Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бездомните кучета оглозгаха още един човек

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бездомните кучета оглозгаха още един човек

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение

Кучешкото ако се изложи в магазина както агнешкото, посинява. Знам го от виетнамец кайто изнудих да каже какво-що правят. Няма да преразказвам щото е див садизъм.
    Посинява - вероятно - защото ги пребиват преди да ги заколят за да са по-крехки - както правят и испанците или мексиканците с телетата.. Въпроса е ако някой иска да ти продаде куче вместо агне - можеш ли да го различиш ако е нарязано и сложено в торбичка без да са го посинили от бой ..

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
    Всъщност няма нищо общо с агнешко. Бих казал свинско с лек дъх, който в никакъв случай не е неприятен а по-скоро неестествен. По-жилаво е но вкусно без съмнение.
    На виетнамците в Камбоджа никой не вярваше
    Не питах как е на вкус..

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
    Тя работата стана ясно ... ами дайте и някоя рецепта.
    Не знам рецепта .. И не призовавам - Хайде да ядем кучета!! .. но пък ако са вкусни .. ?? защо не .. ама - хуманно - както - прасетата, агнетата, телетата и зайчетата ( между другото - Бъркат ли се зайците и котките анатомически , ако опашките и главите са отрязани уточнявам - Питам - защото ми се иска - когато реша да си купувам Заешко от магазина - да си купя точно заешко.

Първоначално публикуван от Владимир Йончев Преглед на мнение
    Тази тема прераства в извращения. Едно е да се обсъждат мерки срещу бездомните кучета, а съвсем друго да се размятат рецепти.
    По закон - ако не се стресира животното и не му се причинява болка - няма проблеми да го ядеш. Поне за агънцата е така, агънцата - дето биографията им е кристална.. а те също са приятели на човека - дават вълната си за него , и млякото на майките си , че и живота си .. Това че кучетата засега не са от стопанско значение не е сложно за промяна.
    А ако по силата на логиката - могат да се ядат - защо да не е с подходящите подправки?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Да се яде куче не е извращение - или поне не по целия свят.

Кучето е одомашнено поне на три места по света независимо. На две от тях е започнало като месодайно животно.
    Нямаш милост!

Първоначално публикуван от sereco1 Преглед на мнение
    Бог да го прости,ако има близки искам да съдят Столична община!
    http://offnews.offroad-bulgaria.com/...cheta-profesor
    Последно редактирано от Владимир Йончев; 08-04-12, 21:36. Причина: Външен линк към новина, която я има при нас
    Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
      ...Поне за агънцата е така, агънцата - дето биографията им е кристална..
      А, не! А "Мълчанието на агнетата"?

И конско се яде, нищо че конят е опитомен може би още преди кучето, да не говорим за многото му приложения.

А пък Беър Грилс да каже, ама няма нещо дето да не се яде, особено ако е въпрос на оцеляване. Всичко е в главата на човека - най-свирепия хищник!
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        А, не! А "Мълчанието на агнетата"?
        В Мълчанието на агнетата не си спомням да имаше агнета...

Тази вечер моята половинка Свилен едва се е промъкнал между две стада кучета на слизане от моста Чавдар към 23ч. прибирайки се от работа с колело. Говорейки едновременно за това, че е можело тази вечер - той да е следващият оглозган... и за купуване на нещо с което да трепе псетата, които вече от викане и замахване не се плашат...
        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Ако кучетата станат кулинарна суровина, жална ни майка, просто ще възникнат още едни хора, които имат интерес да ИМА кучета по улиците. Сякаш досега са малко.

Службите, събиращи помиярите, трябва да се пазят не толкова от еколози и природозащитници, а първо от ръководството си.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Ако кучетата станат кулинарна суровина, жална ни майка, просто ще възникнат още едни хора, които имат интерес да ИМА кучета по улиците. Сякаш досега са малко.

Службите, събиращи помиярите, трябва да се пазят не толкова от еколози и природозащитници, а първо от ръководството си.
            Глей ся, да не излезе като заяждане, но пак си в грешка. Ако псетата станат кулинария ще изчезнат от улиците за норматив, зер едни хора ще оставят да се снабдяваме с мръвка безплатно?!?! Иначе за второто си прав. Тук и с Бат Пепо съм съгласен че ръководството и отговорните за помиярите трабва да се анадолят, ама яко.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Bat_Pepo Преглед на мнение
              За съжаление,професора, оглозган от помияри е починал...Бог да го прости!
              П.П.
              Аз предлагам и с гадта,и с вълците - по анадолски ..?
              Тъжно.. жалко.... без думи! И това е моята държава.....България.
              Не за това са издържали нашите предци коленето, бесенето, потурчването и всякаква гадост....не за да се срамувам като кажа, че съм Българин.. НЕ !
              Дано този БЪЛГАРИН е на по-хубаво място !
              Дано близките му не си хвърлят паспортите!(БГ)
              АКО тази тъжна новина не ни стимулира към действия - язък , че сме българи ( с малко "б" за сега )
              Не знам какво трябва още да се случи ?
              Няма ли нещо да се организира от този форум ? Нещо в защита правата на живите българи .
              Например - " НЕ на кучешкото поробване в София". Оказва се, че сме по-низши от кучетата.
              Моля всички защитници на бездомни помияри да си мълчат! Поне за няколко дни .
              Моля ви !
              Е ... ти случката, е... ати държавата... еб... ти управниците, е.. ти защитниците на кучета.......
              Имам три кучета в момента. Обучил съм 30 и ги обичам. Най-верния приятел на човека. (ако си човек)
              Щом аз намразвам бездомните..... представям си другите.
              Млъквам ......от срам .
              Последно редактирано от bgbul; 09-04-12, 09:10.

Коментар

Бог да го прости!!!
                Интелектуалците на една на една държава, умират изядени от помияри!

п.с.един от моментите в които ме е срам ,че съм българин и ,че съм гласувал
                Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Бог да го прости!!!
                  И да я осъдят и всички кучета да избият за един ден истинския проблем е , че за 2-3 месеца положението ще е същото защото Всички около софия като им есе родят излишни кучета ги пускат в града за да има кой да ги храни. И пак идваме на това, че за всичко сме си виновни ние. Един колега от Радомир лично се похвали колко кучета е пуснал в София.
                  Нямам повече думи
                  ЛАДА НИВА 1.7
                  Карана е само по асфалт, няма грам ръжда

Коментар

Караминьолът продължава :http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1318489
                    Ефективно и глупашко решение едновременно е просто да прехвърлим проблема на друго място /както с боклука на София/. И така ще открием нови работни места и ще прехлебертим е'ни кинти. Ма Данчето се опъвало на 110лв на помияр. Така е - ще клекне на 100 лв. като нищо. Еййй, тия пловдивчани и хладилник на ескимосите ще продадат.
                    Човекът си почина, мир на праха му, но парите се въртят.
                    Инвестирайте в помияри - гарантирана възвръщемост и висока доходност.
                    После пък от Пловдив могат да ги закарат в Ямбол и..... те така..........
                    ПП Мисля си .... с какво ли хранят хищниците в Столичния зоопарк и дали едно такова "спонсорство" няма да реши въпроса с екарисажа?
                    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Самоорганизираното отстрелване на кучета вече доведе до първата жертва, както прогнозира Ясен по-горе.
                      Мъж стреля по кучета и рани съсед

www.offnews.bg

Коментар

Аз се опасявах, ама то за съжаление било прогноза. Дано се оправи човекът, ама не съм убеден че ще е последният.

В английският език има едно такова понятие "trigger happy". Не знам как точно да го преведа на български език, но едно от значенията му са точно тези хора, които се опитват първосигнално, с прости и радикални средства, да решат реално сложен проблем.

Разбира се, всичките тези разсъждения приемат, че новината отразява реалното събитие, а не само първи (и погрешни) впечатления на разследващите органи.

Коментар

А дали просто човекът не искал да си разчисти стари сметки със съседа, като използва кучетата като оправдание за липса на умисъл?
                          Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

След полунощ се разхожда в двора си............другия с незаконно оръжие .......тия и двамата са нещо......
                            Няма много общо с бездомните кучетата.

Коментар

А дали пострадалия не е решил да завре пушката в задното отверстие на "чистача", защото втория е предприел действия по затриване на любимите му пухита. Гледам в няколко от темите в този форум много кучезащитници имат подобни мераци относно хората отстрелващи кучета!
                              И сега да ви кажа, че една евентуална чистка извършена от компетентни стрелци, ще вземе по-малко човешки жертви (вероятно никакви), от колкото взимат уличните псета за една година...ами какви са цифрите, за 2,3...10 години?! Когато един проблем не може да бъде решен от управляващите...решението идва в ръцете на народа, тогава народа плаща своята цена. Ако това се случваше в Гърция, Франция и други смело заявявам по-цивилизовани държави от нашата, народа щеше да е по улиците, да трепе кучета, да пали кофи за боклук и да руши всичко което му се изпречи по пътя. Нашия народ, освен да се нагъзи, бездомните кучета да го на.бат, друго няма да направи...то така или иначе си ни .бат от 1396 г., поне бездомните чакали се явяват малко по-различни сексуални партньори...разнообразие да има!
                              Approximately 29% of the Earth is land,the rest is ours...

Коментар

Първоначално публикуван от Yavor Paunov Преглед на мнение
                                ............Ако това се случваше в Гърция, Франция и други смело заявявам по-цивилизовани държави от нашата, народа щеше да е по улиците, да трепе кучета, да пали кофи за боклук и да руши всичко което му се изпречи по пътя..........
                                Те българин да бяха хванали да върши некаква беля, щяха (и са го правили) да изселят всички незаконно и що-годе законно пребиваващи българи там, а можеше и жертви да има. Само ние оставяме да ни се друсат на главата, или по-лошото, бягаме в друга държава. Бягаме от проблемите, вместо да ги решаваме. Типична черта, не мислите ли?
                                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X