Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих по джипа днес?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мерси, но тъй като съм в Дружба, предпочетох да му се обадя и Сотир намери достатъчно време да отговори на всички мои въпроси. Надявам се да не съм го отклонил много от работата му.
    JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
    Тел: +359 887 847261

Коментар

• 4 броя нови гуми 275/40/20 , Federal ST-1 за експеримент за лятото да видим как ще е . Цената е много добра на парче и лека отстъпка стана повече от перфектно .
      Ще дам update след 5000 км , за момента са доста добре , нулев шум и доста интересна шарка .

Коментар

• Първоначално публикуван от DimitroffCRD Преглед на мнение
        ...Цената е много добра на парче и лека отстъпка стана повече от перфектно ...
        Има си хас за гордостта на тайванската индустрия.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

• Свалих 4те гуми и освежих джантите с лак за джанти, че имаха дребни забележки.
          Вече са като нови
          ​​

Коментар

• Сменени масла в двата дифа BARDAHL LS 75w140,оправен картер автоматик,сменена хидравлична помпа,масло хидравлика- mopar (ms-1083,проверени запалителните свещи ОК,пистов ремък/ролки,задни амортесьори с наст
            ройка за твърдост Procomp MX6.
            Автомобилът беше обслужен в Кър
            джали-KINEX RACING, Пламен Богданов.
            Благодаря.
            Прикачени файлове

Коментар

• Моят нов проект:

Метална защита за АСК

Разкроена, сгънат на кант машина, разпробита за болтовете....

Утре ще я мина с шагрен и ще сложа нит гайките по шасито...
              Прикачени файлове

Коментар

• Монтирана и боядисана с шагрен
                Прикачени файлове

Коментар

• Здравейте може ли един въпрос към по компетентните имам grand cherokee1998 4.0 180коня със газова stefanely че въпросът ми е реално ли е да гори 25 газ.? Благодаря предварително за отговорите!!!

Коментар

• IvanIvanovi
                    IvanIvanovi коментира
                    Редактиране на коментар
                    с какви гуми е? моя с 31-ци ми правеше 30/100 в София през зимата, това по километраж, реалните км не съм преизчислявал

• Първоначално публикуван от Lubachko Преглед на мнение
                  Здравейте може ли един въпрос към по компетентните имам grand cherokee1998 4.0 180коня със газова stefanely че въпросът ми е реално ли е да гори 25 газ.? Благодаря предварително за отговорите!!!
                  Да. Дори не е много.
                  Основно зависи от десния патък.

Коментар

• Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение

Да. Дори не е много.
                    ....
                    В същност е леко множко. Звучи като разход на градско.

Ние не сме неутрални!

Коментар

• Здравейте със 235 70 16 съм, сякаш ми се вижда малко множко разхода за това попитах
                      Сменя дюзи скоро преди 600 км нови на stefanely
                      Последно редактирано от Чавдар (V93); 06-05-20, 19:25.

Коментар

• Здравейте колеги, днес си скопосах машината 3.7 KJ
                        От извесно време се чува едно виене все едно карам тролейбус когато е в обороти. днес виенето се усили и при изкачване на път на горе се форсира и няма тяга, аск не сменя повече от 2-ра. По равно ако го карам съвсем леко, сменя нормално, като му подам малко повече гас пак се форсира... Мисля че проблема е в хидротрансформатора... като цяло симптомите са на заминал съединител, като изключим странното виене. Не съм много запознат сменя ли се хидротранформатор, ремонтира ли се... СКЪПО ЛИ Е... и във Варна кой може да помогне... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

Коментар

• Първоначално публикуван от kondovich Преглед на мнение
                          Здравейте колеги, днес си скопосах машината 3.7 KJ
                          От извесно време се чува едно виене все едно карам тролейбус когато е в обороти. днес виенето се усили и при изкачване на път на горе се форсира и няма тяга, аск не сменя повече от 2-ра. По равно ако го карам съвсем леко, сменя нормално, като му подам малко повече гас пак се форсира... Мисля че проблема е в хидротрансформатора... като цяло симптомите са на заминал съединител, като изключим странното виене. Не съм много запознат сменя ли се хидротранформатор, ремонтира ли се... СКЪПО ЛИ Е... и във Варна кой може да помогне... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
                          Колега,защо не идеш на преглед на кутията си във Варна във фирма СОФТЕЛЕКТРОНИК? Ул. "Прилеп" 173 тел: 0898247892. Успех.
                          JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
                          Тел: +359 887 847261

Коментар

• Каква е батерията за дистанционното?
                            Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
                            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

• Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнение
                              Каква е батерията за дистанционното?
                              Тип "хапче" обикновено. Отвори дистанционното най-добре и я извади и тръгни с нея да търсиш същата като параметри. Вече се намират (преди години не беше така) и у нас - по бензиностанции ("от картела" ) и / или при часовникари.
                              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X