Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бездомните кучета оглозгаха още един човек

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бездомните кучета оглозгаха още един човек

HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Имам конструктивно предложение за решаване на проблема със скитащите кучета. Всъщност предложението е на баща ми в следствие на новината за взривилата се севернокорейска ракета, която притесняваше света последно време.
      Предложението е за Великден и по линия на УНИЦЕФ да дарим всяко севернокорейско дете с писано яйце и кученце. Вярно кучето, което ще носи яйцето не е великденски заек, но повярвайте ми след дългата диета с листа ще им се види като гергьовско агне. Сигурно няма да има за всички, но като се замисля що народ ще им се зарадва... Християнско е, хуманно е, а на нас ще ни реши проблема.
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
        Имам конструктивно предложение ............... Християнско е, хуманно е, а на нас ще ни реши проблема.
        Я го пошушни това на боко и на външно. Тогава ще имаме здрави, трайни и /според популацията/ дълготрайни източно-азиатски делови и кулинарни връзки.
        Така се почва.
        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Единствен резултат от това ще е ускоряване на севернокорейските ядрени и ракетни инициативи.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Единствен резултат от това ще е ускоряване на севернокорейските ядрени и ракетни инициативи.
            Те и без това са провал Ами ако натоварим кучетата в ракета-носител? И каквото им е писано...
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Две клипчета малко да разведрим темата

Първия - Макаров и Милиция & Питбул:

И втория Taser and Police & негърски "ротвайлер"

P.S. Сега какви коментари ще има за Макаренко и Милицията направо не ми се мисли...
              Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
                .....
                P.S. Сега какви коментари ще има за Макаренко и Милицията направо не ми се мисли... :mrgreen
                :
                Естествено, че ще има. Аз специално си нося отново Макарената, не че ми скачат, ама знае ли човек.
                От друга страна к'Ът гледам, ник'ва работа не върши. Братушките-така, новите братушки, по-така /както говореше даскалицата по английски на..../.
                Оказва се, че нагледната агитация на руснаците им куца, а на Хамериканците е на нивата от Студената война.
                Разведряващи клипчета, благодаря. И ако разведрят някой заспал плужек, цена няма да имат.
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Едър пумияр след изстрел в гръдния кош с Макаров пада на място. Доказано.
                  Преди време един самоотвержен милиционер беше застрелял с Макаров разбеснял се тигър на някакъв олигарх!!!!
                  Според мен или милиционера не го улучи, или тоя питбул е железен! Стори ми се, че освен изстрела го сгазиха и с Уазката!
                  Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Сложа ли на кантар човек и куче аз ще избера човека!
                    Говорите за бездомните кучета, а забравихте регистрираните които нападаха деца и така натък............
                    Но нищо те само бездомните глозгат хора.........
                    Те нека си гледат и дресират питбули, добермани и така нататък да нападат хора, нали си плащат!

Коментар

Проблема с регистрираните кучета, не е с кучетата, а със стопаните им.

Бъдещите стопани на кучета трябва да карат курс по кинология преди да закупят куче, това е полезно както за стопанина така и за кучето.Между другото познавам собственичка на кралски пудел, който е дресиран да захапва за слабините, така че породата не е определяща за агресивността на кучето това изцяло зависи от стопанина и полаганите от него грижи.Неагресивни породи могат да бъдат научени на защитни навици под формата на игра.
                      Специално номера със слабините, как се заучава мога да го разкажа в по тесен кръг.

Като караш кола и направиш нарушение, не наказват колата, а шофьора, без значение дали колата е на филанкишията или си е лично твоя.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                        Преди време един самоотвержен милиционер беше застрелял с Макаров разбеснял се тигър на някакъв олигарх!!!!
                        Според мен или милиционера не го улучи, или тоя питбул е железен! Стори ми се, че освен изстрела го сгазиха и с Уазката!
                        За ротвайлера ми се струва че го гръмнаха със стоп патрон,за руските полицаи не знам с какви патрони действат.Но ако стрелят с бойни патрони то този питбул вярно е железен!
                        Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 14-04-12, 22:14.
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ШОПОВ Преглед на мнение
                          Проблема с регистрираните кучета, не е с кучетата, а със стопаните им.

Бъдещите стопани на кучета трябва да карат курс по кинология преди да закупят куче, това е полезно както за стопанина така и за кучето.Между другото познавам собственичка на кралски пудел, който е дресиран да захапва за слабините, така че породата не е определяща за агресивността на кучето това изцяло зависи от стопанина и полаганите от него грижи.Неагресивни породи могат да бъдат научени на защитни навици под формата на игра.
                          Специално номера със слабините, как се заучава мога да го разкажа в по тесен кръг.

