От: Моят проект Jeep Wrangler JK
При този водач няма ли опасност от прещипване на въжето в ъгъла.
					При този водач няма ли опасност от прещипване на въжето в ъгъла.
 , че джипа ти 2 години го гледах в Люлин, но теб така и не съм те виждал. Поздрави за проекта, уникален е.
, че джипа ти 2 години го гледах в Люлин, но теб така и не съм те виждал. Поздрави за проекта, уникален е.

, че джипа ти 2 години го гледах в Люлин, но теб така и не съм те виждал. Поздрави за проекта, уникален е. , че джипа ти 2 години го гледах в Люлин, но теб така и не съм те виждал. Поздрави за проекта, уникален е.
, че джипа ти 2 години го гледах в Люлин, но теб така и не съм те виждал. Поздрави за проекта, уникален е. Както обикновено обаче самураяджийте са най-сърцатите момчета.
 Както обикновено обаче самураяджийте са най-сърцатите момчета.

Кви самураяджии единя е с 2 вранглера, навигатора му ( аз ) с чероки, другия имаше гранд
 Кви самураяджии единя е с 2 вранглера, навигатора му ( аз ) с чероки, другия имаше гранд  Не се предават обаче машинките
 Не се предават обаче машинките  Е това му викам аз истински офроуд
 Е това му викам аз истински офроуд  Чакам лилето да се върне и ще качвам снимки, нямаш ли от вътре на Врангела какво се случи
 Чакам лилето да се върне и ще качвам снимки, нямаш ли от вътре на Врангела какво се случи  

Затова ги споменавам. Нямам снимки от наводнението, затова ще го опиша. Като съм махал инсталацията на задната лебедка съм забравил да върна тапата, а тя е огромна. А бях абсолютно сигурен, че съм я сложил на мястото и. Още в първата локва оттам бликна фонтан, а след това вече не ми пукаше
 Затова ги споменавам. Нямам снимки от наводнението, затова ще го опиша. Като съм махал инсталацията на задната лебедка съм забравил да върна тапата, а тя е огромна. А бях абсолютно сигурен, че съм я сложил на мястото и. Още в първата локва оттам бликна фонтан, а след това вече не ми пукаше  Лошо нема 5 см вода (по-скоро боза) в краката подействаха разхладително.  Никога до сега не му бях прал мокетите. Е... свърших тая работа вчера. Пък и си намерих няколко отдавана загубени вещи
 Лошо нема 5 см вода (по-скоро боза) в краката подействаха разхладително.  Никога до сега не му бях прал мокетите. Е... свърших тая работа вчера. Пък и си намерих няколко отдавана загубени вещи  Днес остава само да му сложа обратно тапите и да не забравя пак оная огромната отзад
 Днес остава само да му сложа обратно тапите и да не забравя пак оная огромната отзад  

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар