Не че нещо, ама оксфордската ваксина се произвежда и в Италия, и в Белгия, че и в Индия, и не знам къде още. Англичаните обаче явно са по-тЕрикати от руснаците и нищо не изнасят, а само внасят ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ваксиниране за Н.В. Коронавируса
Свий
X
-
-
Даже и пожар имаше през януари в най големия завод на Астра Зенека в Индия . В момента в целия свят който има технологични възможности да произвежда някоя от ваксините го прави с пълния си капацитет . Както се казва дадоха всичката газ и е въпрос на време да залеят пазара . Помните в началото проблемите с маските и защитните облекла ? Има няма след два месеца всичко беше организирано .Последно редактирано от sek.1; 30-03-21, 03:44.
-
-
Новината не е свързана с това, което се прави в нормалния свят.Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.
Коментар
-
sek.1
#330.1
sek.1 коментира
Днес, 04:28
Даже и пожар имаше през януари в най големия завод на Астра Зенека в Индия . В момента в целия свят който има технологични възможности да произвежда някоя от ваксините го прави с пълния си капацитет . Както се казва дадоха всичката газ и е въпрос на време да залеят пазара . Помните в началото проблемите с маските и защитните облекла ? Има няма след два месеца всичко беше организирано .България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Има. Скоро ми дадоха един пакет от 50 бр за 6 лв, ама от къде са взети, незнам. За сини медицински маски иде реч.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
То може и да проима ваксина, ама щама за който е направена няма да го има вече.
-
Да не ме разбере някой погрешно. Незнам дали са купувани от България или поръчвани от вън.Не иде реч за откраднати от някъде маски.
-
Маски има отдавна. ДЕфицит имаше 2-3 месеца. След това се появиха тукашни шити, след още месец китайците заляха света с маски. Всякакви.
-
-
След всичката реклама на Астра-Зенека в момента в София на вакцинационните пунктове има ваксини, а няма хора.
Коментар
-
АстраЗенека-та я спират отново в Германия. Норвегия май не я пусна въобще след драмите. Канада пък ще я слага само на възрастни хора.
Риска от тромбозите дето се получават го разправяха, че е 1 на милион. По последни цифри е около 1 на 20 000 (Норвегия) до 1 на 40 000 (Германия). И тези дето се оправят след тоя проблем не е ясно мозъка им какви щети понася след такъв проблем. Разправят, че жени под 55 години най-често го отнасят този проблем. Все хора в работоспособна възраст. Симптомите са главоболие което не минава и дребни кръвоизливи по цялото тяло. Ама стигнеш ли до симптомите си на половина пътник.
Иначе Англичаните много добре го измислиха това - ваксината им е евтина защото я продават без печалба (уж). Искали да помогнат на света. Отделно, че се съхранява много по-лесно от mRNA ваксините. Ама доверието към тая ваксина яко се срива.
Коментар
-
Първоначално публикуван от brum Преглед на мнениеАстраЗенека-та я спират отново в Германия...
П.П. Из нета битува все по- масово теория, че третата вълна я предизвиквали ваксинираните, защото цитирам "разнасят вируса необезпокоявани". Та мога да успокоя обезпокоените, за този месец имам барем петнайсет негативни теста, първият два дни след ваксинациятаAnd if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.
Коментар
-
Защо? Не правете нищо, който трябва ще измре, останалите ще продължат нататък. От това по- дарвинизъм здраве му кажи.
https://offnews.bg/zdrave/imuniziran...ti-748885.html
Хората, които се имунизират с всички ваксини, да ядат повече домати или да пият доматен сок.
Тва пък ако не е жива пропаганда на алкохолизма на. Кой яде едни голи домати?
-
Не гледайте всичко в черно-бяло, има доста сиви нюанси. Не знам колко на брой, но са много.
Та едно от важните сиви неща е, че като си ваксиниран-пак може да пренесеш вируса, пак може да заразяваш, но вече в много по-малка степен. Защото именно ваксинирания организъм се бори с репродукцията на вируса, и той не може да се намножи в голямо количество. Поради който факт не се разболяваш, или ако-караш леко. Просто няма достатъчно вируси в организма да пакостят.
А като няма много вируси(в сравнение с неваксиниран носител)-и броя на изпуснатите които евентуално да заразят друг е малък. Ерго-почти не заразяваш.
Има разлика мисля...
-
Дойде време за прощаване.