Като караш кола и направиш нарушение, не наказват колата, а шофьора, без значение дали колата е на филанкишията или си е лично твоя.
                          Именно колега, много си прав в случая, просто мислех, че тази тема малко се избягва или поне остава встрани. Но аз лично не съм чул за наказан собственик на куче, така както се полага все едно е извършил престъпление.
                          А бездомни кучета, срещал съм сигурно с хиляди, до сега едно не ми е посегнало, никога и по никакъв повод.

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                            И друг път съм го казвал тук, но ще се повторя с извинение...
                            За мен по-опасно е домашното куче (изтървано, отскубнало се от синджира и прескочило дувара, пуснато само "да си свърши работата") от бездомното такова!
                            Домашното куче е свикнало с хора, не се притеснява от контакт с тях.
                            Бездомно роденото (и така отрасло) си е като негър в ЮАР по време на апартейда.
                            Наистина е голяма грешка да се хранят и приобщават бездомните кучета (от добри хора) към определен район- махала, вход на блок, паркинг и т.н. Кучетата започват да се чувстват уверени, сигурни, поощрени и започват инцидентите с уплашени, подгонени и нахапани хора!
                            А в този случай "добрите хора" почти нямат контрол и не поемат отговорност за поведението на кучетата. Остават си анонимни, но с чувство за изпълнен дълг и чиста съвест.
                            За пострадалите (по стечение на обстоятелствата) пък, четем в криминалните хроники, в рубриките- "инциденти", "невероятно- но факт" и други подобни.
                            Извод и решение за мен: Избягвам да съм милозлив и да подхвърлям храна на всяко бездомно куче. Знам, че иначе утре пак ще се навърти наоколо.
                            Първоначално публикуван от rosen700 Преглед на мнение
                            Именно колега, много си прав в случая, просто мислех, че тази тема малко се избягва или поне остава встрани. Но аз лично не съм чул за наказан собственик на куче, така както се полага все едно е извършил престъпление.
                            А бездомни кучета, срещал съм сигурно с хиляди, до сега едно не ми е посегнало, никога и по никакъв повод.
                            За мен Комисар,го е казал най точно.
                            HONDA DOMINATOR 650
                            ОРЕЛ ASTRA
                            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                              Аз не съм напълно съгласен с теб. Помияра ако не бъде улучен във врата или главата...го пиши бегал. За гръдния кош мога да споделя моя опит: малък бездомен пес (размер 6-7кг), калибър .357 ППУ. Видях как от отходната рана хвръкна парче плът от около 8-9 см2 и песа драсна, та се не видя! Да не ти казвам какво се случва при уцелване в тялото с ловно нарезно...кучетата имат бая живец!

Колкото до росен700, то аз познавам собственици които бяха осъдени за това, че кучетата им нахапаха хора, познавам и хора които осъдиха стопани. Имаш ли желание и знаеш ли си правата...можеш да си извоюваш възмездие. За бездомниците обаче няма закон който да защитата човека от животното, само такъв който защитава бездомния чакал от всякакво посегателство. Очаквам да бъде приет закон, забранящ обсъждането на подобни теми и санкциониращ дори хората използващи обидни думи срещу бездомните псета!
                              Approximately 29% of the Earth is land,the rest is ours...

Коментар

Първоначално публикуван от Yavor Paunov Преглед на мнение
                                Аз не съм напълно съгласен с теб. Помияра ако не бъде улучен във врата или главата...го пиши бегал. За гръдния кош мога да споделя моя опит: малък бездомен пес (размер 6-7кг), калибър .357 ППУ. Видях как от отходната рана хвръкна парче плът от около 8-9 см2 и песа драсна, та се не видя! Да не ти казвам какво се случва при уцелване в тялото с ловно нарезно...кучетата имат бая живец!

Колкото до росен700, то аз познавам собственици които бяха осъдени за това, че кучетата им нахапаха хора, познавам и хора които осъдиха стопани. Имаш ли желание и знаеш ли си правата...можеш да си извоюваш възмездие. За бездомниците обаче няма закон който да защитата човека от животното, само такъв който защитава бездомния чакал от всякакво посегателство. Очаквам да бъде приет закон, забранящ обсъждането на подобни теми и санкциониращ дори хората използващи обидни думи срещу бездомните псета!
                                Не се изживявам като защитник на правата на бездомните кучета.......и НИКОГА няма да стана, ще ти кажа и защо. Синът ми беше нахапан от куче, и то не бездомно,съжалявам, че в същото време бях в чужбина........не ми казаха, научих известно време след като се върнах иначе познай какво щеше да стане! А белезите по главата и врата на сина ми още си седят. Мислиш ли, че едно дело спечелено ще допринесе с нещо за излекуване на травмите в психиката на сина ми, а тогава беше на седем?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 10,645 в 21:34 на 23-01-26.

Зареждам...
                                X