Десигнер освен ако не е италиеанец бай дизайн е мърсотия и ползата от него е само пълнеж за крематориум.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
-
Здравейте колеги, преди 2 седмици си купих новия 12 волтов "performance" (psbsap 12 a1) винтоверт с ударна фукнция на парксайд от кауфланд. Използвам 2аh и 4ah обикновени батерии и 90 % от случаите когато спра да работя с винтоверта, подсветката не спира да свети което много ме дразни. Може ли да ми кажете тези от вас които са си го купили дали и вие имате този проблем(пуснете го за малко и го оставете да видите , ако не стане от първия път , махнете батерията ,сложете я пак и пак го пуснете и го оставете да видите дали не спира да свети) или съм изтеглил късата клечка с дефектна бройка. Другото което си мислех е да не би проблема да е с обикновените батерии , а с тези новите които са 2,5ah и 5ah "performance" да няма такива проблеми. Благодаря за отговорите предварително !
Коментар
-
Здравейте.
Търся си ударен гайковерт и попаднах на добри мнения във фейса за черната серия. Струва ли си парите и кога долу-горе ги пускат? В ОЛХ попадам на обяви за ползвани и нови за около 120лв БЕЗ батерия, зарядно и куфар?
Защо въобще нещо се продава така?
Зелените батерии стават ли за това чудо? При нас са на малка промоция комплект батерия и зарядно, а само батерия хич не е скъпа.
Другия вариант е да отнасям един RYOBI с подарък зарядно и 4Ач батерия...... май да взема да си пусна отделна тема."Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар