От: Моят проект Jeep Wrangler JK
Механиката на спирачния педал....ама колоня и аз към помпа.
Механиката на спирачния педал....ама колоня и аз към помпа.
Ако ми остане време и мерак ще преместя този сензор на предвиденото място, защото място вече има откакто съм с Parrot Asteroid Smart вместо с онова изкопаемо на Kenwood. След двойно лепещия фикс проблема изчезна. Няма светкане, мигане и самоволно блокиране на спирачките на бавни. Нищо им няма на помпата, педала и сервото. Причината е в мен самия и малката трайност на лепенката 
Върл фен съм на "тъпкането с електроника" в автомобилите и възможностите които произтичат от това. Обикновено тези системи си вършат перфектно работата докато сам не ги осереш както аз в случая. Вярно създават проблеми не специалистите тип "гайкаджия", но няма начин - колелото се върти и някои трябва да изпадат от борда 
Пък и веднага ми се пръкна в главата едно бързо проектче - да заменя стоковия сензор с такъв който мога да манипулирам и препрограмирам. Примерно Octpus 9D0F в комбинация с микроконтролер който да емулира напълно стоковия:
..., но все пак ти беше най-близо до истината
А какви лепенки имаше едно време по УАЗ-ките ейййй. Направо ги заваряваха тия датчици с електрожена

Ама ги признавам само тези с GSM-и с шайби, Защото иначе намисрисва на двоен аршин. За коли не може, а за телефони, лаптопи, самолети и космически кораби може.
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар