Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки V-strom 800 DE.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аз също разбрах, че съм бил имал проблем с жегата от двигателя с ЦРФ-а.
    А разбрах едва след 3 години понеже сега се шуми, че били го фикснали тоя проблем при новия модел

Нарисувани глупости, т'ва ако некой не ти го каже тека и нема да го има за проблем

Са Владич не знам цел месец как нема да избие кочината без мотор
    Или бенвето като я с дргел0?
    Враг усраине

Коментар

• Ааа БМВ-то Сертаото е на линия. И старият шлем пак Айрох Командър. И старото яке. Няма да седя без мотор и каране цял месец, и то лятото... Много мотор, много нещо бръмчеше по магистралата днес.
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

• За вибрациите над 130-140км само ще се изхиля просташки на испански
        Какво дори да може 200+ мотор, който видимо не е подходящ за такава скорост?
        Все едно аз да съм мениджър продажби или какъвто и да е меринджей - бахти идиотията!

Или все едно да навиех масура на газката по магистралата до Бургас.
        Тоя тип мотори просто на са конструирани за скорост.
        Има достатъчно други видове ако това е важно.

И въпреки това спрях да нося с мен книжка.
        Тази година виждам толкова камери и полицейско присъствие, че не е истина.
        А предвид парезата на средният пръст ако случайно ги забележа: пластиката по-добре дома

П.С: Като се замисля V-Strom дава вид и заявки да може повече от ендура по които аз си падам.
        И примерно DL1000 прави онова, което обещава.
        За останалите не знам - на мен днес ми беха единствените 500м на DL800 и не успах да усетя нищо.
        Освен, че тежи като хипопотам слизайки от дъргел0

Последно редактирано от Esper; 21-06-25, 22:52.
        Враг усраине

Коментар

• Аз много на скорост не карам ма каквото съм карал над 120-130 си тропа,не е ли 3 цилиндъра поне няма как да му избягаш на вибрациите
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• За комфорт са консервите.
            4 цилиндъра (предимно - до скоро), 4 търкала, климатик, покрив, капандура с кнопка…

Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X