Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заедно да направим картата още по точна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• chavetoo
    отговори
    От: Заедно да направим картата още по точна

Това съм го написал в мейла който пратих на карта@...... Написал съм и нещо като малко описание. Иначе е минат с мотор, пътеките които съм маркирал могат да се минат с мотор или пеша. За нещо по широко от мотор не става.

Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk

Остави коментар:

• sashko6
    отговори

Тракът е ОК, но е хубаво ако може да бъде дадена информация с какво е минато по тези пътеки (пеша, мотор, АТВ, джип).

Първоначално публикуван от chavetoo Преглед на мнение
    За първи път ще пращам трак на който съм маркирал начало/край на пътеки. Понеже не знам дали съм направил всичко както трябва... затова ще го кача и тук. Ако някой има желание нека да го погледне и да кажа дали всичко е ОК. Идеята е да се добавят нови пътеки които са в района на Нови Искър.

Остави коментар:

• chavetoo
    отговори

За първи път ще пращам трак на който съм маркирал начало/край на пътеки. Понеже не знам дали съм направил всичко както трябва... затова ще го кача и тук. Ако някой има желание нека да го погледне и да кажа дали всичко е ОК. Идеята е да се добавят нови пътеки които са в района на Нови Искър.
    Прикачени файлове

Остави коментар:

• sashko6
    отговори

Здравейте,

Разбира се, че ни касае и много ви благодарим за изпратената информация.

Поздрави и успешен ден

Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
    Темата е "Заедно да направим картата още по точна", но като не отговаряте изглежда, че не ви касае кой знае колко. Кажете, ако е така да не се пънем толкова!

Остави коментар:

• sashko6
    отговори

Здравейте,

Имате предвид, че на картата, на която е направена снимката не е отразено качването на Тракия?

Поздрави,

Първоначално публикуван от javoresku Преглед на мнение
    Тук ( 42° 10.950'С, 25° 14.782'И) няма качване на магистрала Тракия. Има само надлез.

[ATTACH=CONFIG]855755[/ATTACH]

Остави коментар:

• Veselin Monkov
    отговори

Демек - няма много смисъл темата?

Остави коментар:

• Чавдар (V93)
    отговори

Май повече от веднъж се каза, че е за предпочитане информацията да се изпраща по електронната поща (на info маймунка karta.bg, вместо да се пише във форума. Досега нямам случай да съм пратил информация за корекция и да не са потвърдили получаването.

Остави коментар:

• Veselin Monkov
    отговори

Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
    Абе, да питам аз ли бъркам нещо. От Габрово за Пловдив (Кауфланд-а в Тракия) след Шипка първо искаше да ме мине през Казанлък. Айде отсвирих го, ама след малко ме караше до Карлово да ходя. А пътя си е през Марино поле и си е хубав и това си се ползва за тоя маршрут. Като свих по него си намали времето за пристигане със 7-8 минути. Защо ме караше до Карлово? Може ли аз да съм му задал друго? Настроен е за "най-бързо".
    Темата е "Заедно да направим картата още по точна", но като не отговаряте изглежда, че не ви касае кой знае колко. Кажете, ако е така да не се пънем толкова!

Остави коментар:

• javoresku
    отговори

Тук ( 42° 10.950'С, 25° 14.782'И) няма качване на магистрала Тракия. Има само надлез.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12617.png
Прегледи:1
Размер:304.6 КБ
ID:5705956

Остави коментар:

• Veselin Monkov
    отговори

Абе, да питам аз ли бъркам нещо. От Габрово за Пловдив (Кауфланд-а в Тракия) след Шипка първо искаше да ме мине през Казанлък. Айде отсвирих го, ама след малко ме караше до Карлово да ходя. А пътя си е през Марино поле и си е хубав и това си се ползва за тоя маршрут. Като свих по него си намали времето за пристигане със 7-8 минути. Защо ме караше до Карлово? Може ли аз да съм му задал друго? Настроен е за "най-бързо".

Остави коментар:

• Ivich
    отговори

Първоначално публикуван от Ivich Преглед на мнение
    За следващото не съм сигурен защо се получава, но често при пътуване към София се опитва да ме прекара надясно през Златна Панега, вместо през Брестница по царския път.

Име:6918113.png
Размер:415.3 КБ
ID:5701566

Остави коментар:

• Ivich
    отговори

За следващото не съм сигурен защо се получава, но често при пътуване към София се опитва да ме прекара надясно през Златна Панега, вместо през Брестница по царския път.

Остави коментар:

• Ivich
    отговори

Плевен

"Кръстовище" на ул. Стара Планина и бул. Христо Ботев. Всъщност явно преди е имало кръстовище, но вече няма. Улицата е затапена, нищо че стопа все още си стои (пример за съвестно свършена работа от неизвестни строители ). Добре че може да се обърне

Име:6459955.png
Размер:493.7 КБ
ID:5701554

Име:20160129_143645.jpg
Размер:403.6 КБ
ID:5701555

Остави коментар:

• Веселин Русев - Vesur
    отговори

Предлагам на вниманието на екипа две корекции в картите, които биха спестили доста неприятности и загубено време на потребителите.
    Ако сте посетили пещера Венеца край с. Орешец и зададете следваща точка пещера Магурата, ще си докарате чудесно приключение, ако не сте с джип. Навигацията, както и Бейскамп, ще ви изберат маршрут - гара Орешец - с. Гранитово - с. Сливовник - с. Върба - Кладоруб - Рабиша.

1. Шосето между гара Орешец и с. Гранитово съществува както в ОФРМ, така и в БГ Мапс и Гугъл мапс, но не и в действителност. Остатъците от асфалт са около 150-200 метра и стигат до кариерата и толкова. Най-лесно се онагледява, като се пусне стрийт вю на гугъл, защото стига до там и не продължава по-нататък по "шосето". А от там нататък е черен път, без никаква настилка или остатъци на такава, стеснен от гора и храсталаци. Трака трябва да е червен, за да бъде избягван от туристи, тръгнали с лека кола, която ще надраскат или могат да треснат някъде картер. За джипове не е никакъв проблем, дори и дъждовно време. Всъщност, мога да предоставя на Гугъл "стрийт вю" от трасето, видеото е с GPS информация .ОРЕШЕЦ-ГРАНИТОВО.gdb

2. Втория етап от трака е по-интересен. ГРАНИТОВО-СЛИВОВНИК.gdb
    Да си призная, не знам какво точно означава "непавиран път", аз го асоциирам с "път с лоша настилка" или макадам. Бих бил благодарен, ако екипа ме поправи или даде дефиниция, не съм срещал такава. Пътя започва като обикновен 4х4, докато върви в горичката и сред храсталаците. Това е така до 950 метра, след това са поля и обработваеми земи. Път няма, макар на сателита да се вижда магистрала. Всъщност са временни пътища за селскостопанска техника, които се променят и дори съвсем изчезват. Лутахме се около 20 минути из поля без път или коловози докато се върнем на трака и после - от където намерим около трака. По мое мнение, този път трябва да се махне от картата. Ако прецените, че трябва да остане, направете го поне 4х4, за да не рутира навигацията по нещо, дето хич не е сигурно дали го има. Имам и тук видео за справка.

Поздрави.

Остави коментар:

• sashko6
    отговори

Благодарим за изпратената информация! Ще бъдат коригирани!

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X