Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки V-strom 800 DE.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хванахме се за зеленото...
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• С кви гуми си, че не ми се рови назад?
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• ВладиЧ
        ВладиЧ коментира
        Редактиране на коментар
        Дънлоп Трайлмакс. С тези гуми ги продават тези мотори от Сузуки. Дъжат много, навсякъде, даже и на поледица гумите, но са меки и бързо свършват. Аз съм на 9000 км и съм за смяна на задната. Някои "състезатели" на 7000 км ги изтъркаха. Поради тези причини Сузуки имат рекол за тези гуми. Трябва да им се обадя и ще ми дадат едни чисто нови безплатно.

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Траймакса са няколко модела,моите карат по 25 000 километра поне,Мишън модела

• Още малко цветна пролетна радост.
      https://www.facebook.com/permalink.p...eric&ref=notif
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

• Dunlop Trailmax Mixstour Това са гумите.
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• Айде малко снимки от днес от Родопите.
          https://www.facebook.com/permalink.p...ment&ref=notif
          Златомир Попов - Forry

Коментар

• Красота от Рила днес. Дано ви се отварят тези снимки, за да се порадвате на красота и цвят.
            https://www.facebook.com/permalink.p...ment&ref=notif
            Златомир Попов - Forry

Коментар

• 'Ку не цъкам по снимкте си се виждат мъненки - екстра!
              Иначе след третата фейс буклук0 вика да са вписвам и винаги приключваме опита с:
              "Ясиебим@кята!!!"
              Иначе за от север е рано още ако си без гуми на квадратчета.
              Пък и като гледам Рила от Винкеландия - все още си е предимно бЕла
              Враг усраине

Коментар

• Минзухари по Рила.

Жълтия край язовир Белмекен.

Пирин.

Язовир Белмекен на 29.04.2025 год.

Край язовира.

Тука пътят за мотори свърши... Върнах се обратно...

Язовир Белмекен от по-високо.

Златомир Попов - Forry

Коментар

• the slow heart
                  the slow heart коментира
                  Редактиране на коментар
                  Браво, Влади!

• Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
                ...

Язовир Белмекен от по-високо.
                Много бе празен, 'бааго?
                То че има какво още да се топи, ама пак!
                Враг усраине

Коментар

• pansim
                  pansim коментира
                  Редактиране на коментар
                  Празен...защото трябва да се пИчели от ел. енергия

• Esper
                  Esper коментира
                  Редактиране на коментар
                  Ми след като се оказва стока, без която се връщаме откъдето сме изпълзели - у пещерите....
                  Нормално е и да са пичели.

• ssaattyyrr
                  ssaattyyrr коментира
                  Редактиране на коментар
                  Ся като дойде безплатния ток и като надуят ПАВЕЦ ще го напълнят А дано, ама надали

• 👍🥃🥃
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

• То ПАВЕЦ-а не работи. Вече две години му правят ремонт на турбините, след като успешно успяха да ги строшат, поради липса на адекватна поддръжка. Виновни разбира се няма. Дошло им време, строшили се...
                  Ама това, че японеца им беше казал, че през 8 години трябва да се подменят определени части... Много важно, какво бил казал японеца.... Ние сме нация техническа, пък и пари няма. И 25 години, почти нищо не барнаха, до като се строшиха турбините.
                  После трябваше да викнат пак японеца, за да ги поправи. Но пари все няма и да викаме японеца излиза скъпо. Тогава с благословията на ГЕРБ намериха някаква румънска фирма, за да поправи японските турбини. Тия дойдоха, опитаха да ги поправят, но успяха само да усерат още повече работата, та щяха и да удавят за малко едни работници в един от тунелите. Сега кой ги ремонтира турбините не знам, но ПАВЕЦ-а не работи.
                  Последно редактирано от ВладиЧ; 02-05-25, 12:43.
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• NIKSD
                    NIKSD коментира
                    Редактиране на коментар
                    Мамицата им японци, опропастиха я тая държава!

• Две снимки от днес 08.05.2025 год.

Жълтия в полите на Родопите в естествената си среда.

Общо взето пролет...
                  Последно редактирано от ВладиЧ; 08-05-25, 16:19.
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Намали малко темпото да бе се окаже, че у Казахстан ще трябва да сменяш пак олио

• Ще се слее с тая рапица и някой път няма да го намериш...
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

• ВладиЧ
                    ВладиЧ коментира
                    Редактиране на коментар
                    Толкова е сигнален, че никъде не може да се скрие.

• edoors
                    edoors коментира
                    Редактиране на коментар
                    Супер е!

• edoors
                    edoors коментира
                    Редактиране на коментар
                    Има добра (според мен) оферта в Мобилето за такъв сигнален от Варна, ама... нямам кинти...

• И да. Смених му маслото за втори път сега на 11 600 км. Сипахa му пак 10W40 но пълна синтетика, а не полусинтетика, както предният път. Следващата смяна след още 10 000 км. По мануал му дават след 12 000 км, но реших да не рискувам, защото смяната ще бъде след пътешествието и Памир, и от тези 10 000 км поне 2000 км ще бъдат по черно.
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
                    Esper коментира
                    Редактиране на коментар
                    Тулбокса кърти
                    Ама така трябва - да се докаже преди път.

• KingofROAD
                    KingofROAD коментира
                    Редактиране на коментар
                    Екстра си е в братчед, ко му има? УргиналдЪ, ВладиЧ-а трее да го патентова. :-)

• Видях го тоя 800 ДЕ в мобилето. Купил го. Взел да го дообурудва. Минал 2600 км и го продава?!?! Странни хора. Но не пропуснал да излъже за конските сили. Писал го 85 коня, а не 83, колкото е в действителност... Така де. То българина не го ли излъжеш той няма да купи.
                  Не е ли 15-20 годишен мотор на 20 000 км каран от бабичка, която ходела само до магазина с него, българина не купува... Или с чисто нова предна гума, защото го карал само на задна гума тоя мотор...
                  Ето моето БМВ Сертаото е септември 2012 год произведено и е на 82 000 км. И никой не ми се е обаждал, от както съм го пуснал миналата година за продажба. Аз го бях стегнал напълно, защото с него щях да ходя до Монголия, но работата пропадна. После в краят на август купих Сузукито и повече не съм го карал БМВ-то... Но не мога да го продам, защото не е карано от бабичка и не е на, около 20 000 км..
                  Последно редактирано от ВладиЧ; 16-05-25, 11:42.
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    Колко пари му търсиш?

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X