Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Заедно да направим картата още по точна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• poketo
    отговори
    От: Заедно да направим картата още по точна

Здравейте, ловец съм и обикалям доста по черните пътища на Родопите, а гледам на вашата карта ги няма, та ще си копувам Гармин и ви питам кой модел да си взема за да ви пращам тракове.

Остави коментар:

• sashko6
    отговори
    От: Поповица

Благодарим Ви за изпратените корекции! Ще бъдат отразени в следващата версия!

Остави коментар:

• Ivich
    отговори
    Поповица

Поповица (на пътя Пловдив - Хасково)

Пътувайки от Пловдив към Хасково и след като си спрял на OMV-то за кафе продължаваш. Обаче в картата пътя по който искаш да се върнеш на Е80 не ти го позволява, а се опитва да те върне на бензиностанцията и да направиш лява завой (което не съм сигурен, че може)
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Popovica1.png
Прегледи:1
Размер:347.4 КБ
ID:5567943

Име:Popovica2.png
Размер:355.2 КБ
ID:5567944

А карането по това отклонение тук е напълно възможно и разрешено идвайки по Е773 да направиш левия завой по Е80 към Хасково или идвайки от OMV-то. Дори си има и табелки за Свиленград.

Име:Popovica1.jpg
Размер:86.7 КБ
ID:5567945

А това е кръстовището с Е80.

Име:Popovica.jpg
Размер:79.2 КБ
ID:5567946

Остави коментар:

• Ivich
    отговори

Пак Горна Оряховица в същата зона. Още една грешката при рутирането от горния пост.

Карайки по ул. Васил Априлов и искайки да стигнеш до хипермаркета се опитва да завиеш надясно. Тук обаче това е забранено също отдавна, а освен това и местните органи явно използват това и понякога спират нарушителите, които завият наляво .

Име:G.Oriah-3.png
Размер:462.1 КБ
ID:5567940

Име:G.Oriah3.jpg
Размер:133.9 КБ
ID:5567941

Остави коментар:

• Ivich
    отговори
    Горна Оряховица

Горна Оряховица

Идвайки от Бяла и карайки по ул. Мано Тодоров към един хипермаркет срещу стадиона в един момент се опитва да те вкара да минеш през квартала, вместо да си продължиш по главния път. (правилното е по черните стрелки)

Име:G.Oriah-1.png
Размер:680.5 КБ
ID:5567936

Дори и да не завиеш на всяка следваща пряка иска да те изкара от пътя и да те вкара в малките улички. Въпреки, че на кръстовището пред стадиона е разрешено да направиш ляв завой.

Име:G.Oriah-2.png
Размер:366.3 КБ
ID:5567937

Име:G.Oriah1.jpg
Размер:117.0 КБ
ID:5567938

Име:G.Oriah2.jpg
Размер:129.6 КБ
ID:5567939

Остави коментар:

• Ivich
    отговори
    Пловдив

Здравейте,

Пловдив - ул. Васил Левски карайки към към Новотела

При рутиране за някъде се опитва да те вкара в еднопосочна улица, която доколкото знам отдавна си е такава.

Име:Plovdiv-1.png
Размер:384.9 КБ
ID:5567931

Име:Plovdiv-2.png
Размер:281.0 КБ
ID:5567932

Име:Plovdiv2.jpg
Размер:95.4 КБ
ID:5567933

Име:Plovdiv1.jpg
Размер:112.8 КБ
ID:5567934

Остави коментар:

• dhv
    отговори

Първоначално публикуван от didi59 Преглед на мнение
    Вярно е, че е отврат, но в твоята карта изчерта правилния. Явно за Северна България ще ползвам нея. Всъщност ще кача и двете за по лесно
    Аз ако знаеш специално в това село колко се борих да го навигира по главния път, та затова е правилно. На други подобни места сигурно и моята ще греши, ама ще ги оправям, когато излязат наяве.

Остави коментар:

• musovir
    отговори

Оспамихме темата, но после до Тракия няма проблем. Аз бях с гранда не друса и си поддържам 85-95 (аз и по магистралата не карам вече с повече от 110), бълдъзата беше с кола също не се оплака.
    Интересното е, че времето което ми даваше навръщане през Бургас, аз го направих до нас през Риш с 10 мин по-рано. И не е от бързо каране.

Остави коментар:

• milstan
    отговори

Като проход е по-добър , обаче после докато стигнеш до Тракия...? И Хемус как е ? Аз все още предпочитам през Бургас и Слънчев бряг - ЛИЧНО мнение .
    Последно редактирано от milstan; 12-02-14, 10:42.

Остави коментар:

• musovir
    отговори

Първоначално публикуван от OFRM_Team Преглед на мнение
    Проверката в MapSource показва, че маршрутът Варна-Пампорово през Бургас е по-кратък с около 20 километра и по-бърз с около 20 минути в сравнение със същия маршрут през Ришки проход, поради което е нормално уредът да не маршрутизира през Ришки проход. Ако желаете да минете по този маршрут през Ришкия проход е необходимо да зададете и междинна точка в близост до или по самия проход (например село Веселиново, Шумен). Ако по маршрута през Бургас има участъци с лоша пътна настилка, моля изпратете ни подробна информация за тези участъци, за да понижим техния приоритет и при възможност уредът да ги отбягва при рутиране.
    Когато тръгнах по магистралата за Шумен нямаше проблем, докато не отбих за Карнобат. Предполагам след това ме е пренасочвал през Котел. Но навръщане наистина искаше да мина през Бургас.
    А в момента Ришкия проход е много по-бърз от Бургас-Варна, поне такова е моето впечатление от гледна точка средна скорост и натовареност. Но вече ще знам да давам междинна точка.

Остави коментар:

• OFRM_Team
    отговори

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
    Имам въпрос. Ходих на Пампорово тия дни. Избрах си да мина през Ришки проход тъй като е основно рехабилитиран. Пътя е в перфектно състояние, но Минка (така съм си кръстил навигацията) постоянно искаше или да се връщам или да се отклонявам другаде. Това го прави и в двете посоки: Варна-Пампорово-Варна. Какъв може да е проблема?
    Проверката в MapSource показва, че маршрутът Варна-Пампорово през Бургас е по-кратък с около 20 километра и по-бърз с около 20 минути в сравнение със същия маршрут през Ришки проход, поради което е нормално уредът да не маршрутизира през Ришки проход. Ако желаете да минете по този маршрут през Ришкия проход е необходимо да зададете и междинна точка в близост до или по самия проход (например село Веселиново, Шумен). Ако по маршрута през Бургас има участъци с лоша пътна настилка, моля изпратете ни подробна информация за тези участъци, за да понижим техния приоритет и при възможност уредът да ги отбягва при рутиране.
    Последно редактирано от OFRM_Team; 11-02-14, 13:54.

Остави коментар:

• musovir
    отговори

Имам въпрос. Ходих на Пампорово тия дни. Избрах си да мина през Ришки проход тъй като е основно рехабилитиран. Пътя е в перфектно състояние, но Минка (така съм си кръстил навигацията) постоянно искаше или да се връщам или да се отклонявам другаде. Това го прави и в двете посоки: Варна-Пампорово-Варна. Какъв може да е проблема?

Остави коментар:

• sashko6
    отговори

Благодарим Ви много за обърнатото винимание! Ще бъде коригирано!

Остави коментар:

• wscientist
    отговори

Днес влязох в сайта на АПИ, за да проверя дали до с. Мало Бучино се изисква винетка и се натъкнах на това, че в OFRM Geotrade 2013Q4 АМ Люлин е означена като път А5, а според АПИ и всички други източници магистралата от София до Перник е под номер А6. А5 в действителност е магистралата Варна - Бургас.
    Магистрала Струма пък са я означили като А3 (започва от Перник, края на магистрала Люлин), докато в картата А3 е магистралата от Харманли до границата с Турция. Последната пък според АПИ е А4.

Може би трябва да се прегледат номерата на магистралите и да се актуализират.

Ето тук има доста добро описание на магистралите:
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%...80%D0%B8%D1%8F

Поздрави!

Остави коментар:

• Стоян Боюков-Sariones
    отговори

..Според мен хотел "Европа" - това е комплекс "Фантазия"!
    ..
    И според Гугъла е така. Даже си го пише - Хотел "Фантазия". https://maps.google.com/?ie=UTF8&hq=...25.543223&z=18

Остави коментар:

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X