Мисля, че им намерих местата и на шайбите, и на болтовете. Тези болтове на Мотеч са малко по-дълги с 5-6 мм. Аз бях върнал пак оригиналните болтове, които свалих от мотора. Но след, като закачих и шината, на която се държи тавата естествено малко бяха окъсяли тия оригинални болтове. За това Мотеч са дали малко по-дълги болтове, а пък шайбите пък притискат едни гумени тампони там, където е свързана рамата. Разгадах го аз. 
Те са дали от Мотеч някаква кръстословица да я снимам с телефона и тогава щяло да се покаже указанието, кое, как се монтира и то на немски... Ама това е свръх силите ми на мен... Та за това трябваше да отгатвам.
От Бумот бяха качили кратки филмчета, как се монтира всичко тяхно, а не снимки в телефона на някаква кръстословица код...
Те са дали от Мотеч някаква кръстословица да я снимам с телефона и тогава щяло да се покаже указанието, кое, как се монтира и то на немски... Ама това е свръх силите ми на мен... Та за това трябваше да отгатвам.
От Бумот бяха качили кратки филмчета, как се монтира всичко тяхно, а не снимки в телефона на някаква кръстословица код...
Коментар