Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки V-strom 800 DE.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мисля, че им намерих местата и на шайбите, и на болтовете. Тези болтове на Мотеч са малко по-дълги с 5-6 мм. Аз бях върнал пак оригиналните болтове, които свалих от мотора. Но след, като закачих и шината, на която се държи тавата естествено малко бяха окъсяли тия оригинални болтове. За това Мотеч са дали малко по-дълги болтове, а пък шайбите пък притискат едни гумени тампони там, където е свързана рамата. Разгадах го аз.
    Те са дали от Мотеч някаква кръстословица да я снимам с телефона и тогава щяло да се покаже указанието, кое, как се монтира и то на немски... Ама това е свръх силите ми на мен... Та за това трябваше да отгатвам.
    От Бумот бяха качили кратки филмчета, как се монтира всичко тяхно, а не снимки в телефона на някаква кръстословица код...
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• Нищо на аванта не дават гадовете, остане ли нещо - забравено е.
      Иначе мотеч много си “пипат” нещата, нямам оплакване към нито един техен продукт ако не броим цената.

P.S: https://mi.sw-motech.com/4052572256381/en

От страницата в сайта им - download, без кодове и заклинания.
      Можеше и да го разпечатят за същите паре без да пострадат печалбите им ама не!

Последно редактирано от Esper; 15-11-24, 08:57.
      Враг усраине

Коментар

• Като чета темата и все повече се ориентирам към избор на 650 куб. В- сторм, сигурно 800 куб. е добре, ама за града и малкия ще стане.......Както казва, колегата друго си е нов мотор......

Коментар

• Esper
          Esper коментира
          Редактиране на коментар
          За града много работи стават повече от който и да е вистром, изобщо страннен избор ако ще се ползва основно там.
          Иначе аз също харесвам повече 650 по разни причини като цената не е сред тях.

• Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнение
        ама за града и малкия ще стане.......Както казва, колегата друго си е нов мотор......
        За града - 125 кубика. Лек, икономичен, ниски разходи от всяка гледна точка, евтин и затова не ти пука за него...все предимства

Панайот Бърдарски
        0887 60 77 22

Коментар

• Зависи от града,тук ПОНЕ 450,че да може да тръгне по баирчето,650 минимум
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• В-Строма 650 е по-шосеен с 19 цола предна капла, ляти джанти и не е много за офроуд, та да не кажа хич. Освен това е с V-двигател. 650 няма гравел на тракшъна и няма изключване на АБС-а. Просто не е предназначен за офроуд. Аз исках малко по-офроуд ориентиран мотор с редови двигател, та за това взех 800 ДЕ, а не точно заради кубатурата и конските сили. Това отдавна е спряло да ме вълнува и интересува, кой, колко вдигал... Даже и моят не знам, колко вдига. Карал съм го най-много със 150 км/час не повече.
            И не съм го взел за каране из града тоя мотор. За града най-добре скутер.
            Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
            Златомир Попов - Forry

Коментар

• Е да аз с харесването нямам предвид черно
              Той вистрома ако изключим точно твоят модел никога не е бил насочен към офроуда.
              Враг усраине

Коментар

• ВладиЧ
                ВладиЧ коментира
                Редактиране на коментар
                Абсолютно! 800 ДЕ е най-ориентираният към офроуд В-Стром. И хилядарката на В-Строма горе долу се справя с офроуда, но тя е доста по-тежка, там някъде към 260 кила.

• Е колко доста!?...няма и 30 кила стоково...
              Майтапа на страна,но да.Това е най-офроуд ориентирания модел до сега при В-сторм...които всъщност вече не е и V,a само сторм.
              Няма страшно в умирачката...
              Страшното е да си жив!...

Коментар

• ВладиЧ
                ВладиЧ коментира
                Редактиране на коментар
                Сузуки правят много сериозни и здрави мотори. Не знам защо, народа гледа малко с пренебрежение към Сузуки, за сметка на Ямаха и особено на "великата" Хонда... Аз съм имал и Хонди, и Ямахи, и вече хич не съм съгласен, че те са по-добри от Сузуки... Но трябваше да мине доста време, за да ми се отворят очите. Особено пък за "великата" Хонда... Съвсем не случайно съм го сложил в кавички това прилагателно... Хонда има и велики модели, но далече не всичко е велико там...

• Това са глупости, не съм забелязал тенденция да се подценява Сузуки като марка.
              Просто нямат такова разнообразие като Хонда например.
              И продават много по-малко мотоциклети от Хонда.
              Всъщност едва ли някой продава повече мотори от Хонда
              Враг усраине

Коментар

• ВладиЧ
                ВладиЧ коментира
                Редактиране на коментар
                Вероятно Хонда продава много повече мотори от Сузуки. От скутери до Голдуйнг. Огромна гама от модели мотори. Ама аз не съм убеден, че в момента Хонда са по-добри и по-качествени мотори от Сузуки. Даже и да продават два пъти повече мотори от Сузуки, то това, изобщо не означава че Хонда са два пъти по-добри мотори от Сузуки. Абсолютно в никакъв случай! Пък и мен нито скутери Хонда ме интересуват, нито Голдуйнг...

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
              Това са глупости, не съм забелязал тенденция да се подценява Сузуки като марка.
              Всеки с бръмбарите в главата си. Има и такива хора. Аз не робувам на марка. И даже КТМ ми харесва
              А Хонда има наистина голяма гама мотори и може би силно развитата търговска мрежа е причината да са номер едно в продажби

Панайот Бърдарски
              0887 60 77 22

Коментар

• Кои са по-хубави и дали изобщо има такова понятие е друг въпрос.
                А харесването съвсем няма отношение…
                Хонда вероятно има повече харесвания именно заради мащаба.

А и тези стереотипи са в интензивна промяна - чайниците изгряват и мачкат всичко наред.
                Нищо, че със сигурност все още не са по-добри.
                Дори да не станат са в състояние просто да променят критериите
                Враг усраине

Коментар

• pansim
                  pansim коментира
                  Редактиране на коментар
                  Чайниците изгряват, и според скромното ми мнение, също така ще залязват. Просто вървят по пътя по който другите вече са минали. А този път води към това което имаме в момента в Европата.Като социални отношения и закони.Въпрос на време е.

• Esper
                  Esper коментира
                  Редактиране на коментар
                  Философски погледнато и с цивилизациите е трака: възход и падение
                  Чайниците на какъв точно етап се не се наемам да оценявам но е факт, че правят все по-добри неща а останалите: точно обратното.
                  Верно е въпрос на време да се разбере какво ще се случи.

• От цялата работа можем само да сме напред...ако почнат реално да се конкурират,а не само с цел по-ниска цена за сметка на качество.
                Аз да си кажа,че цф мото например си изглежда като едно прилично тенере с половин двигател и наполовина цена.
                Сега ако ще си купя мотор дето ще ползвам по целият свят...няма да е цф...
                Ако ще го ползвам за разходки из България и наоколо...що не!?...ако ме устройва това което получвам за тази цена.
                Няма страшно в умирачката...
                Страшното е да си жив!...

Коментар

• Айде малко шаренко от днес. Все още е есен.
                  https://www.facebook.com/permalink.p...eric&ref=notif
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• Малко снимки от днес. https://www.facebook.com/permalink.p...eric&ref=notif
                    Златомир Попов - Forry

Коментар

• Родопско от вчера 18.12.2024 год. Красиво беше и доста опасно, но се справих
                      https://www.facebook.com/groups/road...=group_comment
                      Златомир Попов - Forry

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X