Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заедно да направим картата още по точна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ceco7
    отговори
    От: Заедно да направим картата още по точна

Вчера ходих до Паничище , до хотел Планински езера. Да, но гармина ме закара до хотел Магнолия ,който е на почти километър от целта. Много неприятно! Ето коректните координати взети пред хотела N 42° 15.941 , E 023° 17.961 . Опитах да се свърха с офиса на Гурко , но никой не вдига. Да не е закрит? И защо в сайта на карта бг няма телефон за връзка с Гурко 45, а само линкове. Ползвам 2014Q1 CITY CYR

Остави коментар:

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
    отговори

Първоначално публикуван от dhv Преглед на мнение
    За пешеходци отворен ли е? Или изцяло е затворен за всякакво преминаване?
    Пешеходците си ходят без проблем.

Остави коментар:

• dhv
    отговори

Първоначално публикуван от rado.com Преглед на мнение
    Промяна на картата в Симеоновград. Източния мост над река Марица ( стария ) е затворен вече за движение на автомобили. Може да се преминава само по западния.
    За пешеходци отворен ли е? Или изцяло е затворен за всякакво преминаване?

Остави коментар:

• sashko6
    отговори

Благодарим Ви много за всички корекции, които ни изпращате!

Остави коментар:

• rado.com
    отговори

Промяна на картата в Симеоновград. Източния мост над река Марица ( стария ) е затворен вече за движение на автомобили. Може да се преминава само по западния.

Остави коментар:

• Veselin Monkov
    отговори

И тук от тази седмица е с кръгово
    http://street-view.bg360.net/bg/#42....;0.34;19;1;h;0

Остави коментар:

• pepopepo
    отговори

Това кръстовище (разклона за Цалапица) вече е с кръгово движение:
    http://street-view.bg360.net/bg/#42....;0.67;14;1;h;0

Остави коментар:

• vamfan
    отговори

Искам да информирам издателите на картата за грешка в гр. Пловдив на кръстовището между бул. Ал Стамболийски и ул. Димитър Талев.
    Посока от затвора по булеварда при ляв завой към Д. Талев. Навигацията ма кара да мина през насрещното и да влезна в бензиностанция Еко - в ляво на снимката, и от там да излезна на Д. Талев ,което е супер невероятна маневра в разрез с всички правила на движението, вместо до кръстовището което е със светофар и е на 20м .Маршрута е избран бърз и така си се ползва, картата е q1 city cyr 2014 Прилагам снимка
    http://picbg.net/u/61639/57053/764892.bmp

Остави коментар:

• pepopepo
    отговори

На това кръстовище има неточност:
    http://street-view.bg360.net/bg/#42....;0.67;18;1;h;0
    От това място не ми дава да завивам наляво или в обратна посока.Рутира през кръстовището със светофара малко по-надоло.
    Рутира така,че все едно не е прекъснат учасъка и не може да се преминава.
    Ако идвам от тук http://street-view.bg360.net/bg/#42....;0.67;18;1;h;0 От бул.Княгиня Мария Луиза не ми дава да завивам наляво ама насочва надясно към светофара и от там да завия в обработна посока.
    От другите възможни пресичания на мястото,за да не ги изброявам всички варианти реагира като непрекъсната с разделителна ивица улица.

Остави коментар:

• Esper
    отговори

Пътят преди и след село Дълга Лука (Трънско) трябва да бъде маркиран като черен.
    Няма и не зная някога дали е имало асфалтова настилка.

Реални снимки - ТУК.
    Трак на отсечката, която трябва да се преквалифицира - ТУК.

Остави коментар:

• connann
    отговори

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
    Имам едно питане.
    Имам доста записани тракове, на Nuvi 3490 , което ще рече , че когато съм ползвал уредчето за навигация , траковете са с включена функция за заключване към пътя. Има ли начин да разбера , кои тракове а такива и да ги изтрия ?
    Отваряш траковете с Mapsource или BaseCamp и, ако точките от траковете съвпадат с пътя, значи са били заключени. Ако на много места се разминават с картата, значи не са.

Остави коментар:

• ИВАН НЕДОКЛАНОВ
    отговори

Имам едно питане.
    Имам доста записани тракове, на Nuvi 3490 , което ще рече , че когато съм ползвал уредчето за навигация , траковете са с включена функция за заключване към пътя. Има ли начин да разбера , кои тракове а такива и да ги изтрия ?

Остави коментар:

• OFRM_Team
    отговори

Първоначално публикуван от poketo Преглед на мнение
    Имах предвид навигационен уред за автомобил - да стои на стъклото на автомобила. Защото ръцете ще са ми заети от пушкала, дърпащи се кучета и др.
    Автомобилните навигатори на Garmin не са предназначени за прецизно записване на тракове и съответно функционалността на самите уреди в това отношение, както и записаните тракове с тях имат известни ограничения. Моделите от серията Montana са доста скъпи, но могат да се използват както за автомобилна навигация (ако закупите и стойка за автомобил, която има вграден говорител за гласова навигация), така и за ръчно навигиране, като моделите от тази серия предлагат и прецизен запис на тракове. Ако имате възможност, посетете нашия фирмен магазин в София на ул.Генерал Гурко 45, за да се консултирате с нашите сътрудници.

Остави коментар:

• poketo
    отговори

Имах предвид навигационен уред за автомобил - да стои на стъклото на автомобила. Защото ръцете ще са ми заети от пушкала, дърпащи се кучета и др.

Остави коментар:

• OFRM_Team
    отговори

Първоначално публикуван от poketo Преглед на мнение
    Здравейте, ловец съм и обикалям доста по черните пътища на Родопите, а гледам на вашата карта ги няма, та ще си копувам Гармин и ви питам кой модел да си взема за да ви пращам тракове.
    Зависи от бюджета, който сте определили за навигационен уред. Според нас добри предложения са моделите от сериите eTrex, GPSMAP 62 и Montana.
    Можете да разгледате ръчните модели на Garmin в нашия електронен магазин по следния линк:

http://shop.karta.bg/index.php?mod=category&cat_id=13

За ловци с кучета Garmin предлагат и уреди от серията Astro (базирана на серия GPSMAP 62), които поддържат комуникация с радионашийници за следене на кучета.

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X