Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сузуки V-strom 800 DE.
Свий
X
-
С кви гуми си, че не ми се рови назад?Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Дънлоп Трайлмакс. С тези гуми ги продават тези мотори от Сузуки. Дъжат много, навсякъде, даже и на поледица гумите, но са меки и бързо свършват. Аз съм на 9000 км и съм за смяна на задната. Някои "състезатели" на 7000 км ги изтъркаха. Поради тези причини Сузуки имат рекол за тези гуми. Трябва да им се обадя и ще ми дадат едни чисто нови безплатно.
-
-
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Dunlop Trailmax Mixstour Това са гумите.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Красота от Рила днес. Дано ви се отварят тези снимки, за да се порадвате на красота и цвят.
https://www.facebook.com/permalink.p...ment&ref=notifПразен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
'Ку не цъкам по снимкте си се виждат мъненки - екстра!
Иначе след третата фейс буклук0 вика да са вписвам и винаги приключваме опита с:
"Ясиебим@кята!!!"
Иначе за от север е рано още ако си без гуми на квадратчета.
Пък и като гледам Рила от Винкеландия - все още си е предимно бЕлаВраг усраине
Коментар
-
Златомир Попов - Forry
- 4 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
То че има какво още да се топи, ама пак!
Враг усраине
Коментар
-
То ПАВЕЦ-а не работи. Вече две години му правят ремонт на турбините, след като успешно успяха да ги строшат, поради липса на адекватна поддръжка. Виновни разбира се няма. Дошло им време, строшили се...
Ама това, че японеца им беше казал, че през 8 години трябва да се подменят определени части... Много важно, какво бил казал японеца.... Ние сме нация техническа, пък и пари няма. И 25 години, почти нищо не барнаха, до като се строшиха турбините.
После трябваше да викнат пак японеца, за да ги поправи. Но пари все няма и да викаме японеца излиза скъпо. Тогава с благословията на ГЕРБ намериха някаква румънска фирма, за да поправи японските турбини. Тия дойдоха, опитаха да ги поправят, но успяха само да усерат още повече работата, та щяха и да удавят за малко едни работници в един от тунелите. Сега кой ги ремонтира турбините не знам, но ПАВЕЦ-а не работи.Последно редактирано от ВладиЧ; 02-05-25, 12:43.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Последно редактирано от ВладиЧ; 08-05-25, 16:19.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
- 4 likes
Коментар
-
Коментар
-
И да. Смених му маслото за втори път сега на 11 600 км. Сипахa му пак 10W40 но пълна синтетика, а не полусинтетика, както предният път. Следващата смяна след още 10 000 км. По мануал му дават след 12 000 км, но реших да не рискувам, защото смяната ще бъде след пътешествието и Памир, и от тези 10 000 км поне 2000 км ще бъдат по черно.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
-
Видях го тоя 800 ДЕ в мобилето. Купил го. Взел да го дообурудва. Минал 2600 км и го продава?!?! Странни хора. Но не пропуснал да излъже за конските сили. Писал го 85 коня, а не 83, колкото е в действителност...Така де. То българина не го ли излъжеш той няма да купи.
Не е ли 15-20 годишен мотор на 20 000 км каран от бабичка, която ходела само до магазина с него, българина не купува... Или с чисто нова предна гума, защото го карал само на задна гума тоя мотор...
Ето моето БМВ Сертаото е септември 2012 год произведено и е на 82 000 км. И никой не ми се е обаждал, от както съм го пуснал миналата година за продажба. Аз го бях стегнал напълно, защото с него щях да ходя до Монголия, но работата пропадна. После в краят на август купих Сузукито и повече не съм го карал БМВ-то... Но не мога да го продам, защото не е карано от бабичка и не е на, около 20 000 км..Последно редактирано от ВладиЧ; 16-05-25, 11:42.Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
Златомир Попов - Forry
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар