво право и кого по-точно псуваш? Майка ти? Жената, дала ти живот и която се опитва да те отгледа? Явно си има причини, за да не иска да ти купи мотор. Най-малкото ти едва си взел лична карта за самоличност. И като гледам мнението ти - не си много ученолюбив, нито отговорен...
    И сигурно жената е доста заета, за да нямате финансови проблеми, но пък така изпуска възможността да те отгледа с по-добри ценности и култура... Обаче това е оф-топик.
    И преди да реагираш остро на думите ми, замисли се 5 минути какъв си всъщност и дали има на къде да станеш по-добър, преди да поискаш такъв голям и опасен подарък
    А ето и правилно написано твоето мнение:
    „Ми нали темата е за оплаквания. Та аз да се оплача. МаЙка ми не иска да ми купи мотор. И никоЙ НЕ ЗНАЕ защо. Не е поради финансови проблеми (чукаЙ на дърво да не се чуват думите "финансови проблеми"). Просто НЕ ИСКА. СтранНа работа. Па то и НЕ ЗНАМ как ще се прИдвижвам с мотора до гората, катО съм на 14г. и НЯМАМ книжка. Ма ТОВА ще го измисля. ПроблемЪТ е, че тя не искааааааа ...”
    То няма едно правилно изречение, а за пунктуация, граматика и НЕ селски изрази да не говорим...

П.П.
    И странно защо ме навеждаш на мисълта за NiGhTy и неговото поведение...
    +1000

Коментар

като майка ти неиска да ти купи мотор купи си сам бе.поработи лятото искарай някой лев и ще е само твой никой нищо неможе да ти каже по въпроса.

Коментар

Само на мен ли ми се иска да видя снимка на тази финансово независима
        майка

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
          Само на мен ли ми се иска да видя снимка на тази финансово независима
          майка
          Сладур, има още да растеш... Лично познавам няколко такива майки...

Коментар

Не бе, аз съм си малък. За един чичко с брада от СЗ питам

Коментар

Хе хе хе то човек като рече да се оплаче от някой роднина от женски пол и веднага се явяват мераклии, па камо ли да вземе да се похвали ...
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                като майка ти неиска да ти купи мотор купи си сам бе.поработи лятото искарай някой лев и ще е само твой никой нищо неможе да ти каже по въпроса.
                Съгласен съм с това мнение и другите от този род. Лично аз съм започнал работа официално на 14 години(не включвам разните бригади от училище) и знам какво е да постигнеш нещо самостоятелно. Дори и най-малката придобивка, която за някои може да е била незначителна, на мен ми изглеждаше грандиозна. И най-важното - сам съм си купил нещото, което съм искал, за което съм се трудил и то честно. Не съм имал финансово независима майка или татко, но това, което съм научил от тях и това, на което съм се научил сам, ми е достатъчно да се оправям в живота без да хленча за щяло и нещяло, дори още повече, разбрах, че с ум, труд и разум човек може да има много богатства(материални или нематериални). Със сигурност не съм идеален, нито пък съм за пример пред сегашните младежи(тийнейджъри), но съм сигурен, че повечето от тях, като се замислят какви искат да бъдат, като погледнат назад и видят какво са направили досега по този въпрос и какво правят в момента, ще разберат, че ако не са мама и тати, няма да могат дори да си покажат носа навън. Смятам, че това е един огромен "-", понеже децата са умни и то много, но живеят ден за ден, не мислят за бъдещето си, а чакат някой вместо тях да свърши някоя дребна работа(и пак и пак...), че нали затова са родителите. Но не са виновни само тийнейджърите. Ние родителите сме преди тях. Ние им даваме пример в живота. И така се затваря един порочен кръг. Затова ако мога да отправя един призив: Родители и деца - големи и още по-големи, мислете НЕ с парите си, а с главите си(мъжката част само с горната). Желанието ми е да няма ощетени и сърдити, а всеки да си получи заслуженото. Колкото - толкова. Дано не съм ви отегчил, поздравявам всички, без изключение. Животът е пред нас.
                Последно редактирано от ivotosod; 02-07-07, 00:05. Причина: печатна грешка
                Приятели не се печелят - губят се завинаги.
                УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                Времето е ценно, само ако не бързаш.
                0889623098

Коментар

Мисля си...дали пък няма да е полезно всички кандидат мотористи да изкарат задължително един кратък стаж в шокова зала на Пирогов ,например.Може да научат нещо,което маи не е съвсем очевидно?

Коментар

Подкрепяйки напълно горните мнения начело с това на Тiger идеята за стажа в реанимацията на Пирогов за всички кандидат моторист пък и не само те е направо великолепна. Би следвало да се вкара като задължително изискване всеки кандидат за книжка да положи като обществено полезен труд определени часове там както и да изгледа няколко филма от катастрофи... след които да има беседи с оцелели в инвалидни колички... има ги достатъчно, много повече от достатъчно... И ще видите как тогава изведнъж "безсмъртните" по пътищата ще намалеят до изчезване...
                    VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                      Подкрепяйки напълно горните мнения начело с това на Тiger идеята за стажа в реанимацията на Пирогов за всички кандидат моторист пък и не само те е направо великолепна. Би следвало да се вкара като задължително изискване всеки кандидат за книжка да положи като обществено полезен труд определени часове там както и да изгледа няколко филма от катастрофи... след които да има беседи с оцелели в инвалидни колички... има ги достатъчно, много повече от достатъчно... И ще видите как тогава изведнъж "безсмъртните" по пътищата ще намалеят до изчезване...
                      +100 Както и всички провинили се шофьори.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                        Да, блестяща идея, но кой от нашите управници ще го направи?! Ще ми се да не остане само част от тема в един форум, а да се задвижат нещата.
                        То с един скапан КАТ в София не можем да се преборим, за да е по-нормално регистрирането на коли, та какво остава да променим процедурите им за изкарване на книжка и наказания за провинилите се шофьори...
                        Някой да има идея как да се подходи към това предложение, за да се реализира рано или късно? Мисля, че дори да се направят няколко предавания по радиото и телевизията, пак ще си остане само до там... Нещо друго трябва....

Коментар

Да се оплача ... жена ми вече рови във форума.
                          Пък е една чувствителна и подозрителна
                          2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                            Да се оплача ... жена ми вече рови във форума.
                            Пък е една чувствителна и подозрителна
                            Е, лошо няма - ще споделяте едни и същи интереси...

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
                              Да, блестяща идея, но кой от нашите управници ще го направи?! Ще ми се да не остане само част от тема в един форум, а да се задвижат нещата.
                              То с един скапан КАТ в София не можем да се преборим, за да е по-нормално регистрирането на коли, та какво остава да променим процедурите им за изкарване на книжка и наказания за провинилите се шофьори...
                              Някой да има идея как да се подходи към това предложение, за да се реализира рано или късно? Мисля, че дори да се направят няколко предавания по радиото и телевизията, пак ще си остане само до там... Нещо друго трябва....
                              За съжаление е така. В този форум доста свежи идеи са се родили но си остават само идеи т.к. реализацията им не зависи само от участниците тук. Единсвеният начин да се реализират си остава да се популяризират чрез медиите, пък докъдето стигне. Все някое "семе ще поникне"
                              О899 2б2 1З2

Коментар

Подкрепям мнението на Тигъра и dan, но стаж в шокова зала не само за мотористите, а както каза Венци въобще за всички кандидат шофьори, струва ми се, че вече е наложително.

Вчера с женами се разходихме с мотора до яз.Белмекен. На връщане минахме през Сестримо. Надолу след селото, на един от завойте ми излязоха две коли движещи се една до друга. "Специалистът" решил, че може да изпревари в завоя. Вероятно буше с ясновидски способности, но този път способностите му го подведоха, за моя радост не беше фатално. Но се уверих, че понякога да си с мотор е предимство, защото можеш да се мушнеш до две коли

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X