Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки V-strom 800 DE.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Владич тоя амортесьор не се регулира само от врътката.А той иска да направи именно това.
    Кои какво се кълне аз не казвам.Казвам че вибрира и го прави осезаемо при определени обороти та чак и през степенките се усеща.
    Тоя същият тестов дето и ти си карал.
    Транса в това отношение е като масло от долу до горе.И тестовият макар и без куйкшифтър беше с най-мазно включващата кутия която съм пробвал тая година.
    Как и да е.
    Въпреки теглото си сузукито за парите си дава доста повече като базова окомплектовка.
    Дано те радва много,много километри за в бъдеще.
    Като дойде да се похвалиш.
    А и да не се прецакаш да вземеш заводски гардове,роубари и т.н.
    Едно че са скъпи и афтермаркет има доста по-добри неща за по-малко пари.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

• ВладиЧ
      ВладиЧ коментира
      Редактиране на коментар
      И на мен заводските роубари на Сузуки не ми харесаха. Ще взема Хапко и Бекер. Те са по-добри. Другата седмица го взимам мотора. Няма тънта-мънта...
      Последно редактирано от ВладиЧ; 24-08-24, 19:31.

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
    Разбрах се със сина ми.
    Другата седмица го отнасям мотора. ....
    Ще трябва да се нагласи кредит от банка, но .....
    Той сина ми ще се оправи с тези схеми......
    Наздраве за бащите възпитали такива синове

Настане вечер — месец изгрее,
    звезди обсипят сводът небесен;
    гора зашуми, вятър повее, —
    Балканът пее хайдушка песен!

Коментар

Преди 42 години купих чисто нов мотор от Мототехника ЧЗ 350. 1982 година. Преди това карах само втора и трета употреба мотори. Там МЗ 150 ТС, Ковровец 175, Балканчето на баща ми... Този новият мотор ЧЗ-то 350 след две седмици ми го откраднаха. Разбиха ми гаража. Хванаха ги след известно време и ми го върнаха малко поочукано ЧЗ-то. Оправих го и после го карах там още 9-10 години. После дойде демокрацията и минах на японски мотори, но разбира се пак втора употреба. Там Хонди, Ямахи... После БМВ-та пак втора употреба...Миналата година с Миро минахме през Памир със стари Сузукита ДР 650... И сега след 42 години пак чисто нов мотор...
      Мамицата му и живота!!!! До кога ще ме търпи?

Последно редактирано от ВладиЧ; 25-08-24, 06:39.
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

Аз ще ходя тези дни до миркат по задачи и ще питам от любопитства за лизинга.
        Доколкото знам за консерви работят с интер-дрис но за мотори май не.
        2019 толкова бях откачил по DL1000 че и такава щуротия ми минаваше през кухата лейка.
        Добре, че се удържах някак тогава но Денис помня каза, че е по-разумно ако е кредит да е потребителски.
        Или нямаха за мотори - балига пък и няма значка какво е било преди 5 години!

Сега изглежда различно.
        И моторите им са по-различни.
        А реално и ние не сме същите
        Враг усраине

Коментар

Ето го красавеца в шоурума...

Ето го и дедо Влади...

Мотора пред нас вече малко поокалян. Три пъти ме валя от София до Величково. Та да ми върви по вода карането...
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

• the slow heart
            the slow heart коментира
            Редактиране на коментар
            Еваларка, бате, да здравеете много и двамата с машинката за много пътища и безпътища

Айдеееее...браво!
          съботно-неделно каране ще има ли...да се включа и аз ако позволиш
          Панайот Бърдарски
          0887 60 77 22

Коментар

• ВладиЧ
            ВладиЧ коментира
            Редактиране на коментар
            В събота съм на работа. А в неделя ще видим... Ама аз хич не обичам да карам точно в събота и неделя, че много тенекия има по пътищата, много тарапана, и човек не може да се изкефи на карането.

• Esper
            Esper коментира
            Редактиране на коментар
            Айде сега оправдания и бегане от отговорност!
            В събота минах Нехтеница - Белмекен и срещнах само един манекен с Африка.
            Беше се нагласил така, все едно е на Стелвио

Дай да врътнем едно Фотиново и да изцапаме малко цуцукито с родопска кал

Честито….Да почерпиш…
          Няма страшно в умирачката...
          Страшното е да си жив!...

Коментар

Айде сега честито и да илядите и двамата!
            Аз днес бех в Миркат, останал е само един син:

Ако се абстрахирам от символиката на цвета - твоя ми харесва повече

Иначе попитах Денис за изплащането - по-малкото зло е.
            Не се кредитира от лизингова институция както го правят за колите през Интердрис.
            Пак през ОББ ама вид потребителски или стоков кредит и мотора отначало си е собственост на човека.
            Изобщо интересна структира са - тия дето продават мотори изобщо нямат представа за търговията с консерви.
            И обратното а са под един покрив

А неделя ако има организация може да ме пишете и мен.
            Аз също вече имам мотор и тая седмица не се очертава отново да го връщам в сервис

Враг усраине

Коментар

• ВладиЧ
              ВладиЧ коментира
              Редактиране на коментар
              На потребителският кредит лихвата е по-малка, ти си определяш срока на кредита и най-важното не си задъжен да правиш застраховка каско на МПС-то, което много вдига крайната цена.

• Esper
              Esper коментира
              Редактиране на коментар
              И на финала не се минава през нотариални прехвърляния на собственост от лизинговата компания към човек.
              Както казах по-малкото зло е но кредита си е кредит.
              Я сподели за табелите искаха ли ти да караш мотора физически в КАТ?
              Или сте с бременни номера за момента?

Мотора е красавец. Със здраве да си го караш, много да те радва и никога да не те остави на пътя.

Коментар

Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
              Аз също вече имам мотор и тая седмица не се очертава отново да го връщам в сервис
              Сложи му чесън и му вържи червен конец

За неделя живи и здрави, съм на линия. Пък идеята да черпим ВладиЧ по една жълта фанта ми харесва. Само че съм с СВ-то.
              И мисля да сменя посоката на връщане, ама това са подробности

Панайот Бърдарски
              0887 60 77 22

Коментар

Той и Владич няма да се пусне вече в някакви хептен тежки изпълнения че да не окаляме играчката та твойта сузана си е съвсем в топика
                На газката ще и вържа синьо камъче - хем да "тича" на червеното, хем да го пази от уроки.
                Иначе организирам едно кръгче през Русалийски, че искам да тествам XP окачването на нещо по-сериозно.
                А тая година чувам, че от север станало още по-сериозно от обикновено.
                И не ми се ще карам пак сам там предвид чутото.
                Пък не ща викенд - пак с причина.

Ама това вече е съвсем извън топика и вистрома
                Враг усраине

Коментар

В София ми направиха Гражданската и ми взеха временен № без да разкарват мотора. Вече в КАТ Пазарджик аз ще отида с мотора и камара документи, но се съмнявам, че ще минавам на преглед. Ще напиша, когато го регистрирам с пазарджишки №.
                  На Русалийски проход аз няма да ходя с новият мотор. И с БМВ-то нямаше да ходя там. То там има участък, който е за кросови мотори.
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• Стоян Боюков-Sariones
                    Стоян Боюков-Sariones коментира
                    Редактиране на коментар
                    Ако случайно и твоето типово одобрение го няма цЪкни едно ЛС! Аз съм ОК за лежерна разходка . И без това мисля да ходя до Мало Конаре за сладко от люти чушки и сирене.

То на Фотинският проход кал няма.. За последно преди три дни минах от там с БМВ-то. Задължително ще го пробвам и Сузукито там. Ама първо ще ида до Костинброд да му монтирам един куфар отзад, че няма къде да сложа нищо по тоя мотор. Нито фотоапарата, нито шише с вода, нищо...
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

Като минавах последно пролетта - имаше.
                    Но то и снежец имаше.
                    А през Русалийски и аз не бих с такива баш мотори.
                    Дъгела беше в стихията си там.
                    На ралито му си видя тежко, тоест на мен ми беше бая тегаво да си боря с него.
                    С газа ще видим, би требвало да е песен ама вероятно пак ще си я пея сам

И през разработката е препоръчително да не наливаш пари по него.
                    Предполагам 1000км?
                    Ти вече си навил 10% ако са толкова до вас.

Враг усраине

Коментар

Нищо не казаха закачване куфари и други работи. Нито нещо за скоростта да е ограничена. Само казаха да не ползвам квикшифтъра до 1000 км. Ама аз и без друго не го ползвам. Поръчах и централна стойка. Към 500 лева е в Сузуки.
                      Златомир Попов - Forry

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X