Десигнер освен ако не е италиеанец бай дизайн е мърсотия и ползата от него е само пълнеж за крематориум.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
-
Здравейте колеги, преди 2 седмици си купих новия 12 волтов "performance" (psbsap 12 a1) винтоверт с ударна фукнция на парксайд от кауфланд. Използвам 2аh и 4ah обикновени батерии и 90 % от случаите когато спра да работя с винтоверта, подсветката не спира да свети което много ме дразни. Може ли да ми кажете тези от вас които са си го купили дали и вие имате този проблем(пуснете го за малко и го оставете да видите , ако не стане от първия път , махнете батерията ,сложете я пак и пак го пуснете и го оставете да видите дали не спира да свети) или съм изтеглил късата клечка с дефектна бройка. Другото което си мислех е да не би проблема да е с обикновените батерии , а с тези новите които са 2,5ah и 5ah "performance" да няма такива проблеми. Благодаря за отговорите предварително !
Коментар
-
Здравейте.
Търся си ударен гайковерт и попаднах на добри мнения във фейса за черната серия. Струва ли си парите и кога долу-горе ги пускат? В ОЛХ попадам на обяви за ползвани и нови за около 120лв БЕЗ батерия, зарядно и куфар?
Защо въобще нещо се продава така?
Зелените батерии стават ли за това чудо? При нас са на малка промоция комплект батерия и зарядно, а само батерия хич не е скъпа.
Другия вариант е да отнасям един RYOBI с подарък зарядно и 4Ач батерия...... май да взема да си пусна отделна тема."Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.
Коментар
-
Коментар
-
В Кауфланнд си е по голямо приключение и от ЛИДЛ . Сутринта понеже имах път към Бусманци минах през този в Слатина до Булгарплод . Към 10 часа вече и следа нямаше там от перфоратора и батериите . Към обяд на връщане минах през Младост и о чудо на рафтовете поне десетина перфоратора . Естествено много хубаво не е на хубаво и от батериите нямаше и следа . На рецепцията едната девойка се изпусна че имало само 2 бройки . Без някаква особена надежда звъннах на националния им телефон от където ми казаха че има 2 бройки в Кауфланд Малинова Долина . Понеже ми е почти на път към квартала мина през него . Естествено на рафтовете нямаше нищо и жената от рецепцията погледна в компютъра в действителност имат 2 бройки налични . Прати някакъв образ до склада и след 5 минути цъфна с батериите . Предполагам че някой от работещите там ги е покрил за някой негов човек ама явно е габровец щото като не си ги маркирал и платил през каса светят в компютъра като налични . На Кауфланд и ЛИДЛ определено нещо им куца в маркетинга . Цяла седмица върви реклама по медиите на нещо което обикновено е свършило още в понеделник .Последно редактирано от sek.1; 13-11-24, 06:14.
-
Еииии, пък аз попаднах на тази интересна опаковка.
Става за съхранение на вода.
Плодове и зеленчуци.
Частично леко стрелково оръжие...
и други.
Иначе не зная какво и е предназначението, но открих тези и полезности....Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.
Коментар
-
Първоначално публикуван от crazyjob83 Преглед на мнениеАз да попитам за водоструйката, която ще пускат в ЛИДЛ, някой ако я има и ползва, струва ли си? Ще се ползва за измиване на колите и пране на някой и др. килим.
- 1 like
Коментар
-
Станьо , мой мознат климатичар само с такъв Парксайд работи по монтажите и е много доволен от машината . Честито и дълго да ти служи .На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Моят от първите, без смарт екстрата. Забелязани недостатъци- допълнителната ръкохватка превъртя, скъса се ухото на скобата и от по силно стягане. Гумираната ръкохватка леко се разкъса още при първите ползвания. Иначе дупчи добре, почти със скоростта на кабелно Спарки 2,7J, правил съм сравнения. Със свредла обаче над 12мм. не съм пробивал.
-
В интерес на истината този ми е втори . Първия го купих от ЛИДЛ и понеже не работя с перфоратор всеки ден го метнах с куфарчето на рафта в гаража . След примерно месец ми се наложи нещо да пробия в бетон и се оказа че под товар спусковия бутон или нещо друго прекъсват . Върнах го в ЛИДЛ с идеята че ще го ремонтират или сменят но те понеже вече нямали нови бройки ми върнаха парите . И така почнах да дебна кога пак ще пуснат този модел . Този път го тествах веднага в бетон работи прекрасно . Междувременно си купих за монтажни работи малкия с 12 в батерия защото с него с лекота се работи с една ръка . То и тоя още го държи деснячката ама едва ли ще ми е комфортно да работя с една ръка по дълго време с него .
-
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар