Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бездомните кучета оглозгаха още един човек

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бездомните кучета оглозгаха още един човек

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
    Стрихнина е много опасен и не се разгражда! Кукички тройки в кренвирши или антифриз-концентрат и сварен "алангле" в него бял дроб.
    Освен стрихнин почти всеки препарат за растителна защита на фосфорна основа ще свърши същата работа. Обаче всички са силно токсични и не може да работи всеки с тях. Кукички, антифриз, парацетамол и т.н. са си класика в жанра и доказано вършат работа. Аз също подкрепям активно инициативата "Да изчистим България от скитащите кучета за един ден". Колкото и да не му харесва на Ясен това е единствения наистина работещ метод, но както винаги липсват достатъчно ентусиасти-доброволци. Дали да не се обадим на Ани Салич...
    Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Не че не ми харесва бе, мъже.

Не ми харесва, че нито ще съберете труповете после, нито ще го правите системно, нито ще отговаряте за натровените деца/скитници/домашни кучета и котки/птици. Бива ви само да се заканвате и да направите някой героизъм от време на време.

Коментар

На мен откровено не ми харесва. Освен изброените от Ясен неща, не ми харесва и че в една тема на този сериозен и уважаван форум се изля толкова злоба, толкова призиви за насилие и нарушаване на законите; но така и не прочетох някой от всички призоваващи към всичко това да е предприел поне една от разрешените в момента от закона мерки за намаляване на броя на бездомните кучета. Нищо мъжко не виждам в това, да търсиш агресивни, насилствени, необмислени решения, вместо да си мръднеш пръста да направиш това, което зависи от теб в момента и не противоречи на закона и морала.

Коментар

Първоначално публикуван от eager Преглед на мнение
          На мен откровено не ми харесва. Освен изброените от Ясен неща, не ми харесва и че в една тема на този сериозен и уважаван форум се изля толкова злоба, толкова призиви за насилие и нарушаване на законите; но така и не прочетох някой от всички призоваващи към всичко това да е предприел поне една от разрешените в момента от закона мерки за намаляване на броя на бездомните кучета. Нищо мъжко не виждам в това, да търсиш агресивни, насилствени, необмислени решения, вместо да си мръднеш пръста да направиш това, което зависи от теб в момента и не противоречи на закона и морала.
          И какво зависи от нас?Нали има хора за тази работа на заплата те да си мърдат пръстите,от нас се иска да не храним бездомните кучета и на този които му се бръкнат малки кутрета да не ги изхвърля на пътя.Аз предлагам стачка пред Народното Събрание!
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Не че не ми харесва бе, мъже.

Не ми харесва, че нито ще съберете труповете после, нито ще го правите системно, нито ще отговаряте за натровените деца/скитници/домашни кучета и котки/птици. Бива ви само да се заканвате и да направите някой героизъм от време на време.
            Аз мога да кожа, какво точно съм направил и с колко точно(+-5бр, защото не си ги записвам) съм намалил популацията на хищниците в София. Избирам най-агресивните поради ниската производителност на използваните високоточни методи(все пак трябва да се внимава). Досега няма жертви от "приятелски огън".
            А вие двамцата, какво направихте, като( ако сте) предприели "разрешените от закона мерки"? И, кои всъщност са тези мерки? Да звъниш на някакъв телефон, където да си го преместват от единия крачол в другия....или..
            Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Абе ако някой плаща по 5 лв за брой със сигурност няма да останат трупове по улиците. Нося чакали и лисици за отчитане в ловното, не ми пречи да нося и помияри. Всичко е въпрос на организация. Законни методи за борба няма или са доказано неефективни. По един човек да се намери да "разчисти" около блока си и да "поддържа" после чисто е достатъчно. Само трябва да се прави с акъл, за да не се налага после намесата на криминална.
              Спомням си един случай от миналата или по-миналата година как един горски беше разчистил мастиите в няколко шуменски села. Срещу заплащане за кожи и с инвестиция от едно ремарке. Трупове по улиците нямаше, пострадали "цивилни" също, ама и човека за съжаление остана без работа, щото много бдителни на село и много спазващи законите. Сега нека да ги изяждат койотите.

Коментар

Впечатлява ме начинът, по който в България човек може напълно неанонимно да се похвали с извършено престъпление или да призовава към такова и от това да не произтече нищо.
                На въпроса: водя бездомни женски кучета за кастрация; подпомагам доказали се доброволци и прозрачни организации, занимаващи се с кастрирането и задомяването на бездомни кучета; опитвам се максимално да популяризирам ползите от кастрацията на бездомните И домашните кучета и котки, както и вредата и рисковете от заплождането на домашните любимци и принципа "да роди за здраве"; последните ми животни са взимани все от улицата. Има хора, които правят на порядъци повече от мен в същите тези насоки, но пък все е нещо.

Коментар

Ето Ви законна новина:

"Пет умъртвени от неизвестен извършител кучета са открити в района на градското сметище в Кубрат, съобщиха от полицията в Разград.
                  По телата на животните имало огнестрелни рани.

Около 16.00 часа вчера на умъртвените кучета се натъкнали служители на Сдружение "Германо-българска помощ за животните" – клон Русе.
                  Образувано е досъдебно производство. "

Ето къде отиват парите ни. Защо е образувано досъдебно производство? Сметищата обикновено са извън населено място, където действа закона за лова и опазване на дивеча. Сега ще се търсят ловци без индивидуални бележки. Убийци! Как не ги е срам да убиват дивеча на хранилките. Срам!

Коментар

С риск да повторя писаното по-нагоре от Егер относно кастрирането:- "те не ни е.ът, те ни ЯДАТ"!!

Коментар

Абе тея "природозащитници" да не ядат резултата от кастрацията и да не казват? Да не стане като в оная реклама на мляко - "...Крили са!!! Колко време са крили, че белите бъбреци са за цялото семейство...". Сигурно затова толкова яростно пропагандират кастрацията. Тарикати!

Коментар

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
                        Абе ако някой плаща по 5 лв за брой със сигурност ...
                        друг ще забрани да му бутат "стадото" в квартала Му. Вече го казахме, вече е и пробвано.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                          Аз мога да кожа, какво точно съм направил и с колко точно(+-5бр, защото не си ги записвам) съм намалил популацията на хищниците в София
                          А с труповете какво направи? Ама честно.

Коментар

Които мога в черен, найлонов чувал и в контейнерите. До други по различни причини съм нямал достъп.

п.п. някои съм ги возил 150км до стървилище за хищници.

Коментар

Ами Ясене, ние ще ги убиваме, а вие ще ги чистите. Айде и вие да свършите нещо полезно, а...

П.С. Има процедура по извозването им до най-близкия екарисаж в Шумен. Преди имаше затрапване, сега само екарисаж...

Коментар

........... не ми харесва и че в една тема на този сериозен и уважаван форум се изля толкова злоба, толкова призиви за насилие и нарушаване на законите; ........................
                                Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                ........... Бива ви само да се заканвате и да направите някой героизъм от време на време.
                                Впечатлява ме начинът, по който в България човек може напълно неанонимно да се похвали с извършено престъпление или да призовава към такова и от това да не произтече нищо...........
                                Спираме с призивите и "хвалбите" и започваме да викаме: Невольооо, НЕВООООООООЛЬОООООООООООООО!
                                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X