Сбогом приятели, ако на някого съм строшил хатъра или съм казал нещо накриво-да ме прощава. Даже и на ЧБЧ се извинявам заради ненавременното искане на банани и причинения душевeн дискомфорт.
Имам един борч който ще остане висящ, ама ще кажа на семейството да се погрижат.
Сега остава да чакам умирачката. Днес ходих и се набодах с Астра Зенека. Не се плаша от умирането, само се чудя като започне да ме яде ръждата дали ще боли...
Спътници засега не ловя, а така исках да си правя сам маршрут и да се саморутирам...Последно редактирано от Кольо; 01-04-21, 21:33.Има ли желание-има и начин!
- 5 likes
Коментар
-
Еее, ти си имаш противопоказания.
Но ако имаш желание-нали идвали милион и кусур дози от Пфайзер, има и Модерна, ако те не са ти противопоказни...
Датата за втората доза е 10 Юни. Много време, толкова ли бавно ги правят тези ъпдейти?.. Не телефона идват по два на ден и само ме дразнят, та ми иде да го трясна в земята...
-
Коментар
-
Не е ирония. Просто съмнение. Съмнение за целта на тази психоза.
-
dimkaraganchev : Да помоля да разкажете за Вашите съмнения относно психозата.
-
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Да докладвам за "страничните ефекти" на ваксината.
Бодаха ме по обед, и към 11вечерта вдигнах температура. Доста висока, не си спомням да съм бил толкова горещ откак съм пораснал. Исках да я измеря, ама единия термометър ми показа среден пръст(слаба батерия де), а другия показа 36,8. Какви 36 бе оооууу, аз съм с 80 градуса... Отказах се да я мера, и си засилих печката, та ми стана долу-горе добре. към 2 часа се сетих, че имам парацетамол под ръка и изпих един. След час-два вече с поуспокоена температура се сетих, че ако стопля батерийката на термометъра тя се посъживява и дава последни издихания на енергия.
След манипулацията показа 38,2. Колко е била в началото не знам, ама по усещане-може би и над 40, просто досега не съм бил толкова горещ.
Малко ме наболяваше кожата, но това си го има отдавна, при всяка настинка.
Жената ме събуди в 7, и нямах помен от температура или каквото и да е негативно усещане. Бързо ми отмина, явно няма да се мре. Не и сега.
Ааа, да, и пулса ми беше по-бърз. Обикновено е между 60 и 70, сега беше 86. Докато лежа и не мога да заспя усещам пулса в ушите и шията, като този път си усещах, че е учестен. Бързо мерене с часовника показа 86.Има ли желание-има и начин!
- 1 like
Коментар
-
Да го прекараш на живо е по гадно от страничните ефекти.....
ВЕрвай ми....
- 2 likes
Коментар
-
Ау чудя се да вярвам ли какво виждат ушите ми - Кольо се е запритеснил да не се зарази......
Доскоро не ползваше маска, само пцуеше по маскираните и пращаше чаавето до хоремага
-
Да, може така да е. Може и изобщо да не се усети. Обаче може и да се кара тежко или доста тежко. Има и шанс за умирачка, ма него не го отчитам. По ме е страх да съм месец в болница отколкото да умра.
Та за да се подсигуря от евентуално по-сериозно изкарване-затова.
Па и да увелича броя на имунизираните, белким махнат задължителните намордници. На тях ме е яд най-много.
-
И аз се убодох първа игла - с Модерна.
Общо 4-ма души от работата. Месец преди това бяхме отказали Астра Зенеката, която ни предлагаха.
Та всички имахме болка на мястото - като слаба мускулна треска. Т. е. нищо сериозно.
Едната колежка на втория ден каза, че се чувства доста уморена. Прибра се. Спала е 3 часа следобеден сън (а от години не била спала следобед). След което се събудила свежа като краставичка.
Преди нас 2-ма колеги се ваксинираха с Астра. На вечерта и следващия ден бяха с температура и втрисане. На втората сутрин - без никакви оплаквания.Последно редактирано от bullet_pk; 03-04-21, 13:42.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Нямам никакви колебания дали, имам някакви, съвсем необосновани, с какво, но относително здрав ще съм чак когато температурите се задържат трайно над 10-15 градуса. Хрема, гърло, студено ми е - все неща, нормални за мен през студените дни, които обаче ме спират да се подредя за убождане сега. А може и да не съм прав, но няма с кого да поговоря на тази тема. Познатите ми лекари са заети хора и не бих ги занимавал с глупости.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар