Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки V-strom 800 DE.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малка разходка из Рила по каскададжийският път. Мотора се представи много добре! Имах притеснения в началото, защото гумите ми са много шосейни, но се оказа, че и с тези гуми няма грешка по черно. Направи изрови чакъла на по-тежки места... Излючих тракшъна и АБС-а и газззз. Тези системи тракшъна и АБС-а са много полезни при колите, но при мотоциклетите не са! А по черно каране направо пречат!

Някъде из Рила.

Под Ропалица съм. Зад мен в далечината Гурдеви скали.

Зад мен е Джендем дере.
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• Това място в Рила е невероятно красиво но в същото време има много сгрешен имидж на офроуд терен.
      Ако беше такьв какво правят тези двете машини там?

Единствената разлика е скоростта с която се преминава а малко хорат инават по него понеже бьрзат

От друга страна съм доволен понеже тая слава му тречи да заприлича на Трансалпина или дори на пьтя до Калин уйкендно, например!
      Враг усраине

Коментар

• ВладиЧ
        ВладиЧ коментира
        Редактиране на коментар
        Има много приятни моменти по този път, но има и неприятни участъци на места, на които е стръмно и с много свободен чакъл и камъни, колкото юмруци. Все пак общо там са малко над 20 км път...
        Който иска по-тежък и по-сложен офроуд, на 500 м преди Нехтеница има отбивка за хижа Грънчар... Там са
        само, около 4-5 км път, но доста по-тежък и по-сложен от пътя Белмекен - Нехтеница. Такова е там положението. За всеки има по нещо в този район...
        Общо взето този път Белмекен - Нехтеница е по-дълъг и по-тежък от пътя до Калин. Този път тука все пак си е офроуд, до като до яз Калин е малко по-стръмен бетонов път. Не, че някой с пистарка не може да го мине тоя път... Свят голям и идиоти всякакви, но определено хич не му завиждам на тоя с пистарката, който ще тръгне по Белмекен - Нехтеница...
        Последно редактирано от ВладиЧ; 29-09-24, 14:08.

• Стоян Боюков-Sariones
        Стоян Боюков-Sariones коментира
        Редактиране на коментар
        Ми тия не знаят че не може бе!! Това е, когато два часа се добираме до място дето се стига трудно, а там Жигулка, Москвич, а дори един път и някакво Мерцедесче..

• Ето заради такива места съм се навил да си взема отново мотор. Въпреки че не съм карал от 20 години. И със сигурност ще е малък ( бавен). Когато караш бързо, пропускаш да видиш малките подробрости.
      Марин Райковски

Коментар

• BENZBOSS
        BENZBOSS коментира
        Редактиране на коментар
        Хонда 300 рали

• Ето тука има повече снимки от Рила и от пътя Белмекен - Нехтеница.
      https://www.facebook.com/permalink.p...eric&ref=notif
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

• Е не, че не може. Почти всичко може щом някой специално си постави за цел... Въпроса е за удоволствието и дали, изобщо има смисъл?
        Спомням си, че един български идиот беше мъкнал едно колело на гръб на Монблан и след това се похвали, че той бил единственият в света, който се е качил с колело на Монблан?!?! На което Черен Жоро (алпинист и планински водач) отговори: Със същият успех можеше да сложиш в една голяма раница една печка Раховец и като се качиш на Монблан, да обявиш, че ти си единственият в света, който се е качил на Монблан с печка Раховец....
        А имаше и двама топ идиоти от Самоков, които домъкнаха и качиха почти на гръб един кросов мотор на връх Мусала, за да се похвалят след това, че те са единствените, които са били с мотор на Мусала...
        Мисля, че едва ли са повод за гордост подобни "постижения"...Те говорят само за липсата на мозъчни гънки в главите на някои екземпляри...
        Последно редактирано от ВладиЧ; 29-09-24, 19:02.
        Златомир Попов - Forry

Коментар

• Лудите движат света
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• ВладиЧ
            ВладиЧ коментира
            Редактиране на коментар
            Зависи от посоката на движението....

• Видяхте ли малката пикла с какво стартира новият сезон?
          Тенджере 600 от 90-те, демек едноцилинров въздухар.
          Баран, яко кастъмизиран но като цяло ПИСОФ на новите тенденции дето пробутват скапаните търгаши.
          Реално не съм изненадан - очаквах нещо такова.
          Последно редактирано от Esper; 29-09-24, 21:35.
          Враг усраине

Коментар

• ВладиЧ
            ВладиЧ коментира
            Редактиране на коментар
            Не съм я проверявал поне от две седмици. Веднага я отварям. То видеото пише, че е от преди три часа.

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
          600 от 90-те, демек едноцилинров въздухар.
          По добро от тази концепция не е измислено. Просто и надеждно.
          Ама да бяхме се родили отвъд голямата вода

Панайот Бърдарски
          0887 60 77 22

Коментар

• Esper
            Esper коментира
            Редактиране на коментар
            Каквото и да са правили швабете с него си остава въздухар с карбуратор.
            Обзалагам се, няма квик шлифер, круиз контрол и даже ABS.
            Нито преди, нито сега.

То съвършенството просто няма нужда от подобряване

• KingofROAD
            KingofROAD коментира
            Редактиране на коментар
            Мхмм... Ifa DDR...

• pansim
            pansim коментира
            Редактиране на коментар
            KingofROAD - не ги усещаш нещата...

• От тия изброените май само абс-а е добре да го има на Хасфалта където се очаква да не кара много каката...та ще го преживее.
          Аз сега гледам ей това и май ...продължавам да се навивам,че Ондата е по като за мен...след като и се монтира нова седалка и се ъпдейтне окачването...

Няма страшно в умирачката...
          Страшното е да си жив!...

Коментар

• Ако бях 20 години по-млад нямаше да купя това Сузуки 800 ДЕ, а щях да си купя, или Газката 700, като на Миро, или още по-добре AJP PR 7 Adventure. Това е 600 кубика едноцилиндров мотор инжекция, водно охлаждане, пълен зареден тежи 165 кила, доста офроуд ориентиран, макар че става и за асфалт. Няма такива пръдни като АБС, или тракшън контрол. Има 17 литров резервоар под седалката 300 мм ход на амортисьорите, предна вилка Марцочи и т.н. Разкошен, универсален мотор за всичко, но за по-млади хора, а не за такива дъртаци като мен. Аз на тия години по-добре да го давам по-кротко, особено в офроуда.
            Златомир Попов - Forry

Коментар

• Esper
              Esper коментира
              Редактиране на коментар
              Не че съм проверявал модела обстойно но това AJP ако няма дори ABS как ще се регистрира в ЕС?
              Иначе е интересна машина наистина, цената е приблизително като на газката.

• По поръчка му слагат АБС, а после го махат, но за България даже и това няма нужда. Има вече и околосветски пътувания с този мотор. https://www.youtube.com/watch?v=j3HhtC7g9xM
            Последно редактирано от ВладиЧ; 30-09-24, 11:12.
            Златомир Попов - Forry

Коментар

• Вече е есен. Най-красивият сезон и най-добрият за каране на мотор. Жеги вече няма, въздухът е кристален и започва да се разгръща невероятна палитра от цветове.
              Златомир Попов - Forry

Коментар

• Из Родопите някъде над 1600 м нмв между Манастир и Давидково. Вече съм над 3600 минати километри.
                Златомир Попов - Forry

Коментар

• Малко снимки от нашенско. Да не ги качвам тука отделно. https://www.facebook.com/permalink.p...eric&ref=notif
                  Златомир Попов - Forry

Коментар

• Влади, туй да не си ти на Цигов Чарк

https://youtube.com/shorts/kK648IXBE...uvlQl9upOYZMST

Яка машина
                    Настане вечер — месец изгрее,
                    звезди обсипят сводът небесен;
                    гора зашуми, вятър повее, —
                    Балканът пее хайдушка песен!

Коментар

• ВладиЧ
                      ВладиЧ коментира
                      Редактиране на коментар
                      Не съм аз. Но това е точно моят модел.... Само, че тука е с офроуд гуми и гледам ауспуха сменил тоя пич. Аз си го карам по черно без проблеми, но чак такива мотокрос изпълнения не правя. Мотора ги може тези изпълнения, но аз не...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X