Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бездомните кучета оглозгаха още един човек

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бездомните кучета оглозгаха още един човек

Еййй .Каква хубава тема-радост за зрението ми.Ама нещо постна.Друг път ,а някой само мимоходом спомене "евтаназия" и веднага някой кучезащитник,влети с бутонките напред в темата.А сега скука.Що ли така?
    Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
      Еййй .Каква хубава тема-радост за зрението ми.Ама нещо постна.Друг път ,а някой само мимоходом спомене "евтаназия" и веднага някой кучезащитник,влети с бутонките напред в темата.А сега скука.Що ли така?
      Ам' че модераторите почнали да обезглавяват форумци и никой не смее да се изкаже, само разни самоубийци
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Вече е дъвкана темата. Какво още да се каже?

Дали ще е кастрация или евтаназия, няма абсолютно никакво значение за решаването на проблема. Разликите между двете са дребни и главно морални. Според нечий морал. Те и все едно, значителен дял от кучетата не преживяват кастрациите.

Просто докато има хора, на които е ПОЗВОЛЕНО да имат интерес от наличието на проблем с кучетата, кучета ще има. Кратка сметка ще покаже, че всички регистрирани ловци в България може само с това да се занимават и сегашната популация от кучета ще им насмогва с размножаване.

Коментар

Днес сутринта мярнах по бТв онова недоразумение което го играе земеделски министър - бяха го поканили баш за кучетата да го питат. Изпусна се да каже нещо, че "светиня му" Б.Б. ги е привикал в понеделник на съвещание да решават проблема.
          Може и наистина да се решат да решат проблема.
          Спомена че се обмисля следния вариант: След като сме страната в Европа в която са 54% от случаите на кучешка тения от целия ЕС, то тогава да се приложат разпоредбите на закон, който позволява избиването на заразни животни. Т.е. така както са избили хиляди домашни животни в Странджа заради шапа, защо да не избият кучетата, ако те били причината за бума на кучешка тения.... Ама трябвало от Министерство на Здравеопазването да потвърдят че имало бум на тения и т.н.
          Нищо не го питаха за времето когато е бил шеф на приюта, но пак добре че призна че има проблем.

Коментар

Сериалът продължава: http://www.bnews.bg/article-47638

Коментар

Абе на кой му пука за разни стари длъжности.Давайте министъра да му спретнем лоби,преди кучезащитниците.
              Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                Вече е дъвкана темата. Какво още да се каже?

Дали ще е кастрация или евтаназия, няма абсолютно никакво значение за решаването на проблема. Разликите между двете са дребни и главно морални. Според нечий морал. Те и все едно, значителен дял от кучетата не преживяват кастрациите.

Просто докато има хора, на които е ПОЗВОЛЕНО да имат интерес от наличието на проблем с кучетата, кучета ще има. Кратка сметка ще покаже, че всички регистрирани ловци в България може само с това да се занимават и сегашната популация от кучета ще им насмогва с размножаване.
                Сметката ти е без кръчмар. Нямаш си и на идея колко бързо ще остане само светъл спомен от помиярите /това последното за кучелюбците/. Знам че ще изтъкнеш аргумента за интереса и кинтите но по сталински ще ги оставим без аргументи, в см. няма помияр-няма проблем-няма кинти за усвояване, и кучелюбците ще трябва да си търсят друга хранилка.
                Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
                  Ами не влитат,Румка,щото,в случая - страх дупе пази.Демек да не ги лекуват с ... праз..!Ясно се видя вече колко му е писнало на народа от гадините,та кучезащитниците не рискуват.Форумните провокатори - също,няма място за майтап с такива неща.Хората са казали "Не дразни лъвът,когато клетката е паянтова"
                  Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                  Най-добрият ром е студеният ром!
                  Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                    ...няма помияр-няма кинти за усвояване
                    И твоята сметка е без кръчмар. Кинтите са там. Извадени от нашите джобове. Ако някой за целта трябва да развъди кучета по улиците - ще го направи. Както и досега.

Сталин много точно го е казал - няма ЧОВЕК, няма проблем. Той с кучетата не е работил.

Коментар

И твоята сметка е без кръчмар. Кинтите са там. Извадени от нашите джобове. Ако някой за целта трябва да развъди кучета по улиците - ще го направи. Както и досега.

Сталин много точно го е казал - няма ЧОВЕК, няма проблем. Той с кучетата не е работил.
                      Е все пак е друг век и ние по еврогейски ще тръгнем не от човека. Като ги оставим без помияри, тогава да обосноват нуждата да ни бъркат в джоба. Не можем да започнем от ЧОВЕКА щото....нали!? но можем да го оставим без повод за източване на кинти. Мисълта ми е че колкото и да се напъва да развъжда помияри трудно ще се справи с 120 х. въоръжени. Сега да не вземе да грачи някой кучелюбец, имал съм куче до скоро, гледал съм го и доживя до дълбока кучешка старост, така че не съм кучемразец.
                      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Ще отправя апел: На всеки пост - по един куршум. /пазете гилзите за отчитане/
                        ПП Аз имам право още малко да попиша.
                        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Е все пак е друг век и ние по еврогейски ще тръгнем не от човека. Като ги оставим без помияри, тогава да обосноват нуждата да ни бъркат в джоба. Не можем да започнем от ЧОВЕКА щото....нали!? но можем да го оставим без повод за източване на кинти. Мисълта ми е че колкото и да се напъва да развъжда помияри трудно ще се справи с 120 х. въоръжени. Сега да не вземе да грачи някой кучелюбец, имал съм куче до скоро, гледал съм го и доживя до дълбока кучешка старост, така че не съм кучемразец.
                          Напълно съм съгласен!
                          Като ще допълня, който обича кучета, да си ги гледа в къщи, с нужните ваксини, обезпаразитяване и носейки отговорност за тях! А псевдо природозащитниците мълчат, защото любимите им пухита изядоха еродиран, интелигентен българин и този път медиите гръмнаха. Чудя се, колко от "пумиярите" от четири лапи, кучезащитници и др. помагат на хора пострадали от милите и добрички кученца, които нападат за да се защитават от провокацията на гадните хора?! И изобщо има ли организация или някой който помага на тези хора? Защото фондации, организации и други подобни курварщини защитаващи човекоядците колкото искаш!
                          Approximately 29% of the Earth is land,the rest is ours...

Коментар

Не можем да започнем от ЧОВЕКА щото....нали!?
                            Можем, можем. Айде не съвсем като Сталин, но на съд и в затвора + отнемане на част от имуществото - можем. И не само за кучетата.

Така и природозащитниците ще се захванат с реалните проблеми на природозащитаването, а не да са посочените врагове на всички останали.

Коментар

Как не се намери един да защити невинните Агънца, които биват избивани без да са направили никому зло... Убити одрани и изложени за продан в магазините... Когато ги няма - лапите- копитцата и главите - кучетата и агнетата доста си приличат.. Може ли някой да каже има ли белези освен миризмата по които да се познае дали ще се яде великденско агне или куче?
                              Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

... но на съд и в затвора + отнемане на част от имуществото - можем. И не само за кучетата....
                                Е те с това горното съм напълно съгласен!

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
                                Как не се намери един да защити невинните Агънца, които биват избивани без да са направили никому зло... Убити одрани и изложени за продан в магазините... Когато ги няма - лапите- копитцата и главите - кучетата и агнетата доста си приличат.. Може ли някой да каже има ли белези освен миризмата по които да се познае дали ще се яде великденско агне или куче?
                                Кучешкото ако се изложи в магазина както агнешкото, посинява. Знам го от виетнамец кайто изнудих да каже какво-що правят. Няма да преразказвам щото е див садизъм.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X