От: Бездомните кучета оглозгаха още един човек
Майтап няма, ама..http://webcache.googleusercontent.co...&ct=clnk&gl=bg
Мен лично ме дразни Безразборната дефекация на домашните любимци във всичките възможни практики.
Знам, че не са виновни самите кучета, но все пак са един ...трасиращ фактор.
А неконтролируемите общности от безобидни бездомни лаещи и виещи видове са просто на един хвърлей място от оня раздел от закона, който казва, че вълците са вредители и са подложени на непрекъснато санкциониране с едър калибър. Все пак са си рода, нали. И лисиците и чакалите са все в кюпа.
Искам да знам с какво псетата са привилегировани .
Те са организирани, те са много, те са силни и оцеляващи(и кастрираните раждат, факт!), те са на всякъде, ТЕ СА ГЛАДНИ!!!
И се хранят с какво ли не, дори с хора!
Първоначално публикуван от bojitch
Преглед на мнение
Мен лично ме дразни Безразборната дефекация на домашните любимци във всичките възможни практики.
Знам, че не са виновни самите кучета, но все пак са един ...трасиращ фактор.
А неконтролируемите общности от безобидни бездомни лаещи и виещи видове са просто на един хвърлей място от оня раздел от закона, който казва, че вълците са вредители и са подложени на непрекъснато санкциониране с едър калибър. Все пак са си рода, нали. И лисиците и чакалите са все в кюпа.
Искам да знам с какво псетата са привилегировани .
Те са организирани, те са много, те са силни и оцеляващи(и кастрираните раждат, факт!), те са на всякъде, ТЕ СА ГЛАДНИ!!!
И се хранят с какво ли не, дори с хора!
Коментар