Някой да има развалена или излишна лампа 12V, от този модел
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
Гледах сега брошурата на кауфланд и видях този тример на парксайд, не ми е спешен, но някой има ли го даде отзиви предимства, недостатъци спрямо този , ако е по- хубав от еквивалента на einhell https://www.onlinemashini.bg/akumula...-li-solo/87910 , бих си го взел и прежалил 25 лева за преходник за батерии, проблем ли е че парксайдовите батерии са 20 волта, ана айнхел са 18 волта?
Коментар
-
Осемнадесет или двадесет си е все тая, едните смятат по 3,6V на клетка,а другите по 4V. Това като означенията 10,8 и 12V , 14,4 и 16V , 36 и 40V.Предполагам че тези преходници от продавалниците са направени като хората, би трябвало да тръгне без проблем. Виж ако сам си го правиш има някои принизи, не е като да вържеш + и -.Последно редактирано от mitko 53; 15-04-24, 06:32.
-
-
Купих голямата прахосмукачка Parkside PWD 30 B1 1500W, за строителни отпадъци и при работа с жирафа, харесва ми че мога да включвам съответните машинки и при включване автоматично се включва и прахосмукачката, 210 лв е но пък марковите със същите характеристики започват от 500 лв, има си 3 год гаранция та не се притеснявам и ще ми върши работа, единствено ще купя качествени текстилни торби заради строителната прах при работа с жирафа.
Последно редактирано от Еделвайс; 24-04-24, 12:11.
Коментар
-
Тази им е последния писък при прахосмучките https://www.lidl.fr/p/parkside-perfo...-a1/p100374197 , но пет стотака не бих дал. Тази която си купил става за жираф,моята е от първите, 2015г., що хипс е изгълтала. Слагай от хартиените лидълски торби и се не плаши . Така я натъпквам,че трудно я местя.
-
Първоначално публикуван от mitkoСлагай от хартиените лидълски торби и се не плаши . Така я натъпквам,че трудно я местя.
Ако знаеш къде мога да ги намеря ще е супер?
Един страничен въпрос, какъв е проблема на LIDL да поддържат постоянно в наличност поне консумативите на машините които продават?Последно редактирано от Еделвайс; 27-04-24, 15:16.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
Един страничен въпрос, какъв е проблема на LIDL да поддържат постоянно в наличност поне консумативите на машините които продават?
Дефицитът вдига търсенето. Включително изкуствено създадения двфицит.
И тогава има редене по опашки, ранно ставане, разграбване до 9 часа, защото е на сметка и тям подобни картинки от соца.
- 1 like
Коментар
-
В общи линии това правя . Отивам когато имам възможност и ако го има има ако е свършило следващия път . Това го правят защото закона им го позволява . В Германия никога нищо което е обявено на промоция не свършва . Ако нещо го няма и някой се оплача на съответните органи глобите стигат милиони .
-
Вече не им се връзвам, отдавна не се редя в 7 часа сутринта. Нагрухал съм се с много техни машинки от по старите и съм доволен от тях, сега нещо много познати се оплакват от новите. Иначе сме си последна дупка на кавала, в Румъния даже пускат много по интересни неща. Това да не пуснат тука 8Аh батерии вече втора година си е подигравка.
-
Тези май се засрамиха от последния ми коментар https://www.lidl.bg/p/parkside-perfo...eriy/p10018892 .
Коментар
-
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Коментар
-
Последно редактирано от sek.1; 07-05-24, 04:42.Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение[...според друг колега е много добър...
- 1 like
Коментар
-
Нее до данък марка, до направията си е ! ТИ (Станьо) поне знаеш, че едно нещо дето изглежда по един и същи начин и върши една и съща работа, може да струва 5 лева, може и 50 лева. Разликата с това дето е 50, е че някой е вложил малко повече акъл, много по-качествени материали и е предвидил гаранционна и след гаранционна подръжка с резервни части от А-я, без изключение.
За мен това последното винаги е било водещо при закупуването на някаква такава техника, след безбройно много ноунейми и тнт. Наприме преди 5 години си купих Dewald DCD796, за същия с 2 батерии и зарядно дадох малко над 500лв. Към днешна дата същото работи както в същия ден в който го купих, построи 2 къщи (буквално), не ми е слизал от ръката по много дни и нито едно нещо по него не се е предало, дори и батериите работят все още изключително адекватно. Зимата от мързел го разглобих за гресиране и почистване от строителната прах - никакви следи от проблеми. Разбира се си поръчах като оригинална част комплект етикети за страшните 4лв, вярно дойдоха след почти месеч, че чаках групаж за други части от чехия ма какво от тва, нали ги има.
За сметка на това, уморих 2 батерии по 12В от лидълските, при все че са със сменени елементи, умира им електрониката..
Та едно нещо в най-общия случай струва толкова, колкото струва и това, че лидъл продава с малка надценка и създава изкуствен дефицит си е политка та дрънка. Особено напоследък, откак качестовто падна драстично на ниво райдър...
-
Най накрая пускат ножа за тухли и при нас https://www.lidl.bg/p/parkside-perfo...rion/p10019069 ,четвъртата снимка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от kra_kra Преглед на мнениеКакво ще кажете за водоструйките на парксайд от другата седмица?
Трябва ми да си мия джипаките вкъщиSent from my Nokia s fenerche
Коментар
-
Да похваля нещо смислено лидълско.
Знам че не е акумулаторно и не е тяхно откритие ама върши яка работа
До тука разпалвах или с газовата горелка или с бензин , но с тоя кюнец е много по културно
Пускат го отново тая седмица 14лв е
Коментар
-
А каква е тая джаджа и как функционира?
Коментар
-
Пълниш с дървени въглища, слагаш един-два намачкани листа от вестник отдолу, палиш и след 5 минути всички въглища са разпалени и готови за мръвки. Действа като комин, засмуква топлия въздух и помага за разпалването. Един колега му слагаше решетка отгоре да си прави турско кафе, докато се рапалят. Ако изсипеш последния трошляк от дъното на чувала се задръства и става бавно. Иначе е страхотна джаджа и имам няколко.
https://www.youtube.com/results?sear...himney+starter
-
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар