Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-после и аз да се похваля TERRANO 2

защо не пробваш да махнеш виското и да си мотираш ел перка с датчик на твоя си радиатор.
    като датчика се постава на отделно тяло на горния маркуч възможно най-близо до радиатора.
    това го видях на ретро автомобил и човека каза че нямал никакви ядове

Коментар

Според мен не го продавай защото няма кой да оцени какво си направил.Просто го довърши.

Коментар

Понякога човек забравя какво има забравя да го оцени забравя да му се радва докато търси, гледа и умува по чуждите машини.
        ДАМЯНЕ - карай си джипката и си гледай живота
        По проблемите - няма машина без забележки дори и от магазина пак е т@шак. Мита за "вечните" Тойоти и неубиваемите Патроли е просто заблуда. ДА вярно е че са здрави но не са неубиваеми и вечни, а точно това наложило се разбиране е пагубно за машините. Щото - като е тойота ще кара с едно масло 20 000км, като е тойота ще мине през най-големите байири, като е Патрол и е 6 метра дълъг ще го караме 4 часа по магистралата с газ до ламарината. Е да де ма после "печелившите" сме ние - хората дето изкупихме буклуците на Европа.
        ЩОМ ДЖИПА ВЪРВИ И ТЕ РАДВА - КАРАЙ си гоо
        Ма леко отклонение - по дерзанията ти:
        - сонда САМО оригинална и най-препоръчително от Люцкан !
        - виско - моето е вече година Valeo и да чукна на дърво съм много доволен. Със старото също не съм уимал големи проблеми, макар и да стигаше стрелката на 3/4. Сега с това стои една идея над средата с всичката газ, 5 човека + пълен багажник, най-големите и продължителни наклони в Гърция и температури над 40 градуса. При това термостата ми е оригиналния - 88 градуса Така, че или оригинално или Валео

Поздрави !
        п.п. единственият минус на Тераното за мен е - независимото окачване. Всичко друго е направено с мисъл и идея, не че окачването не е, ама ходовете на дъртото ми Чероки, особено с разкачена стаб. щанга са удивителни спремо Тераното.

Коментар

Чета темата от както си я публикувал, за толкова време в тая кола вложи сърце и пари като за още две, грях ще бъде да я разкараш. Що се касае за газта, определено в тея бензинови двигатели има някакъв зъл демон, дето никой неможе да го прогони. Помниш споделях преди 2 години, че разхода ми беше с обикновена газова около 13-14, да ама сега е 20, след смяна на 3 изпарителя и почти всичко по уредбата никой няма обяснение защо. Тотално нелогично поведение, с нови гуми 265х75х16 (ужасни валяци, ама за разбити улици вършат перфектна работа) харчи по-малко отколкото с оригиналните, което е в противовес на всяка логика. Ама аз съм се примирил и не мисля да сменям стария танк, въпреки, че калниците са изгнили и ги държи магия. Пак те питам, както преди години, защо ще обръщаш дирекцията, не и ли свикна вече, влизаш в приключение със съмнителен изход.

Коментар

Първоначално публикуван от SSG_alfa Преглед на мнение
            влизаш в приключение със съмнителен изход.
            Само стой и гледай...
            Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Ако публикуваш снимки ще гледам

Коментар

дамянски определено нещо не е наред в твоя теранозавър аз горя 15 газ като си има на предвит че дърпам ремарке дълго 2.4м пълно с дърва е вярно къс съм но това не е кой знае каква разлика в килограмите
                само бараки

Коментар

То верно , че късата база е по- лека, респективно една идея по- икономична, ама във варианта влекач на ремаркета, ще ме прощаваш , но ми се струва, че нещо си сбъркал при смятането на разхода. Разликата в килограмите между къса и дълга база е около 200 кг по спомен, не е малко.
                  А за разхода , нищо лично , но ми се струва нереален.

Коментар

Хи, здравейте колеги. Тази седмица се видях с едно момче от с. Антон и на неговото терано беше монтиран газова уредба с ламбда контрол в италия и той ми каза ,че извънградско му е към 11литра газ. Той чете нашия форум и може да потвърди и сам да каже колко е. Преди време бях написал,че бях забравил да затегна скобата на въздушния филтър и разхода ми падна драстично при условие , че ГИ ми даваше към 15-17 извънградско. След реглаж и затягане на скобата извънградско е 11-12-13 л/100км. Да не би нещо вакумите да оказват влияние освен ладната сондата, все пак има доста качена пластмаса към въздушния филтър.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:S5030316.jpg
Прегледи:1
Размер:149.2 КБ
ID:5495001Натиснете снимката за да я уголемите

Име:S5030317.jpg
Размер:149.3 КБ
ID:5495002Натиснете снимката за да я уголемите

Име:S5030312.jpg
Размер:155.4 КБ
ID:5495003
                      само бараки

Коментар

Първоначално публикуван от I.Stoyanov Преглед на мнение
                        п.п. единственият минус на Тераното за мен е - независимото окачване. Всичко друго е направено с мисъл и идея, не че окачването не е, ама ходовете на дъртото ми Чероки, особено с разкачена стаб. щанга са удивителни спремо Тераното.
                        Минус за какво? Щото и тойота 90 пак е тойота, ама правена за малко по-различни неща от 70-ката например. Та и тераното така.

Черокито ти с цели мостове, ако е това от подписа, освен ходове няма нищо друго - ужасно слаб мотор, на порядък по-слаби мостове, на порядък повече вибрации, че даже ми се струва по-тясно вътре даже от късото терано. Това според мен де. Впрочем, тествал ли си ходовете на тераното с откачени стаби щанги?
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                          Минус за какво? Щото и тойота 90 пак е тойота, ама правена за малко по-различни неща от 70-ката например. Та и тераното така.

Черокито ти с цели мостове, ако е това от подписа, освен ходове няма нищо друго - ужасно слаб мотор, на порядък по-слаби мостове, на порядък повече вибрации, че даже ми се струва по-тясно вътре даже от късото терано. Това според мен де. Впрочем, тествал ли си ходовете на тераното с откачени стаби щанги?
                          Не го приемай като заяждане, все пак и аз имам Терано и съм МНОГО доволен от него, да чукна на дърво.
                          И ДА абсолютно съм съгласен, че Тераното не е правено за Роккроуър, а за проходим семеен бебевоз или каквото приложение му намериш. Дори в напълно стоков вид се справя чудесно в гората и е почти всичко от което има нужда средностатистическият потребител. Вероятно е една идея по-скъпо за обслужване от гледна точка на повечето подвижни компоненти, но пък за сметка на това дава доста добър комфорт.
                          Целият мост няма маншони за които да се безпокоиш, няма карета, който струват едниа пари, просто каре, което струва 29ле, оригинално, Японско с гресьорка
                          Ама това си е моето убеждение, не искам да влизам в спорове и препрекания.
                          Ии.. само да спомена - черокито от подписа ми се кара почти и изцяло в града, мотора му е лишен от динамика, но за сметка на това 5-та бавна е като 2-ра бавнана на Тераното. Дай боже в скоро време да се похваля с един проект на база XJ (чероки) с 4.0 моторче

Поздрави !

Коментар

След като предприех едно 1100 км. пътешествие в крайна сметка вчера се прибрах доволен и с пълен набор от части, които ми бяха нужни за обръщането на дирекцията. За съжаление обаче забравих да взема централната кормилна щанга, а донора се оказа без климатична инсталация така, че ми трябва и изпарителя с тръбите за климатика. Но те са лесната част. Сега при първа възможност започвам работа, а дотогава имам козметични задачи. Всеки един въздуховод, ще бъте измит, вентилатора почистен и т.н.

Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Филма - част 2 започва

УСПЕХ !!!

Коментар

Първоначално публикуван от kikimora Преглед на мнение
                                То верно , че късата база е по- лека, респективно една идея по- икономична, ама във варианта влекач на ремаркета, ще ме прощаваш , но ми се струва, че нещо си сбъркал при смятането на разхода. Разликата в килограмите между къса и дълга база е около 200 кг по спомен, не е малко.
                                А за разхода , нищо лично , но ми се струва нереален.
                                ела да те повозя колега защо да го лъжа човека да не ти казвам че извън градско падам на 12 за спокоино каране говоря 90-100
                                само бараки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X