От: Най-после и аз да се похваля TERRANO 2
Прочетох си последния пост с лека тъга. Положението се е променило съвсем леко. Закупих си амове(задни) от колега във форума за което съм му благодарен. Купих си и биалетката от Патрол фен(задна). Смяната им, ще стане идните дни. Също така с помоща на един приятел и колега от форума се възстанови вулканизацията на гумата при негов приятел гумаджия. Поръчал съм си датчик за водата за перките на 80_75 градуса(руски) за който, ще се прави нов фитинг пак тия дни. До края на месеца джипа, ще е готов за разходки но вече ще се кара по-рядко.
					Прочетох си последния пост с лека тъга. Положението се е променило съвсем леко. Закупих си амове(задни) от колега във форума за което съм му благодарен. Купих си и биалетката от Патрол фен(задна). Смяната им, ще стане идните дни. Също така с помоща на един приятел и колега от форума се възстанови вулканизацията на гумата при негов приятел гумаджия. Поръчал съм си датчик за водата за перките на 80_75 градуса(руски) за който, ще се прави нов фитинг пак тия дни. До края на месеца джипа, ще е готов за разходки но вече ще се кара по-рядко.

, тея датчици са толко калпави, че и през реле дават фира.
, тея датчици са толко калпави, че и през реле дават фира.  , първия работи точно 2 дни и изгоря, уж 20 лв пък... Добре, че направих тест в магазина та ми повярваха и го замениха, затова винаги един в багажника (предварително) проверен и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО копче за принудително пускане!!! Естествено бучиш навсякъде релета и яки кабели, че тия гадове дърпат яко ток. Ако не можеш да измислиш принудителното спиране през реле пиши
, първия работи точно 2 дни и изгоря, уж 20 лв пък... Добре, че направих тест в магазина та ми повярваха и го замениха, затова винаги един в багажника (предварително) проверен и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО копче за принудително пускане!!! Естествено бучиш навсякъде релета и яки кабели, че тия гадове дърпат яко ток. Ако не можеш да измислиш принудителното спиране през реле пиши  

. То голям кеф геврека да е на правилното място. Купих тампони за предните носачи за "пръчките" смених ги и пратих джипа за реглаж на предница. След това монтирах и чистачковия механизъм, защото само той ми беше останал като поголяма работа. Трябва да си нагодя огледалата да монтирам и новото-старо виско и леки други малки закачки. НО офицялно пак съм на линия.
. То голям кеф геврека да е на правилното място. Купих тампони за предните носачи за "пръчките" смених ги и пратих джипа за реглаж на предница. След това монтирах и чистачковия механизъм, защото само той ми беше останал като поголяма работа. Трябва да си нагодя огледалата да монтирам и новото-старо виско и леки други малки закачки. НО офицялно пак съм на линия.

Коментар