Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки V-strom 800 DE.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Към 250 км вчера из Средна гора с жълтия. Гледах да не карам на по-висока надморска височина.
    https://www.facebook.com/permalink.p...eric&ref=notif
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• Добре се возиш ти Влади.
      Ама пусто тия снимки много им буташ настойките...сторма като светофар свети на тях...
      Много километри пожелавам и като остане време да се видим и покараме заедно.
      Няма страшно в умирачката...
      Страшното е да си жив!...

Коментар

• ВладиЧ
        ВладиЧ коментира
        Редактиране на коментар
        Ами той така си свети и без слънце... Ярко, блестящо жълт е. Аз за това го взех с такъв цвят. Първо, защото харесвам жълто и второ, за да съм видим от далече за всякакви заспали шофьори. А има много такива...

• Как ще устискам още 5 месеца не знам... Чак се просълзявам... https://www.youtube.com/watch?v=HExtd3klqjI
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

• Кара ли някой? Или само си чешете езиците тука? Айде малко снимки от днес. И не. Още не съм закрил сезона тази година...
        https://www.facebook.com/groups/road...eric&ref=notif
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Ние-бяхме малко в пустинята с кросовите,след нова година ще се разходим с другите за 2-3 дни,няма закриване тука

• slatanic
          slatanic коментира
          Редактиране на коментар
          Имате пустиня...угаждате си...
          Тук само мъгла има да и се не знае.
          Утре има няма...ще открия сезона и ще пробвам новите гащи и обувки как са на студа.

• BENZBOSS
          BENZBOSS коментира
          Редактиране на коментар
          Как бяха?

• Днес закрихме сезона за тази година.
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• Открих сезона на 1-ви януари с каране от близо 250 км, но само с три снимки. Е днес 08.01.2025 год покарахме и снимах повече. Има даже и една Хонда по снимките, та да се порадвате и на друг мотор освен моя.
          Златомир Попов - Forry

Коментар

• Снимка от днес 20.12. 2025 год.
            Златомир Попов - Forry

Коментар

• Владич признай, че го миеш за всеки кадър
              Не мога да проумея как е толко чист на всеки, то аз даже на тръгване не го ли омажа все едно не съм излязъл
              Враг усраине

Коментар

• ВладиЧ
                ВладиЧ коментира
                Редактиране на коментар
                Хич даже не го мия. Само го забърсвам и смазвам веригата, но след като се прибера. Виж щита под двигателя каква вертикална кална черта има от гумата... Но разбира се в сериозна кал не го вкарвам, че гумите ми са много шосейни, а пък и аз не обичам калта.

• Esper
                Esper коментира
                Редактиране на коментар
                Ебавам се
                Знам, че на фотка не личи много ама и те знам къф си чистофелник
                Аз съм наопаки - след чоперията направо мразя мотора чист и лъскав.
                Като видя чист мотор ми е някакво моладжийско...
                Гледай чоперастията как деформира съзнанието

• Айде пресни снимки от днес. 25.01.2025 год.
              Златомир Попов - Forry

Коментар

• Вчера 29.01.2025 год се покатерих малко по-високо в Родопите. Имаше сняг естествено. Тоя път Мире мих мотора, след като се прибрах, че здраво го бях омляскал...
                Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
                  Esper коментира
                  Редактиране на коментар
                  Хаха, приемам казаното само понеже фейс буклуко не показзва съдържание на хатери като мене
                  Нема акаунт - нема фотки.

• Ти пък Мире толкова се пазиш от тоя фейсбук все едно зъб ще ти вадят... Ми вземи се регистрирай. Много е интересно и пълно с тъпотии.
                Ето тук съм ги пуснал фотките в една публична група. https://www.facebook.com/groups/road...dventurebikers
                Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
                  Esper коментира
                  Редактиране на коментар
                  Неам работа пак там бре Владич.
                  Изгорил съм секакви мостове между мен и т'ва бунище отдавна

• То аз съм ги пуснал публични в профила си тези снимки, но те модераторите на фейсбука тия педераси гърбави все нещо бъзикат, все нещо забраняват, тия калкани сплескани....
                Последно редактирано от ВладиЧ; 31-01-25, 07:20.
                Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
                  Esper коментира
                  Редактиране на коментар
                  Ми те са публични и ти не можеш да направиш повече в това място.
                  Виждат се от всеки но като прехвърлиш 2 от един пост на третата вече изскача прозорец за логване.
                  Политика!

• Един път се бях нещо ядосал на номерата им и ги нарекох "тъпи"... И цял месец след това през два три дни получавах съобщения от рода на –"Ние те следим... Ние те наблюдаваме"... Тия нещастници, модераторите от фейсбука...
                Пак са бърникали из фейса тия тъпи задници модераторите. Махнали са опцията за превода. Когато имаше информация на английски, или на друг език, отдолу на текста имаше опция "виж превода". Такава опция имаше и под разни отговори и постинги на други езици под някоя публикация. Е вече са я махнали тая опция тия отворковци... Абе пълни тъпанари, нали ви казах...
                Последно редактирано от ВладиЧ; 06-02-25, 14:11.
                Златомир Попов - Forry

Коментар

• Абе тия модераторите от фейсбука да не четат форума на офроуда? Върнали са опцията за превод и даже много от материалите вече излизат направо преведени на български. Браво бе!!! Имало някакви зачатъци на разум у тия модератори на фейсбука... Приятно ме изненадаха точно преди деня на влюбените....
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• Явно е сезон на примоциите...
                    Тука един колега рече, че ся ако не купи вистром - нема коги.
                    Погледнах и я - верно си е - 16К за тоя мотор е ебаси офертата, честно!
                    Ма от т'ва, което би ми било интересно нема и помен за съжаление.
                    Нов дъргел по всичко изглежда ще видим през крив макарон тая година.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot from 2025-02-13 10-32-38.png
Прегледи:124
Размер:452.6 КБ
ID:6988499

Иначе дойде спам и от "моите ора" преди неколко дена:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Screenshot from 2025-02-13 10-31-44.png
Прегледи:115
Размер:129.0 КБ
ID:6988500

Ондата ми вече не е в гаранция та съм далеч от вменени задължения да ида баш там.
                    Ама толкова не ми става от идеята да чуча за да сменям олио и антифризи та едвам ма навиха - след 2 седмици се записах на Бултрако.
                    Ега се стопи белото, че в момента сме на по сликове
                    Враг усраине

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X