Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имате ли мнение за храстореза и телескопичната резачка? А тия батерии новите? Тази 4ач изглежда по-малка, не пише да е смарт, дали е за сметка на ефективността?
    Прикачени файлове

Коментар

• trapper
      trapper коментира
      Редактиране на коментар
      Лани купих телескопична резачка на ток 2500 В. Много е тежка. Требе чирак с чатал да я крепи.

• Savov
      Savov коментира
      Редактиране на коментар
      Аз имам черния храсторез. Добре се справя.

• Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнение
    Имате ли мнение за телескопичната резачка? А тия батерии новите? Тази 4ач изглежда по-малка, не пише да е смарт, дали е за сметка на ефективността?
    Tелескопичната резачка-акумулаторната я имам отдавна и съм много доволен от нея, на село колко високи клони съм отрязал с нея, има и резервоарче за смазване на веригата, много е удобна и лека, след време като се изхаби много веригата, сложи си после нова на Stihl като занесеш старата, ще ти дадат и отрежат точно по размер верига, новата 4 Ah батерия си е добра именно защото вече не е смарт и няма блутут които скапваха смарт батериите, с такава батерия съм на новия як гайковерт и е голяма точно както са при най-старите 4 Ah батерии, това от мен.
    Последно редактирано от Еделвайс; 20-03-26, 06:46.

Коментар

• Joca
      Joca коментира
      Редактиране на коментар
      Благодаря за отзива, само да те питам за тези по-плоските ли 4 амперови говориш или за тумбестите, щото и тумбестите са обновили, а сега са пуснали нови 4ач по-плоски.

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      За тумбестите говоря не за тънките

• Имам 15 дърти дървета в двора и докато ги окастря, телескопичната ми идва тежка. Ако моторът е в дръжката при батерията, а до горе ходи гъвкав вал ще е къде по добре Ма па няма да е телескопична...

Коментар

• По разни тестове такива подобни работят по 5-7 минути та е добре човек да има десетина батерии ако му се е отровила работа. Последно като рязахме едно дърво / е не беше малко ма пак / уморихме 5 батерии на Милуоки по 6 ампера и докато не извадих триона не стана работата.

и не съм тестер аз ма това е за мноооооого леки изпълнения,тия с батериите душа нямат. Няма да смятам колко са 6 батерии като пари и какво може да се купи са тия мангизи ма за едни 500 долара тук взимам нормална с 2 вериги,нова туба и бензин да ми откачи ръцете
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

• Значи засега работата се наклони , като в предишните години да се катеря като шебек с резачката.

Коментар

• Като казахте за катерене по дърветата ...от вчера на село . 3 клона които опираха в жиците трябваше да се отрежат . ...и без да ги скъсаме де Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12.jpg
Прегледи:339
Размер:416.0 КБ
ID:7032184
          На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Joca
            Joca коментира
            Редактиране на коментар
            Ми купих си и храстореза и телескопичната резачка, не ми се стори тежка. Сега вече за такива височини като твоите, пак ще се катеря, но квото такова😃

• Абе купих 2 батерии, в брошурата никъде не пишеше, че са смарт, прибирам се то синхронизации то не знам кво.... отделно и плоска като 2 амперова, имате ли наблюдение върху тея или да ги връщам?
          Прикачени файлове

Коментар

• Първоначално публикуван от Joca Преглед на мнение
            Абе купих 2 батерии, в брошурата никъде не пишеше, че са смарт, прибирам се то синхронизации то не знам кво.... отделно и плоска като 2 амперова, имате ли наблюдение върху тея или да ги връщам?
            Батерията за която писах е от тумбестите, не трябва да е тънка като тези от 2Ah, при теб на корпуса на снимката ти виждам някакви оребрения на квадратчета и определено е от тънките, ето как изглежда тумбестата 4Ah:

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:12.jpg Прегледи:0 Размер:26.5 КБ ID:7032308

Коментар

• И аз имам от тънките батерии, дето са смЪрт, и са съмнително тънки за 4-амперчасови... Но чак след като я отворя и видя какво пише на елементите ще стане ясно каква е. Или пък може само заради блутута да е качила 2Ач

Коментар

• Смарт батериите са с елементи 21700, всички други са с 18650.
                Последно редактирано от mitko 53; 24-03-26, 14:14.

Коментар

• Днес мернах няколко изостанали зелени парксайдски радиа в Кауфланд.
                  Някой да се е излъгал и да си е взел такова?

Коментар

• Първоначално публикуван от m_markovski Преглед на мнение
                    Днес мернах няколко изостанали зелени парксайдски радиа в Кауфланд.
                    Някой да се е излъгал и да си е взел такова?
                    Следя

Коментар

• Аз днес участвах в томбола за радио на Милуоки за 1 евро.
                      Ако си купиш нещо над определена сума може да вземеш веф за без пари.
                      Та чакам да се обадят да си го взема.
                      Иначе прясно от днес.
                      Боди гайковер 1/2 милуоки къде 200+ пари.
                      Фул комплект 1" гайковер 2000+ нм към 800+ пари с две бактерии и зарядно.
                      С нетърпение чакам да видя как ще къса антивандалните болтове като пуканки.
                      Ама...тежко и ще реват колегите със сигурност.
                      Няма страшно в умирачката...
                      Страшното е да си жив!...

Коментар

• Простете невежеството ми, но що за чудо е това радио, което е предизвикало трепетното ви очакване?
                        Некъф WunderVEFfen?
                        There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
                        No wahalla.

Коментар

• Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
                          Простете невежеството ми, но що за чудо е това радио, което е предизвикало трепетното ви очакване?
                          Некъф WunderVEFfen?
                          Радиото си e супер, ето снимки

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:M18_RC-0--Feat_3.jpg Прегледи:0 Размер:176.9 КБ ID:7032996

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:M18_RC-0--Feat_4.jpg Прегледи:0 Размер:208.3 КБ ID:7032997

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:M18_RC-0--Feat_5.jpg Прегледи:0 Размер:202.8 КБ ID:7032998

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:M18_RC-0--Feat_7.jpg Прегледи:0 Размер:152.0 КБ ID:7032999

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:M18_RC-0--Hero_1.jpg Прегледи:0 Размер:205.8 КБ ID:7033000

Натиснете снимката за да я уголемите  Име:M18_RC-0--Hero_3.jpg Прегледи:0 Размер:185.2 КБ ID:7033001
                          Последно редактирано от Еделвайс; Вчера, 17:13.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 1 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                          X