От: Моят проект Jeep Wrangler JK
Е то е хубаво да си има дупки, влиза и си излиза само
Е то е хубаво да си има дупки, влиза и си излиза само
Затова ги споменавам. Нямам снимки от наводнението, затова ще го опиша. Като съм махал инсталацията на задната лебедка съм забравил да върна тапата, а тя е огромна. А бях абсолютно сигурен, че съм я сложил на мястото и. Още в първата локва оттам бликна фонтан, а след това вече не ми пукаше
Лошо нема 5 см вода (по-скоро боза) в краката подействаха разхладително. Никога до сега не му бях прал мокетите. Е... свърших тая работа вчера. Пък и си намерих няколко отдавана загубени вещи
Днес остава само да му сложа обратно тапите и да не забравя пак оная огромната отзад 

, дал джипове
Лично аз на времето пропуснах "интрото" с малката локва в краката и директно напълних Черока до прозорците на вратите, но все пак се движиш в правилната посока!

Просто понякога оставяш усещането, че в спалнята си имаш "Мис Свят" и вместо да я скъсваш от секс по пет пъти на ден, само я пошляпваш и пощипваш по дупето, докато я разхождаш по магазините (ебаси метафората се получи...), което явно не е вярно! На твоя красавец, мястото му е в гората и калта, и на снимките почти е видно, как се е ухилил доволно - като прасе в локва! Пускай повече такива снимки, да радват грешните ни офроудърски душици...
метафората ти е готина, но аз имам по-достоверна в този дух. По-скоро подготвям участничка за бъдещо участие в Мис Свят като на този етап я разхождам между фитнеса и разни доктори, които и удължават краката, уголемяват циците и т.н. Да пълноценен секс обаче рядко се стига, защото постоянно е със следоперационни превръзки и все нещо я боли. Постоянно се пазарим. Това не може, онова не може... В момента примерно се оплаква от болки в задника и го поема отзад с неохота, което обезсмисля секса тотално. Караме го предимно орално...Добрата новина е, че през следващия месец и предстои операция точно там и след това обещава да го поема ежедневно и брутално
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар