От: Най-после и аз да се похваля TERRANO 2
Абре Дамянски...ти си сложил повече винкел на перките отколкото аз на бронята бре...
Не ти ли клекна предницата...

Колегата kikimora е прав в последното си мнение.Наистина ако уцелиш правилната температура на мотора с тия ел. перки,направо бягай и пускай едно тото...ще си късметлия!
За маркуча...ами на дърпане не излиза,ама с времето от вибрациите наистина ще береш ядове с антфриз по асфалта!
Нищо не ти пречи да ти го награпи един стругар,или най-елементарното...капнете 4-ри капки на изхода да служат като ограничител!
Поздрави и успех с проекта!
					Абре Дамянски...ти си сложил повече винкел на перките отколкото аз на бронята бре...

Не ти ли клекна предницата...

Колегата kikimora е прав в последното си мнение.Наистина ако уцелиш правилната температура на мотора с тия ел. перки,направо бягай и пускай едно тото...ще си късметлия!
За маркуча...ами на дърпане не излиза,ама с времето от вибрациите наистина ще береш ядове с антфриз по асфалта!
Нищо не ти пречи да ти го награпи един стругар,или най-елементарното...капнете 4-ри капки на изхода да служат като ограничител!
Поздрави и успех с проекта!

Морето ще го прескочим сигурно, че стягаме нов апартамент и няма да остане време.
 Морето ще го прескочим сигурно, че стягаме нов апартамент и няма да остане време.

. Трябва да и платя гражданска да и купя задна биалетка(поръчана е) да направят реглажа на предницата да залепят гумата да сменя тампоните на носача да сменя амовете отзад да сменя жилата на ръчната да си закупя жило за километража
. Трябва да и платя гражданска да и купя задна биалетка(поръчана е) да направят реглажа на предницата да залепят гумата да сменя тампоните на носача да сменя амовете отзад да сменя жилата на ръчната да си закупя жило за километража .
. (тъкмо, ще го пробваме към хижа Вежен да го видим мъника
(тъкмо, ще го пробваме към хижа Вежен да го видим мъника
Коментар