Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Десигнер освен ако не е италиеанец бай дизайн е мърсотия и ползата от него е само пълнеж за крематориум.
    Враг усраине

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Още оня сбъркан англичанин го е казал за котката .

• Esper
      Esper коментира
      Редактиране на коментар
      Аве хора без работа.
      Което към момента съвсем нормална кондиция!

• Новата 8 кила фреза за 12 мм. фрезери https://www.lidl.cz/p/parkside-perfo...-a1/p100371027 .

Коментар

• ctef
      ctef коментира
      Редактиране на коментар
      Мощноста изглежда сериозна.
      За колко ли ще я пуснат тук?

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image_945689.jpg
Прегледи:530
Размер:61.0 КБ
ID:6976286 Само така !
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

• Здравейте колеги, преди 2 седмици си купих новия 12 волтов "performance" (psbsap 12 a1) винтоверт с ударна фукнция на парксайд от кауфланд. Използвам 2аh и 4ah обикновени батерии и 90 % от случаите когато спра да работя с винтоверта, подсветката не спира да свети което много ме дразни. Може ли да ми кажете тези от вас които са си го купили дали и вие имате този проблем(пуснете го за малко и го оставете да видите , ако не стане от първия път , махнете батерията ,сложете я пак и пак го пуснете и го оставете да видите дали не спира да свети) или съм изтеглил късата клечка с дефектна бройка. Другото което си мислех е да не би проблема да е с обикновените батерии , а с тези новите които са 2,5ah и 5ah "performance" да няма такива проблеми. Благодаря за отговорите предварително !

Коментар

• Вчера си взех 2киловатовия флекс, че Елтосът даде фира.
        Ще видя бива ли го.

Коментар

• Здравейте.
          Търся си ударен гайковерт и попаднах на добри мнения във фейса за черната серия. Струва ли си парите и кога долу-горе ги пускат? В ОЛХ попадам на обяви за ползвани и нови за около 120лв БЕЗ батерия, зарядно и куфар?
          Защо въобще нещо се продава така?
          Зелените батерии стават ли за това чудо? При нас са на малка промоция комплект батерия и зарядно, а само батерия хич не е скъпа.
          Другия вариант е да отнасям един RYOBI с подарък зарядно и 4Ач батерия...... май да взема да си пусна отделна тема.
          "Ob Arm, ob Reich, im Tode gleich“
          Русофилия: Тежка, наследствена незаразна болест, която не се лекува и от която за съжаление не се умира. Същата е дефиницията и за шизофрения.

Коментар

• Дали някой има впечатления за станцията за горещ въздух и запояване на Parkside? От другата седмица я пускат в Кауфа за 99лв и се чудя дали си заслужава спрямо примерно Gordak ... Не намирам и техническите характеристики, освен температурите.
            Прикачени файлове

Коментар

• Roninn
              Roninn коментира
              Редактиране на коментар
              Познавайки предишните ,не стават...дано това е по добре

• Ето информация от немския Лидл https://www.lidl.de/p/parkside-heiss...ung/p100381396 .

Коментар

• Wish_Master
              Wish_Master коментира
              Редактиране на коментар
              Благодаря! Май ще пропусна. Цената е супер, но малко ми идва 45W на човката. Сега съм с 60W и е на кантар за моите нужди.

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X