Обява

Свий
Няма добавени обяви.

KTM Adventure срещу BMW GS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: KTM Adventure срещу BMW GS

Така е и тя си има своите фенове, просто май напоследък темите за бързите Jog-ове са повече от серьозните.

Коментар

Първоначално публикуван от ianakiev Преглед на мнение
      тука само раздатки и лебедки се коментираха.
      Факт !
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Не мислех да пиша оти Димо (голем си) се справяше дори сам със защитата на БМВ, дори без големи напъни от останалите 14 собственици (за сега), НО много затихна забавата.

Цитата от уважавано място:
        I concur-
        Dirt riding some touring KTM
        Touring some dirt riding BMW

or BMW for you
        KTM for your wife

И на други места се дискутира подобна тематика макар и много вяло.
        Предполагам че вече сте го водели но има мнения на собственици и на двете марки
        http://www.advrider.com/forums/showthread.php?p=15453963#post15453963
        още за мен на ВВВ//sites.google.com/site/fozysite/home

Коментар

Монииии, къде пропадна, много скучно взе да става... Човек няма с кого да се заяде напоследък...
          Ride to arrive.

Коментар

Адвенчър мотори се дъвчат , ама адвенчър дестинации и пътувания май няма... , а те са основното .

Коментар

Адвенчър дестинациите останаха само в Далечния и донякъде в Близкия изток, но много са малко дораслите сред нас... Да са двама-трима.
              Ride to arrive.

Коментар

Само да изсъхнат черните пътища(че GS-сите по кал хич ги няма) и ще направя едно хубаво маршрутче по черни пътища и малко асфалтирани в Родопите и ще може да продължим спора още по разгорещено пред вечерен огън, пържоли и пиене

Ще видите колко по забавно ще е

Нали GS-a нямаше проблем по черните пътища?

Коментар

Няма проблеми ама е за дълги дестинации. В Родопите и с колело може.

Коментар

• Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
                    Няма проблеми ама е за дълги дестинации. В Родопите и с колело може.

Нямаш проблем и с колело ще те вземем, мога да те вържа за КТМ-а ми да не изоставаш Може и с бънджи че да ме задминаваш от време на време - така ще може и ти да ме бъзикъш пред огъня

Вики ще ме утрепа после

Без майтап, нали идеята е да сравним машините, че пред клавиатурата всички много знаем

С удоволствие ще тествам натоварен GS, ако някой го е прежалил

BTW от 71 гласували само 14 са с 1ххх GS!

Даже сте заедно с Африките, но реално те ви бият с много ако не се лъжа. Интересно ... интересно....

Коментар

Е, ако сметнем всички и извън форума с БМВ става страшно, щото има много ама не пишат. По черното няма да е честно, щото не сме състезатели, но ще ми е интересен маршрута, тъй като видях, че има и колело КТМ и мога да се включа. Хубава е идеята, ама кои машини ще сравним - твоята с всички направени подобрения, които КТМ не са догледали и примерно моя мотор дето си е от витрината. Димо обаче сигурно ще се върже ако е с две три нощувки на палатка. Аз мога да чакам с ремаркето да прибирам пострадалия. И да взема да дойда с малкото Сузуки, че да мирясаме. До тук се проведе добра пропаганда, че КТМ 950/990 се купува за черно и дано някой да не повярва, че ще намрази форума.

Коментар

[RIGHT][FONT=Comic Sans MS]R1200GSA[/FONT][/RIGHT]

Коментар

Ами не знам защо така си решил за пропагандата. Ако приемем, че БМВ-то ти е 100% кеф на асфалта а КТМ-а е 100 кеф по черно(има различно ниво на черно обаче!), то според мен КТМ-а е 90% на асфалт, но БМВ-то е едва 40% кеф на черно. Или казано по друг начин БМВ-то е много по зле на черно от колкото КТМ-а на асфалт. С нетърпение чакам да почнем да се возим и да видим на кой ще му се промени мнението.

Коментар

Първоначално публикуван от Nicky. Преглед на мнение
                            Ники, много си бил млад на този "лагер" - едва те познах

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                              Ами не знам защо така си решил за пропагандата. Ако приемем, че БМВ-то ти е 100% кеф на асфалта а КТМ-а е 100 кеф по черно(има различно ниво на черно обаче!), то според мен КТМ-а е 90% на асфалт, но БМВ-то е едва 40% кеф на черно. Или казано по друг начин БМВ-то е много по зле на черно от колкото КТМ-а на асфалт. С нетърпение чакам да почнем да се возим и да видим на кой ще му се промени мнението.
                              Аз не споря въобще за това кой е по-добрия мотор. За черно естествено КТМ-а е по-подходящ, ама пък ако ще карам в гората що да се набутвам с голям мотор. Хората са измислили малките. Ако пък ще го ползвам за пътуване, то за асфалт БМВ-то е 100%, за черно може и повече от 40%, но тук е важното в пътуването да се мине през даденото място и то БМВ-то минава. Ето универсалната машина коя е. И КТМ става за асфалта, ама да му се смени седалката. Анкетата сама говори, макар че са гласували хора дето не карат ама искат да карат такива мотори. Аз не се сещам кои са тези 15 души с БМВ 1100/1150 и 1200. Явно е време за сбирка да се запознаем.

Коментар

Да, млад бях, и още правех грешки... и други бяха убъркани от младостта .., но вече съм голям и хванах правилния път!
                                [RIGHT][FONT=Comic Sans MS]R1200GSA[/FONT][/RIGHT]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X