Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моят проект Jeep Wrangler JK

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Моят проект Jeep Wrangler JK

Сигурно е от гумите

Коментар

Мисля, че с последното спечели цялата останала аудитория която не е фен на Jeep
      Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

По идея на kok4o1

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:25a.jpg
Прегледи:1
Размер:197.6 КБ
ID:5497255
        My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Уникален е!
          ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
          Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Кажи само как не ти беше жал да развалиш този красавец. Станал е направо страхотен . Завиждам ти . Със здраве да си го караш

Коментар

Що да съм го развалил? Нищо му няма. Отнесоха го мивкаджийте.

Коментар

Предложението от пост 543 заслужава да е аватар, но дай нещо от бордовата камера, пак от същото събитие.
                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                ... turn on your A/С !

Коментар

С тази камера клипчета за гледане не стават, особено когато фона е много динамичен. В случая листата на околните дървета. Фреймрейта понякога пада дори до 5 кадъра/сек и не е комфортно за гледане. Тази камера е предимно за КАТ, застрахователя и не дай Боже за в съда, където комфорта няма значение. Важни са отделните кадри с всички тагове. Имам и нормална 1080 HD, но много рядко я лепя на челното стъкло, защото не остана много свободно място, а и стъклото не е особено голямо. Колкото до предложението за аватара то аз самия не съм голям фен на подобни свинщини като последната. От време навреме бива, ама не ме кефи особено. Предпочитам движение без път към определена цел. Може цял ден да утрепам за някакви си 400-500 метра от маршрута, но удовлетворението накрая си заслужава. Сегашния аватар е от връх Свещник, като на фона са върховете над Банско и някак си по ми се вързва с представите за офроуд. При тази позиция на снимката ако само 5 метра върна джипа назад ще се спра чак в Сандански Качването и слизането от този връх е само по единия склон и обръщането на посоката най-горе става с около 7-8 маневри. Изкачването е 400 метра и докато катериш пред теб виждаш само небе, а слизането обикновено го правя сам, защото с който и да съм ходил до сега там, всеки категорично е отказвал да се вози надолу. Слизат си пеша. Всъщност има един, но той е по-болен мозък и от мен. Иначе в подножието на върха постоянно има джипки, но обикновено я газовите уредби не са им наред, я спирачките им били слаби, я мотора не стигал, я нещо друго. И това е най-големия кеф. Долу да има "джипки", които да гледат как Jeep-a е горе... па се и връща
                  Последно редактирано от elbgt; 28-06-13, 16:14.

Коментар

Не ,че се заяждам ,но да ти кажа ,че нее голямо героиство ,че повечето хора не могат да се качат ,а ти се качваш .Я си представи ,че първа бавна ти свърши по средата на баира как ще слежеш безопасно надолу ? Не отричам ,че адреналина е в пъти по голямо от карането в калните коловози и удовлетворението после ,че си се справил .
                    Поздрави
                    ВНЕДОРОЖНИК УАЗ - БОГ РАЗБИТЫХ ДОРОГ

Коментар

Да бе така е, наистина, ама нали затова се занимаваме с тия работи и все нещо ровичкаме. Когато един път ти свърши първа бавна на някакъв баир да седнеш и да умуваш и като го измислиш да запретнеш ръкави и следващия път да не ти свършва Аз май за втори път ще си призная, че ме кефи повече умуването и решаването на проблемите, отколкото карането. Зорлем се вкарвам между шамарите за да разбера какво още не е наред и какво може да се направи по-добре. Ама всеки си е башка луд...

Коментар

Първоначално публикуван от elbgt Преглед на мнение
                        С тази камера клипчета за гледане не стават, особено когато...
                        Предложение: гледам, че има камери за моторджии, които, поне по идея, би трябвало да бачкат и закачени някъде отвън. До "бойните" фарове например. Не съм ги тествал, просто защото не ми е било нужно (имам известен страх от двуколесни...), но може би е вариант?

... защото с който и да съм ходил до сега там, всеки категорично е отказвал да се вози надолу...
                        Познато ... Жена ми намери решение. Първа фаза: 5 до 15 (според мястото) минути мрънкане,тип "Пак от тук? Надолу??? Не ме интересува, от тук повече и пеша не искам да мина! Търси друг път!" - помага да се изпусне адреналина от изкачването. Втора фаза: една бира на екс, последвана от вечната мантра "А, майната му, карай!" и веселбата продължава. Проверено, работи
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

По идея на kok4o1

[ATTACH=CONFIG]601033[/ATTACH]
                          Тази снимка е достойна за корица на списание в USA
                          Samurai Gemax

Коментар

Първоначално публикуван от gemax Преглед на мнение
                            Тази снимка е достойна за корица на списание в USA
                            Дааам, и само им спомени, че е нафта...
                            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                              Дааам, и само им спомени, че е нафта...
                              ... и ще си изгризят ноктите.

JK е единствения модел на Jeep, при който дизела е за предпочитане.

Коментар

Аха, за тия дето разбират. Навалицата, като чуе "дизел" и върти очи.
                                И аз искам дизел, ама няма. Кофти!
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X