От: Моят проект Jeep Wrangler JK
A какво се случи със старите D 44
					A какво се случи със старите D 44
 ). След като приключихме с обяда се захванахме за работа. От предния ден беше изостанала една голяма въпросителна. Ще ли падне хебела на секторната кутия или ще го режем с флекса. По въпроса с този хебел бях чувал легенди от не един майстор на Вранглери. Дори не се опитах да го сваля, когато миналата година сменях изработената от мен от CrMo корилна щанга с накрайници от Унимог и се наложи да райберовам конуса за да пасне на европейския стандарт 1:10. Райберовахме го на място и се наложи преждевременно да тичам да заточвам райбера. Изпълнението беше хамалско с гайковерта понеже не можахме да заврем ръчната фреза. Сега обаче няма вече накъде и трябва да се сваля. Силно обезверен от прогнозите за невъзможността за нормално сваляне на този хебел се бях обзавел със скоба за вадене предназначена точно за този хебел. Скобата наистина пасва перфектно на хебела, но когато я показах на един от познатите ми капацитети коментарът бе кратък: "Абсурд!". И така до тази сутрин, когато Монката развенчал мита в мое отсъствие. Аз вече бях дал съгласието си да се стяга докато или скобата се счупи или хебела изпадне. И в двата случая имах резервен вариант та не ми пукаше. Не знам какви ги е вършил Монката, но когато пристигнах хебела беше на земята по гръб.  Разбивач на митове се оказа тоя човек бреее
 ). След като приключихме с обяда се захванахме за работа. От предния ден беше изостанала една голяма въпросителна. Ще ли падне хебела на секторната кутия или ще го режем с флекса. По въпроса с този хебел бях чувал легенди от не един майстор на Вранглери. Дори не се опитах да го сваля, когато миналата година сменях изработената от мен от CrMo корилна щанга с накрайници от Унимог и се наложи да райберовам конуса за да пасне на европейския стандарт 1:10. Райберовахме го на място и се наложи преждевременно да тичам да заточвам райбера. Изпълнението беше хамалско с гайковерта понеже не можахме да заврем ръчната фреза. Сега обаче няма вече накъде и трябва да се сваля. Силно обезверен от прогнозите за невъзможността за нормално сваляне на този хебел се бях обзавел със скоба за вадене предназначена точно за този хебел. Скобата наистина пасва перфектно на хебела, но когато я показах на един от познатите ми капацитети коментарът бе кратък: "Абсурд!". И така до тази сутрин, когато Монката развенчал мита в мое отсъствие. Аз вече бях дал съгласието си да се стяга докато или скобата се счупи или хебела изпадне. И в двата случая имах резервен вариант та не ми пукаше. Не знам какви ги е вършил Монката, но когато пристигнах хебела беше на земята по гръб.  Разбивач на митове се оказа тоя човек бреее  Рамото на стягане било стигнало до към 80 см и след поредица неизвестни за ман чалъми нещата приключили с успех.
 Рамото на стягане било стигнало до към 80 см и след поредица неизвестни за ман чалъми нещата приключили с успех. 

Но може да им вземете едно бая кинти у факултето
 Но може да им вземете едно бая кинти у факултето 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар