Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки V-strom 800 DE.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дънлоп Трайлмакс, с които нов купих мотора изкараха към 11000 км. Тези Мишлени вече са на 13-14 000 и още не са за смяна. С тези гуми, Мишлените карах и из Памир, така че имат над 3000 км офроуд от този километраж. До края на лятото сигурно ще ги сменя. Ще видим, колко съм им навъртял тогава. От Сузуки трябва да ми дадат още един Дънлоп Трайлмакс безплатно, а после ще видим. Трайлмаксите на Дънлоп държат зверски, но са меки гуми и бързо свършват. Някои са ги изтърквали за 8-9000 км. Освен това те са 80+20% асфалт + черно. Ако тръгна другата година лятото за Монголия пак такива Мишлени ще сложа.
    Аз за Памир се колебаех между два модела гуми. Тези Мишлени и Континентал ТКС 80, които също са 50+50% асфалт + черно. Но се консултирах с едно момче, което кара повече и от мен тежки ендура, та той ме светна, че Континенталите повече от 8000 км няма да изкарат и са малко по-груби от Мишлена. На мен ми трябваха гуми, които поне минимум 10 000 км да изкарат при поне 65% асфалт по пътя и тогава се спрях на този модел Мишлен, и не сгреших в избора си. Защото нашата първоначална идея беше да се приберем с моторите си от Киргизстан до България, а това са минимум 8000 км.
    Тука някъде четох един сайт, в който се регистрираш и говориш за гумите, с които караш. Много се смях и забавлявах. Разни смешници и "разбирачи" пробвали Мишлен Анаке Уайлд и "компетентно" изказват мнения. Минал 1500 км с тази гума по планински пътища (вероятно с асфалт) и никога повече нямало да си купи такава гума. Ами купи си Шинко бе тъпанар... И то шосейни Шинко, че тези Мишлена са шумни...
    Та така. Свят голям, идиоти всякакви....
    Аз не съм се регистрирал във въпросният сайт и не съм се правил на "специалист" по гумите там, макар че съм пробвал, какви ли не марки и модели гуми и то не по 1500 км..
    Последно редактирано от ВладиЧ; 09-06-26, 14:47.
    Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
    Златомир Попов - Forry

Коментар

• Напарям нагоре от Перущица към Върховръх.

Долу в ниското е Устина. На заден план Новоселските баири.

Под мен е Перущица.

Жълтия е пред хижа Върховръх на 1550 м нмв.

Родопи....
      Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
      Златомир Попов - Forry

Коментар

• Съвсем користно завиждам за свободното време и възможността да обикаляш където ти душа иска! Някой ден може и аз да попадна в "Клуба на скучаещите милионери".
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• ВладиЧ
          ВладиЧ коментира
          Редактиране на коментар
          Ааааа. Аз съм от клуба на скучаещите пенсионери... Днес ще отида да си взема пенсията от 455 евро, че съм останал с 15 евро. Ще ида и да заредя на 1,41 евро литъра. Това на най-евтината бензиностанция край Пазарджик и ще измисля следващата дестинация.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X